Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά PS για τρία games αγοράζω, MGS, GTA και Uncharted, το MGS is no more, και βάλε και το TLOS, που tbh μονο αυτό φτάνει.

Το ειχα αγορασει κανα 3 μηνο μετα το release οταν ειχα ξεμεινει με pc του 2009...αν ειχε εστω halfdecent hw θα το ειχα κρατησει αλλα οταν ειδα το gta που ειχα παιξει και στο 360 με πολλη υπομονη να παιζει παραπληγικα και εκει,πηρε δρομο...παρολα αυτα προλαβα να παιξω το last of us και αυτο αρκει ! :-)

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χλωμό το βλέπω να βγαίνει στο PC για την ώρα, παρά το ότι είχαν πει στην αρχή ότι θα το βγάλουν και στο PC. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Ti εχει αλλαξει? Ξερεις κατι που δεν ξερουμε! Αν ναι πες μας μην μας κρατας σε αγωνια!

Δημοσ.

Βγει δε βγει για pc απιθανο να δωσω 460 ευρώ για ένα παιχνιδι. Και εδω που τα λέμε καλά καλά δεν ξέρουμε γιατι ειδος παιχνιδιού προκειται, μονο αλληγορια έδειξαν έως τώρα, και βιντεο τυράκι. Το μονο σιγουρο που περιμένω ειναι cut scenes  με τις ώρες.

Δημοσ.

Με τέτοια ατμόσφαιρα και με τέτοια ονόματα που εμπλέκονται στο παιχνίδι, μακάρι να έχει cutscenes με τις ώρες.

Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν τέτοιου είδους παιχνίδια που δίνουν τόσο πολύ focus στο narrative εκτός του Kojima. Όσοι βαριούνται ας μην το παίξουν.

Αναφορικά πάντως, είπαν οτι θα είναι open world action.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς, αλλιώς πιο το νόημα να παίζεις το game του καλύτερου σκηνοθέτη στο χώρο. Φαντάζομαι δεν θα έχει τέτοια graphs ingame παρόλα αυτά το facial animation φαίνονται τέλειo.

• Like 1
Δημοσ.

καλά μόνο εγώ έχω μείνει στο gameplay matters ?

Μα δεν είπε κανείς ότι το gameplay δεν έχει σημασία ρε παιδιά, γιατί τα βάζετε όλα σε ένα τσουβάλι?

Απλώς τα παιχνίδια του συγκεκριμένου δημιουργού, πως να το κάνουμε, δεν είναι για όλους. Ο άνθρωπος έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και ταλέντο. Ας το αξιοποιήσει λοιπόν. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια παιχνίδια εκεί έξω που δίνουν τόσο μεγάλη έμφαση στο narrative και στο στόρυ.

Στα Souls, περιμένω βάθος στους μηχανισμούς μάχης, στο Mass Effect, ανάπτυξη χαρακτήρων και επιλογές που έχουν επιπτώσεις σε στόρυ, σε Super Mario καλά στοιχεία platforming κτλ, κτλ.

Ε στα παιχνίδια του Kojima εγώ θέλω να δω εντυπωσιακά lengthy cut-scenes.

Δεν είναι όλα το ίδιο. Τέλος, δεν θυμάμαι τα παιχνίδια του Kojima να είχαν ελλείψεις σε θέμα gameplay... Το αντίθετο. Ήταν πολύ καλά stealth action games. Απλώς όσοι βαριούνται να βλέπουν βίντεο καλό θα είναι να κοιτάξουν αλλού.

Τώρα αν το συγκεκριμένο βγει τελικά ένα κακό παιχνίδι με μακροσκελή βίντεο, θα δούμε. Αμφιβάλλω όμως. Πρώτη φορά θα έχει ο δημιουργός την ελευθερία να εκφράσει αυτό που θέλει χωρίς τους περιορισμούς του publisher. Νομίζω ότι δεν θα απογοητεύσει τους Kojima fans. Για τους υπόλοιπους... υπάρχουν και άλλα παιχνίδια να ασχοληθούν.

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομιζω ο Κοτζιμα να ειχε περιορισμους σε ολα τα MGS πλην του V, για το οποίο δεν πιστεύω πως έφταιγε μονο η Konami, ολο και κάτι στραβο θα έκανε ο Κοτζίμα για να τον σουταραν. Mην τον θεωρειται και θεό.

Δημοσ.

και γιατι δεν μας διχνει το ταλεντο του σε ταινιες τοτε ?

Που να ξέρω; Δεν με αφορά κιόλας. Εμένα απλώς μου αρέσουν τα παιχνίδια του και θα ήθελα να συνεχίσει.

Δε νομιζω ο Κοτζιμα να ειχε περιορισμους σε ολα τα MGS πλην του V, για το οποίο δεν πιστεύω πως έφταιγε μονο η Konami, ολο και κάτι στραβο θα έκανε ο Κοτζίμα για να τον σουταραν. Mην τον θεωρειται και θεό.

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ απλώς τον θεωρώ ταλαντούχο, όχι Θεό και βλακείες. Δεν παίρνω όρκο ότι θα μου αρέσει το Death Stranding επειδή μόνο και μόνο το βγάζει αυτός. Δεν αποκλείεται να είναι τελικά και πατάτα.

Δεν ξέρω ποιος έφταιγε με το θέμα Kojima-Konami αλλά βλέποντας την πορεία της τα τελευταία χρόνια, μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει πλέον να βγάζει ποιοτικά παιχνίδια. Έχει καταστρέψει ήδη Castlevania, Silent Hill και τώρα βλέπω έρχεται και η σειρά του MGS.

Αν πιστεύεις ότι "σούταραν" τον Kojima επειδή απλώς έκανε κάτι στραβό... be my guest.

Για μένα καλύτερα που έληξε η συνεργασία του με το πλοίο που βουλιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

γιατί κάποιος μπορεί να τον σουτάρει  :devil:

Ναι. Τον σούταραν επειδή έβαζε πολλά cut-scenes... μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην εταιρία. ΟΚ.

Μη λέτε ό,τι να ναι παιδιά. Η Konami απλώς ήθελε να στραφεί σε παιχνίδια με μικρότερο χρόνο και κόστος παραγωγής. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τα projects του Kojima. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...