john2gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ti εχει αλλαξει? Ξερεις κατι που δεν ξερουμε! Αν ναι πες μας μην μας κρατας σε αγωνια! Ότι είπε ο Γιάνναρος 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Exclusive για PS το κόβω, τα MGS ήταν exclusive με Konami, τώρα που δουλεύει απευθείας στην SIE δεν θα γίνει? Χαλαρά.
vste Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αν βγει σε PC θα ειναι πολυ καλο γιατι σημαινει οτι θα γινει port η engine της Guerilla για το Horizon: Zero Dawn. Σε PS4 αυτη η engine κανει παπαδες!
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 μισό,για να καταλάβω λέτε ότι ο Ντελ Τόρο δεν είναι καλός σκηνοθέτης; Τζίζους!Γελάν και οι πέτρες. The Devil's Backbone Pan's Labyrinth Cronos τα πιο τρομερά χορορ έργα του. Δεν είναι και άδικα σε συλλογή μαζί. Ακόμα και το Strain που είναι σειρά,πατάει άψογα! Και ναι θα συμφωνήσω δεν είναι για όλους ο Ντελ Τόρο. Ο τύπος έχει έναν μοναδικό τρόπο να αποδίδει τα χορορ στοιχεία στις ταινίες του,η μυθοπλασία κυριαρχεί. Αν δεν αρέσει σε κάποιον το στυλ του,δε θα του αρέσει κανένα έργο του πιστεύω. Το παιχνίδι θα το πάρω στο PS4 μόνο και μόνο επειδή είναι Ηideo Κojima+Guillermo del Toro. Η σκηνοθεσία και η ιστορία δύσκολα θέλω να πιστεύω ότι θα είναι βαρετή και χάλια. ή μήπως λέτε γιατί ο Kojima δεν φτιάχνει ταινίες;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τζίζους ξανά!Γελάνε ξανά οι πέτρες. Τί λογική είναι αυτή;Δε νομίζω να χει να αποδείξει κάτι σε κανέναν,την δουλειά του την είδαμε στα Metal Gear. Πόσο μάλλον σε άπιστους. Με αυτό το σκεπτικό ο αγγειοπλάστης θα έπρεπε να φτιάχνει και αγάλματα για να αποδείξει ότι είναι καλός με τα χέρια του. https://youtu.be/Ca56Xm0Bk10 Death Stranding gameplay – how does it play? During E3 2016 it was confirmed that Death Stranding will be coming exclusively to PS4 on console, but will also release on PC in the future. Read more at http://www.trustedreviews.com/news/death-stranding-release-date-gameplay-preorder-trailer-hideo-kojima#6z8dYdmA7CbvUV39.99 Hideo Kojima confirmed during a panel at PlayStation Experience 2016 that Death Stranding will use the Decima Engine, the same tech used to power Horizon: Zero Dawn on PS4. Kojima Productions is working close with Guerilla Games on the development of Death Stranding, so much so that Kojima has been provided with the source code to the engine. Everything we've seen of Death Stranding thus far has been running directly on PS4 Pro, setting a high benchmark for the finished experience. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσει που ασχολείσαι με ότι νάνε posts Xtr
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσει που ασχολείσαι με ότι νάνε posts Xtr ε καίγεται το κεφάλι μου όταν διαβάζω ότι να ναι ποστς.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 During E3 2016 it was confirmed that Death Stranding will be coming exclusively to PS4 on console, but will also release on PC in the future.Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. Για αυτό επικρατεί ακόμα αβεβαιότητα σχετικά με έκδοση για PC.
Anuminas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 και γιατι δεν μας διχνει το ταλεντο του σε ταινιες τοτε ? γιατι μηπως δεν εχει την ικανοτητα να φτιάξει το ιδιο καλη ταινια οσο ενα καλο videogame; τι ειδους ιστορια θα φτιάξει ο κοτζιμα που δεν θα συγκινισει παρα ενα σχετικα περιορισμενο nerd κοινο; τα σενάρια του Κοτζιμα δεν ειναι κατι το εξαιρετικο γιατι μαλλον θα έχετε διαβάσει λιγα βιβλια και ιστοριες οσοι υποστηριζεται το αντιθετο. Για τα μετρα ενος videogame ξεχωριζει, αλλα ως εκει. Aσε που αρκετές φορες εχει τραβηξει ακομψα το σχοινι, πχ στο MGS4 έβαλε κατι ακυρες σκηνες οπως το γαμο του κλανιάρη που χεζοταν πανω του, με την Meryl που τοn σάπιζε στο ξυλο σε προηγουμενα cut scenes.
aliakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δεν με νοιάζει αν ο kojima ή o κάθε kojima έχει την ικανότητα να φτιάξει μια καλή ταινία ή όχι εγώ θέλω όταν ΑΓΟΡΑΖΩ videogame να ΠΑΙΖΩ videogame και όχι να ΒΛΕΠΩ videogame @xtrmsnpr καμιά 10ρια ποστ είναι όλα κιόλα γιατί δεν τα διαβάζεις και καθεσε και γράφεις ότι νάνε ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μιλάμε για τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός (τα είπε ο Luffy προηγουμενη σελίδα), ο Kojima είναι από τους καλύτερους directors στο χώρο εάν όχι ο καλύτερος (επίσης Druckmann πολύ καλός). Το directing δεν έχει να κάνει μονο με ταινίες αλλα και θέατρο, τηλεόραση, μουσική κτλ, μην κολλάτε, δεν σημαίνει ότι όταν είσαι καλός σε έναν τομέα είσαι σε όλους, είναι σαν να πηγαίνω το αεροπλάνο μου στο συνεργείο και να περιμένω ο μηχανικός αυτοκινήτων να το φτιάξει Anyways αφού δεν σας αρέσει ο Kojima γιατί χαλιέστε στο thread? (ρητορική ερώτηση εννοείτε)
seithan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα και το Strain που είναι σειρά,πατάει άψογα! Συγγνώμη αλλά το Strain το βρήκα πολύ ρηχό και διόλου horror. Σε αντίθεση με τα βιβλία που μεν δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να πει, αλλά ατμόσφαιρα είχε. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μάγκες στο Trailer γράφει ξεκάθαρα "Sony Interactive presents" Όπως σε όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια της Sony. Και το σημαντικότερο είναι ότι η μηχανή γραφικών ανήκει στην Guerrilla Games που είναι παράρτημα της Sony και όλο το παιχνίδι είναι χρηματοδοτούμενο από την ίδια την Sony. Μην περιμένετε κυκλοφορία σε Pc. Δεν παίζει τέτοια περίπτωση.
Anastazio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι απο τους τιτλους μαζι με το R.E που πιστευω υπολογιζει η σονυ για να πουλησει το headset της...
JohnVani18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 VR headset; Μπα.. Ήδη πούλησε περισσότερο απ' όσο υπολόγιζαν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι και πως αλλα η Sony τώρα έχει δυο από τις καλύτερες εταιρίες στο gaming exclusive...ND και τώρα ΚΡ, και όλα τα games τους είναι shooters..και άντε παίξε με gamepad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις