Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικώς ρε σεις τα γραφικά είναι όντως τόσο γαμάτα στο ps4 όσο δείχνουν τα βίντεο; Έχω δει Uncharted και τώρα αυτό και μπορώ να πω πως έχω μείνει λαλάκας.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Meh.... αγαπούλες συναισθηματάκια και skyrim bots.... η όλη φάση του Κρατος ήταν που γαμούσε και έδερνε απο τον θυμό και το μίσος που είχε για τους θεούς που τον οδήγησε απο τα βάθη του Ταρτάρου να φτάσει στην κορυφή του Ολύμπου και να προκαλέσει τον παντοδύναμο Δία....

Τα γραφικά καλά είναι αλλά ας κάνανε ένα νέο παιχνίδι με άλλο ήρωα έπρεπε να βιάσουν τον κράτος;

Αλλά τι λέω υπάρχει καλύτερο clickbait απο το να πλασάρεις ενα παιχνίδι σαν την συνέχεια του GoW ?

Πολύ φοβάμαι πως δεν ειναι....

Και το μούσι αν είσαι χιπστερ γαμάτο φαίνεται αλλά όταν ξέρεις πως οι Σπαρτιάτες όλοι ξυρίζανε τα μούσια τους γιατι υπήρχε λόγος και ο λόγος ήταν ότι μετα απο ώρες συνεχόμενης μάχης τα σπαθιά σταματάνε να κόβουν και αρχίζει η μάχη σώμα με σώμα στην οποία το μούσι είναι μειονέκτημα γιατι μπορεί να στο τραβήξει κάποιος με τα χέρια (ναι τόσο μεγάλα αρχίδια είχαν τότε έτσι πολεμούσαν)  

Ε... ξενερώνω... :P

Αφού θέλανε να αρμέξουν το φρανσάιζ ας κάνανε κάποιο GoW4: the beggining ή before the descent ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων ενα ενδιάμεσο στα 1,2 ή 3 

όχι τώρα αυτή την μαλακία να κάνεις τον Κρατος dora η μικρή εξερευνήτρια που θα σου δείχνει πως να σφάζεις όλους τους θεούς όλων των θρησκειών με κάθε νέο επεισόδιο... :P

Σε λίγο θα δούμε αυτό που είπε ενας φίλος πιο πάνω να τον παγώσουν και να ανανήψει στο μέλλον πολεμώντας τον Jesus και τους αρχαγγέλους γιατι τελικά αυτός ήταν ο αληθινός θεός και τελικά αυτός φταίει που σφάξανε την οικογένεια του γιατι παίξανε με τον μυαλό του (όπως έπαιξε ο θεός με το μυαλό του Φαραώ σκληρύνοντας του την καρδιά επίτηδες για να τον τιμωρήσει κατα την παλαιά διαθήκη :P )

Η αλήθεια είναι βασικά πως αυτό θα το έπαιζα  και θα είχε μια χροιά GoW αν πχ ο Jesus ήταν κάνα ενδιάμεσο boss σαν τον Ηρακλή στο GoW :P και τελικό Boss ο Γιαχβέ ή πως τον λένε και στα δύσκολα η ψυχή της Αθηνάς να με συμβουλεύει  :P

• Like 7
Δημοσ.

μονο gow δεν θυμιζει. που ειναι το τριτο προσωπου hack n slash που αγαπησαμε? ποτε θα καταλαβουν οτι μαμησαν το gameplay της σειρας? προτιμω να παιξω τα παλια στο Ps2 με παμπαλαια γραφικα παρα με σουπερ ντουπερ γραφικα αυτο που εβγαλαν

Δημοσ.

νταξυ, φετως η sony μας εδειξε πως γηνεται και πως θα επρεπε να ειναι η E3, φλιπερακι του πηγε, και microsoft εκανε καλη παρουσιαση αλλα αυτοι επιασαν ταβανι

οταν μπηκε ο kojima μεσα.. απλα ηξερα οτι θα πω wtf και wow μαζι.

https://www.youtube.com/watch?v=k0ladBsb7rg

Δημοσ.

Κι η πολύ πρωτοτυπία ενδέχεται να διώξει τους λάτρεις της σειράς.

Απ' οτι φένεται, αλλάζουν τον πρωταγωνιστη προοδευτικά. Στο επόμενο, λογικά, θα δούμε τον πιτσιρίκο άνδρα.

(Λαμακιες μπορεί να λέω. Μπορεί να δούμε σε αυτό τον πιτσρικο να ανδρωνεται. Πολύ γέρος είναι ο Κρεϊτος. Άκου Κρέιτος.... :) Παρολιγο Κρεϊτοβεργας)

Σε αυτό φένεται να άλλαξαν το σύστημα μάχης.

Και καλά έκαναν, γιατί δεν ήμουν φαν των προηγουμενων. Γνώμη μου. Άλλους μάλλον τους ξενερωσε. Θα δείξει.

Unplayable companion usually means one thing: He dies at the end. :P

Δημοσ.

Καλο παιχνιδακι αλλα η μοναδικη ομοιοτητα που εχει με το franchise ειναι μονο η ονομασια του τιτλου, αντε και λιγο ο ηρωας σε εμφανιση. Κατα τα αλλα καμμια σχεση σε τιποτα με GOW. Ουτε καν η προοπτικη της καμερας δεν το θυμιζει. Επρεπε να ειχε αλλο τιτλο.

Δημοσ.

Καλο παιχνιδακι αλλα η μοναδικη ομοιοτητα που εχει με το franchise ειναι μονο η ονομασια του τιτλου, αντε και λιγο ο ηρωας σε εμφανιση. Κατα τα αλλα καμμια σχεση σε τιποτα με GOW. Ουτε καν η προοπτικη της καμερας δεν το θυμιζει. Επρεπε να ειχε αλλο τιτλο.

Δηλαδή ένα franchise δεν επιτρέπεται να αλλάξει προοπτική στην κάμερα, και να αλλάξει εμφανισιακά λίγο τον ήρωα;

Και τέλως πάντων η ουσία του τίτλου "GOW" είναι η προοπτική της κάμερας ή πως μοιάζει ο ήρωας, ή το ότι ο ήρωας είναι ο θεός του πολέμου;

Δημοσ.

Για να μην γραφω ολοκληρο κατεβατό, παραθετω την αποψη του φιλου ziguala η οποια συμπιπτει ακριβως με την δικια μου. Το οτι η μεταφραση του τιτλου GOW σημαινει "θεος του πολεμου"  δεν συνεπαγεται με το οτι η εταιρεια μπορει να μας πλασαρει οτι της κατεβει. Το gow ταυτιζεται με την ελληνικη μυθολογια και τον σπαρτιατη kratos, και το 99,99% για αυτο το λατρεψαν, και αυτο φερνουν στο μυαλο τους οταν ακουνε για τον συγκεκριμενο τιτλο.

Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο απο καθε αποψη, ισως να ειναι και καλυτερο απο τα παλια gow αλλα επρεπε να φερει αλλο τιτλο. 

Meh.... αγαπούλες συναισθηματάκια και skyrim bots.... η όλη φάση του Κρατος ήταν που γαμούσε και έδερνε απο τον θυμό και το μίσος που είχε για τους θεούς που τον οδήγησε απο τα βάθη του Ταρτάρου να φτάσει στην κορυφή του Ολύμπου και να προκαλέσει τον παντοδύναμο Δία....

Τα γραφικά καλά είναι αλλά ας κάνανε ένα νέο παιχνίδι με άλλο ήρωα έπρεπε να βιάσουν τον κράτος;

Αλλά τι λέω υπάρχει καλύτερο clickbait απο το να πλασάρεις ενα παιχνίδι σαν την συνέχεια του GoW ?

Πολύ φοβάμαι πως δεν ειναι....

Και το μούσι αν είσαι χιπστερ γαμάτο φαίνεται αλλά όταν ξέρεις πως οι Σπαρτιάτες όλοι ξυρίζανε τα μούσια τους γιατι υπήρχε λόγος και ο λόγος ήταν ότι μετα απο ώρες συνεχόμενης μάχης τα σπαθιά σταματάνε να κόβουν και αρχίζει η μάχη σώμα με σώμα στην οποία το μούσι είναι μειονέκτημα γιατι μπορεί να στο τραβήξει κάποιος με τα χέρια (ναι τόσο μεγάλα αρχίδια είχαν τότε έτσι πολεμούσαν)  

Ε... ξενερώνω... :P

Αφού θέλανε να αρμέξουν το φρανσάιζ ας κάνανε κάποιο GoW4: the beggining ή before the descent ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων ενα ενδιάμεσο στα 1,2 ή 3 

όχι τώρα αυτή την μαλακία να κάνεις τον Κρατος dora η μικρή εξερευνήτρια που θα σου δείχνει πως να σφάζεις όλους τους θεούς όλων των θρησκειών με κάθε νέο επεισόδιο... :P

Σε λίγο θα δούμε αυτό που είπε ενας φίλος πιο πάνω να τον παγώσουν και να ανανήψει στο μέλλον πολεμώντας τον Jesus και τους αρχαγγέλους γιατι τελικά αυτός ήταν ο αληθινός θεός και τελικά αυτός φταίει που σφάξανε την οικογένεια του γιατι παίξανε με τον μυαλό του (όπως έπαιξε ο θεός με το μυαλό του Φαραώ σκληρύνοντας του την καρδιά επίτηδες για να τον τιμωρήσει κατα την παλαιά διαθήκη :P )

Η αλήθεια είναι βασικά πως αυτό θα το έπαιζα  και θα είχε μια χροιά GoW αν πχ ο Jesus ήταν κάνα ενδιάμεσο boss σαν τον Ηρακλή στο GoW :P και τελικό Boss ο Γιαχβέ ή πως τον λένε και στα δύσκολα η ψυχή της Αθηνάς να με συμβουλεύει  :P

Δημοσ.

Δηλαδή ένα franchise δεν επιτρέπεται να αλλάξει προοπτική στην κάμερα, και να αλλάξει εμφανισιακά λίγο τον ήρωα;

Και τέλως πάντων η ουσία του τίτλου "GOW" είναι η προοπτική της κάμερας ή πως μοιάζει ο ήρωας, ή το ότι ο ήρωας είναι ο θεός του πολέμου;

Θα έλεγα ότι η αλλαγή στην προοπτική της κάμερας είναι το λιγότερο. Αυτό που κατάλαβα από το trailer, είναι τεράστιες αλλαγές στην ατμόσφαιρα, στο focus του gameplay και στο σύστημα μάχης.

Αυτό που είδα πιο πολύ μου θύμισε τα "cinematic experience" παιχνίδια του τελευταίου καιρού, παρά ένα lightweight fighter/brawler που ήταν τα προηγούμενα god of war.

Μπορεί να είναι καλό παιχνίδι ακόμα κι έτσι αλλά σίγουρα δεν περνάει το test του "Άλλαξε τον κεντρικό χαρακτήρα. Μπορείς ακόμα να καταλάβεις σε ποια σειρά είναι το παιχνίδι?".

• Like 1
Δημοσ.

Συγκεκριμένα το μόνο GoW πάνω στο παιχνίδι είναι ο τίτλος και η εμφάνιση του κυρίως χαρακτήρα Κράτος (λέω εμφάνιση γιατι σαν προφίλ δεν έχει καμία σχέση ο αγαπούλης μπαμπάκας με τον Κράτος που ξέραμε ... )

Μπορεί σαν παιχνίδι (αν δεν ειχα παίξει ποτέ GoW στην ζωή μου) να ειναι γαμάτο αλλά σίγουρα θα ξενερώσω τώρα γιατί θα το βιάσουν

Βασικά ειναι ενα the last of us σε χάρτη Skyrim με next gen γραφικά

και το ονομάσανε GoW απλά και μόνο για το κέρδος γιατι έτσι θα πουλήσει πολλά περισσότερα αντίτυπα απότι αν ήταν το ίδιο παιχνίδι ακριβώς αλλά με άλλο ήρωα και άλλο τιτλο.... 

Δημοσ.

Ρε παίδες εμένα μου άρεσε αυτό που είδα, αλλά για πείτε ποια είναι τα καλύτερα της σειράς γιατί δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου. Έχω ένα ps3 στην άκρη και μαζεύω μερικά παιχνιδάκια για όταν μένει χρόνος (ποτέ δηλαδή). Αν είναι όταν βγει το ps4k να πάω σε αυτό... :P

Δημοσ.

Ρε παίδες εμένα μου άρεσε αυτό που είδα, αλλά για πείτε ποια είναι τα καλύτερα της σειράς γιατί δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου. Έχω ένα ps3 στην άκρη και μαζεύω μερικά παιχνιδάκια για όταν μένει χρόνος (ποτέ δηλαδή). Αν είναι όταν βγει το ps4k να πάω σε αυτό... :P

Παίξε πρώτα αυτό το καινούργιο αν ειναι και μετά παίξε τα GoW θα ξενερώσεις λιγότερο απο την μεταφορά "καλύτερα γραφικά" σε "χειρότερα γραφικά"

παρά αν παίξεις πρωτα την τριλογία σου αρέσει και μετά πας να παίξεις το the last of us in skyrim εχμμμ GoW4 ήθελα να πω :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα τα παιξεις ολα με τα σειρα απο το 1 εως 3. Ειναι και τα τρια φανταστικα. Επικά με ολη την εννοια της λεξης. Το 3 μου αρεσε λιγο περισσοτερο κυριως λογω γραφικων κλπ αλλα το 1 κ 2 ακομα και σημερα μια χαρα παιζονται. Τελευταια φορα τα τερματισα προ τριμηνου   :P

Τωρα τα αλλα 3 (ghost of sparta, chain of olympus και ascension) καλα ειναι αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω πουθενα με τα βασικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...