Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το Skype επειδή δεν γνωρίζω και πολύ καλά. Το Skype σου επιτρέπει κάνεις βιντεοκλήση - videochat αν ο ένας από τους δυο δεν έχει κάμερα στον υπολογιστή του ή αν ο ένας χρησιμοποιεί πχ την κάμερα που έχει στο laptop και ο άλλος την μπροστινή κάμερα του κινητού Android; Αποθηκεύονται αυτόματα οι βιντεοκλήσεις - τα videochat που κάνεις σε κάποιο σημείο του υπολογιστή, του κινητού με αποτέλεσμα να μειώνεται η χωρητικότητα τους και να πρέπει να πηγαίνεις να τα διαγράφεις; Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δεν αποθηκευονται.

Ναι ειναι δυνατο να γινει βιντεοκληση με μονο εναν απο τους 2 να εχει καμερα. Μπορεις εσυ με laptop και ο αλλος με σταθερο, κινητο (ειτε μπροστινη, ειτε πισω) κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αποθηκευονται.

Ναι ειναι δυνατο να γινει βιντεοκληση με μονο εναν απο τους 2 να εχει καμερα. Μπορεις εσυ με laptop και ο αλλος με σταθερο, κινητο (ειτε μπροστινη, ειτε πισω) κτλ...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ overpower. Ρωτάω γιατί εγώ έχω κάμερα ενώ ο φίλος μου όχι και αν δεν μας επέτρεπε να κάναμε βιντεοκλήση από υπολογιστή επειδή ο ένας από τους δυο μας δεν έχει κάμερα τότε να δοκιμάζαμε τον άλλο τρόπο εγώ από υπολογιστή και εκείνος από κινητό. Αλλα αφού λες ότι σίγουρα μπορεί να γίνει με τον πρώτο τρόπο τότε όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...