SOAD1981 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καλημερα στην παρεα . προσπαθω να συνδεσω μεσω μετατροπεα IDE TO USB εναν παλιο 160GB WESTERN DIGITAL πρωτοκολου ide και τα windows 7 δεν τον αναγνωριζουν . ενω κατω δεξια εμφανιζεται το εικονιδιου του USB που σημαινει οτι αναγνωριζει το συστημα οτι κατι συνδεθηκε , ωστοσο στο my computer δεν εμφανιζεται πουθενα ο δισκος . στο disk management οταν μπαινω μου γραφει οτι η συσκευη I πρεπει να γινει φορματ και οταν επιλεγω να γινει μου γραφει ''τα windows δεν μπορουν να προχωρησουν σε αυτη την ενεργεια'' . μπορειτε να βοηθησετε? παιζει ρολο το jumper που χρησιμοποιειται στους IDE δισκους? (εχω δοκιμασει διαφορες θεσεις) παρακατω και μια εικονα πως συνδεω τον δισκο στο PC μου . ο δικος ειναι εντελως απροβληματιστος να διευκρινισω
kleo1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 2 διαφορετικά τέτοια συστήματα-καλώδια που είχα δοκιμάσει μου κάνανε κόλπα. εκεί που έβρισκε τη συσκευή χάνονταν η σύνδεση ή έπρεπε να τα βάλω-βγάλω μερικές φορές για να δουλέψει. σε γενικές γραμμές δουλεύανε κουτσά στραβά. επίσης ένα τρίτο τα έπαιξε σε λίγο χρόνο. ή θα μου εμφάνιζε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη usb ή θα εμφάνιζε το εικονίδιο του σκληρού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. αγορασμένα από ebay. 3/3 λοιπόν. δε μου φαίνονται και τόσο αξιόπιστα. πολύ πιθανόν να φταίνε τα καλώδια
comp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 το jumper δεν έχει καμιά σχέση υπάρχει όμως περίπτωση η εξωτερική τροφοδοσία να μη δίνει σωστό ρεύμα, αποσύνδεσε την και σύνδεσε τον hdd σου σε καλώδιο από το τροφοδοτικό του υπολογιστή σου
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Η΄ βρες μια παλια θήκη εξωτερικου δισκου ide η΄ κανα dock station με ide αν και μαλλον το δευτερο δεν συμφερει και πολυ εφοσων τον θες απλα για εξωτερικο δισκο.Το πιο πιθανο ειναι να εχει θεμα τροφοδοσιας
SOAD1981 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δοκιμασα και εναν 40αρη seagate παλιο που εχω , ακριβως τα ιδια κανει . τον βλεπει για πολυ λιγο το συστημα και με το που παω να κνω την οποιαδηποτε ενεργεια , χανεται απο το συστημα ! τροφοδοσια δεν νομιζω να ειναι , δοκιμασα 3 διαφορετικα καλωδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα