mclein Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 ρώτησα έναν τυπο που πέρασε κάποια φορά για να μου πουλήσει σύνδεση vodafone στο κατάστημά μου. τότε είχα τα πάντα σε οτε/κοσμοτε, μου έκανε όντως καλές προσφορές και έγιναν οι μεταφορές στα κινητά. (το σταθερο δεν υπήρχε ακόμη) το περίεργο ήταν που μου είπε οτι δουλευε οποτε κ οσο ηθελε κ επειδη ηταν πορωμενος ισχυριστηκε οτι δουλευε/περπαταγε 12-13 ωρες και ειχε φτασει στο σημειο να πουλά τόσο ωστέ να φτάνει τα 1500€ / μηνα και μετα εκοβε ρυθμο & κρατουσε πελατες για τον επομενο μηνα ωστε να παιρνει κ ενα τυπικο μπονους +200€ / μηνα. για τις συνθηκες μου ειχε αναφερει οτι οι περισσοτεροι σπανε στις 3 πρωτες μερες κ εκεινος αντεξε με 3 συνδεσεις στον 1ο μηνα. τελικως εμαθα οτι εμεινε 4 χρονια στον μεταπωλητη της vodafone & τα πηγαινε μια χαρα μεχρι που βρηκε εργασια (στον τομεα που σπουδασε) στην ολλανδια κ αυτη συστημενη απο τον ιδιοκτητη της μπιζνας. τελικα 1 στα 10 ατομα ισως τα καταφερνει. ειμαι τελειως εξω απ'το χωρο κ το χορο αλλα δεν μπορει, ολο και κατι θα βγαζουν αυτοι που δουλευουν. στο μαγαζι μας καλουν περιπου 15-20 φορες την ημερα απο μεταπωλητες, τραπεζες, νερο, τηλεφωνο, αεροπλανα οτιδηποτε πουλανε για να βγει το μεροκαματο. 2
l337 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Είσαι ακόμη πιο μικροσκοπικός σαν άνθρωπος από τον ζουμπά vader που έχεις για avatar σου .... Είσαι τόσο.. (χαζούλης να το πω; ) που συνεχίζεις τα αυθαίρετα συμπεράσματα. Για να σε βοηθήσω, σκύλος είναι (που κρατάει δισκέτα στο στόμα) και είναι το logo της fidonet. (BSS των '80s) όσο για το άλλο thread με την κάμερα.. το παράνομο που το είδες; Α μάλιστα, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Ξεκίνα με την ΑΠΔΠΧ. Αν και παντογνώστης απορώ πως σου ξέφυγε. Πραγματικά σε λυπάμαι όποια και αν ειναι η ηλικία σου. Πάλι καλά που το είπες αυτό στο τέλος γιατί στριφογυρνούσα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όσο για την ηλικία μου.. για να ασχολιόμουν με το fidonet που σου έγραψα παραπάνω, προφανώς δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 αλλά αρκετά παραπάνω. [offtopic]Συνέχισε τώρα την ad-hominem μπουρδολογία, εγώ πάω μέσα στη γυναίκα και αν δεν βαριέμαι θα απαντήσω στο παραλήρημα σου αύριο όταν θα έχω χρόνο. Ο μόνος λόγος που σου απάντησα τώρα είναι διότι θα πρέπει να είσαι εντελώς ανόητος (πέρα από άσχετος) για να μπερδεύεις (και με σιγουριά μάλιστα) ένα ιστορικό logo (όπως της fidonet) με μια αμερικάνικη καρικατούρα για παιδάκια όπως ο vader που είπες. (plz μην με ρωτήσεις τι είναι οι BBS και η fidonet, δεν θα το αντέξω)[/offtopic]
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 τελικα 1 στα 10 ατομα ισως τα καταφερνει. ειμαι τελειως εξω απ'το χωρο κ το χορο αλλα δεν μπορει, ολο και κατι θα βγαζουν αυτοι που δουλευουν. στο μαγαζι μας καλουν περιπου 15-20 φορες την ημερα απο μεταπωλητες, τραπεζες, νερο, τηλεφωνο, αεροπλανα οτιδηποτε πουλανε για να βγει το μεροκαματο. Δεν είναι οι ίδιοι, αλλάζουν συνέχεια. Στην εταιρεία που είχα πάει τρεις ήταν πάνω από χρόνο εκεί και ήμασταν πέντε οι ενδιαφερομενοι. Συνεντεύξεις και αυτή την εκπαίδευση κάνουν κάθε μέρα/βδομάδα. Μια αγγελία να βάλουν έχουν χιλιάδες βιογραφικά, νομίζω το ένας στους δέκα είναι πολύ αισιόδοξη στατιστική.
xgol Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Παιδες ερώτηση. Μου δίνουν wind fiber 50 με 31 ευρώ/μήνα. Το θέμα είναι πως στο site της wind βρίσκω μόνο το fiber 100, ενώ απο 50άρι υπάρχει μόνο αυτό https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-50-plus Τι παίζει? Μου το πρότεινε γνωστός που μόλις έπιασε δουλειά σε door2door πωλήσεις, και τον οποίο θεωρώ αξιόπιστο.
l337 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, xgol είπε Παιδες ερώτηση. Μου δίνουν wind fiber 50 με 31 ευρώ/μήνα. Το θέμα είναι πως στο site της wind βρίσκω μόνο το fiber 100, ενώ απο 50άρι υπάρχει μόνο αυτό https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-50-plus Τι παίζει? Μου το πρότεινε γνωστός που μόλις έπιασε δουλειά σε door2door πωλήσεις, και τον οποίο θεωρώ αξιόπιστο. Ισχύει (και είσαι καλυμμένος) μόνο σε ότι θα αναφέρει το συμβόλαιο. Και μόνο.
xgol Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, l337 είπε Ισχύει (και είσαι καλυμμένος) μόνο σε ότι θα αναφέρει το συμβόλαιο. Και μόνο. Το 50αρι ειναι μεσω οπτικών ινών?
l337 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, xgol είπε Το 50αρι ειναι μεσω οπτικών ινών? Όχι μέσω χαλκού θα είναι. vdsl δηλαδή.
xgol Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, l337 είπε Όχι μέσω χαλκού θα είναι. vdsl δηλαδή. Οποτε η πραγματικη αναβαθμιση ειναι το 100αρι fiber?
l337 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Εξαρτάται τι εννοείς ως αναβάθμιση. Αναβάθμιση από τι; πχ. από adsl, και το vdsl είναι αναβάθμιση. Η πραγματική αναβάθμιση όμως είναι το FTTH και ο γνωστός σου αυτό που προσπάθησε να σου πουλήσει δεν είναι FTTH. 1
primeragt Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, xgol είπε Παιδες ερώτηση. Μου δίνουν wind fiber 50 με 31 ευρώ/μήνα. Το θέμα είναι πως στο site της wind βρίσκω μόνο το fiber 100, ενώ απο 50άρι υπάρχει μόνο αυτό https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-50-plus Τι παίζει? Μου το πρότεινε γνωστός που μόλις έπιασε δουλειά σε door2door πωλήσεις, και τον οποίο θεωρώ αξιόπιστο. Αν σε ενδιαφερει καθαρα σε 50αρα vdsl δες και σε nova/forthnet που εχει 28,50Ε με απεριοριστα σταθερα και απεριοριστα κινητα αλλιως αν δεν σε νοιαζει η ταχυτητα και κανεις τη δουλεια σου με adsl εχει το ιδιο προγραμμα σε 24αρα adsl με 19,90Ε.
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, primeragt είπε Αν σε ενδιαφερει καθαρα σε 50αρα vdsl δες και σε nova/forthnet που εχει 28,50Ε με απεριοριστα σταθερα και απεριοριστα κινητα αλλιως αν δεν σε νοιαζει η ταχυτητα και κανεις τη δουλεια σου με adsl εχει το ιδιο προγραμμα σε 24αρα adsl με 19,90Ε. Θέλω να φυγω απο adsl.. Στα 31€ μου εδωσε 50αρα, απεριοριστα σταθερα, 30 ώρες (!) προς κινητά.
primeragt Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, xgol είπε Θέλω να φυγω απο adsl.. Στα 31€ μου εδωσε 50αρα, απεριοριστα σταθερα, 30 ώρες (!) προς κινητά. Αν θες να φυγεις απο adsl ναι τοτε βουρ για μινιμουμ 50αρα vdsl. Παντως κανε μια ερευνα και σε αυτο που σου ειπα αν εχει vdsl στην περιοχη σου. Δινει απεριοριστα σταθερα και κινητα (φαση 24/7) με 28,5Ε .
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, primeragt είπε Αν θες να φυγεις απο adsl ναι τοτε βουρ για μινιμουμ 50αρα vdsl. Παντως κανε μια ερευνα και σε αυτο που σου ειπα αν εχει vdsl στην περιοχη σου. Δινει απεριοριστα σταθερα και κινητα (φαση 24/7) με 28,5Ε . Σ ευχαριστώ αν και με βλεπω για 100αρα.
primeragt Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, xgol είπε Σ ευχαριστώ αν και με βλεπω για 100αρα. Αν θες 100ρα τοτε κοιτας αλλου γιατι απο οσο ξερω δεν διαθετει καν τετοια η nova/forthnet.
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, primeragt είπε Αν θες 100ρα τοτε κοιτας αλλου γιατι απο οσο ξερω δεν διαθετει καν τετοια η nova/forthnet. Η wind εχει 100αρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα