DDevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν έχεις καταφέρει τιποτα στο λέω εγώ που κόβει το μάτι μου. Βάζεις στοιχημα για αυτο? αμα θες ποντάρω ενα 500αρικο. Μπορεις να το καλυψεις? αφου κοβει κιολας το μάτι σου.
mclein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Θειο στη διωξη να μην εχεις , τα αλλα τα βολευουμε και στη δίωξη, γνωστοί μας είναι. όταν βαριούνται να σπάσουν τζάμια ή πόρτες, μας καλούν να το κάνουμε αθόρυβα.
Faeton Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Βάζεις στοιχημα για αυτο? αμα θες ποντάρω ενα 500αρικο. Μπορεις να το καλυψεις? αφου κοβει κιολας το μάτι σου. Εγώ βάζω περισσότερα στοίχημα απλά δεν ξέρω πως θα το στίσεις πρέπει να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και τα λεφτά να πέσουν στο τραπέζι. (επίσης η 2η συνθήκη που ανέφερα και δεν έβαλες στο quote περί μπαμπά πρέπει να εφαρμόζεται στο στοίχημα)
mclein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 αμα ειναι για μετρητα κ επειδή βλέπω να είναι οι αποδόσεις μαζί μας, ειμαι μεσα κι εγώ faeton, εκκλησίες κλέβεις ;;;;;; 2
DDevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εγώ βάζω περισσότερα στοίχημα απλά δεν ξέρω πως θα το στίσεις πρέπει να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και τα λεφτά να πέσουν στο τραπέζι. (επίσης η 2η συνθήκη που ανέφερα και δεν έβαλες στο quote περί μπαμπά πρέπει να εφαρμόζεται στο στοίχημα) Κανεις δεν προχωράει αμα δεν ειναι ικανος ασχετα τις γνωριμιες του .... οποτε αυτο με τον μπαμπα ηταν βλακειουλα και μυθος για αυτο δεν την σχολιασα. Και ο True Legend γραφει ενα καρο ανυποστατες βλακειες που δεν στηριζονται πουθενά πρεπει να σχολιάζω και αυτες? οπως βλέπεις τον αφηνω να γράφει εκει τα δικα του δεν με ενδιαφερει καν! Αν εισαι μέσα στο στοιχημα για να μη σπαμ΄άρουμε και το θρεντ θα δουμε πως θα γινει ... παντως προσεξε γιατι αν οντως το βάλεις ειτε θα χάσεις και θα πληρώσεις ειτε δεν θα πληρώσεις και θα γινεις ρεζιλι. Δεν ξέρεις ποιος μπορει να ειμαι.
Faeton Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κανεις δεν προχωράει αμα δεν ειναι ικανος .... οποτε αυτο με τον μπαμπα ηταν εφηβική μουφιτσα για αυτο δεν την σχολιασα. Και ο True Legend γραφει ενα καρο βλακειες πρεπει να σχολιάζω και αυτες? Εγώ δεν ξέρω απο μουφίτσες κτλ αν θες να πάμε σε συμβολαιογράφο να κάνουμε escrow όποιο ποσό θες και οι δύο με προϋπόθεση το Α) να έχεις μια θέση που να αποφέρει πάνω απο 2000 ευρώ καθαρά τον μήνα ή μια επιχείρηση με net worth πάνω απο 100.000 ευρώ. Β) να προκύπτει πως για να αποκτήσεις αυτή την θέση δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο* ο πατέρας σου ή άλλος συγγενής ή οικείο με την οικογένεια σου άτομο. Εγώ είμαι μέσα Απλά άσε με PM το τηλέφωνο του συμβολαιογράφου της επιλογής σου (Σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και θα στείλω εγώ τον δικηγόρο μου για να κανονίσει τις λεπτομέρειες (σε περίπτωση που θες να βάλεις μόνο 500 ευρώ στοίχημα τα έξοδα του δικηγόρου θα πρέπει βάση συμβολαίου να πληρωθούν από εσένα -καταθέτοντας ένα επιπλέον ποσό ως ασφάλεια στο escrow- στην περίπτωση που χάσεις) * Θα πρέπει ο δικηγόρος μου να έχει πρόσβαση σε όλο το ιστορικό σου και να έχει την επιλογή να προσλάβει βοηθητικό προσωπικό για να αναλύσει σχετικά με την υπόθεση συμβάντα. 2
mclein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 δώρο το χρηματοκιβώτιο -όποιων διαστάσεων- από εμένα, στο νικητή !!!
DDevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 δώρο το χρηματοκιβώτιο -όποιων διαστάσεων- από εμένα, στο νικητή !!! χαχαχα τον ζώσανε τα φιδια τον δικό σου καταλαβε οτι πέταξε μπαρουφα οταν μου έγραφε οτι ειναι σιγουρος πως δεν έχω πετυχει τιποτα επειδη κοβει το μάτι του και τωρα που προκληθηκε αρχισε τα "Να βγαζεις πανω απο 2.000 ευρω το μήνα ... να βρεις συμβολαιογραφο και επισης να μην επαιξε ρολο ο πατερας σου" χαχχαχαχαχα γουστάρω ινσομνια και τα μυαλά στα καγκελα! Εφυγα πάω για καφεδάκι. Τα υπολοιπα σε πμ! Γιατι ηδη ειμαστε στη ζωνη του .... λυκοφωτος
forgotten Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εχει αναφερθει το ολο θεμα για να ηρεμησετε και πριν μετρησετε τα χρηματα μετρηστε την λογικη σας και οι μεν και οι δεν
stringer bell Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Επειδή όντως έχει ξεφύγει το θέμα και οι περισσότεροι και άσχετοι επί του θέματος είναι και δεν προσφέρουν και τίποτα. Την έχω κάνει τη δουλειά για 1 μήνα σα φοιτητής. Η δικιά μου εμπειρία προφανώς μπορεί να μην είναι ακριβώς η ίδια γιατί πέρασαν και κάποια χρόνια και ήταν και σε άλλη εταιρεία/πόλη από εκεί που ψάχνεις εσύ ίσως. Η δουλειά πενθήμερη θεωρητικά 9:00-17:00. ΑΛΛΑ, επειδή δε βρίσκεις ποτέ τον υπεύθυνο για τους λογαριασμούς εκείνη την ώρα, σου λένε, όσοι σου ανοίγουν να περάσεις το απόγευμα. Αρα το ωράριο πάει περίπατο. Επίσης και Σάββατα αν χρειαστεί. Θα καταλάβεις αν το κάνεις, ότι το πρωί απλά θα "ανοίγεις" νέα οικοδομικά τετράγωνα αλλά θα τα δουλεύεις ουσιαστικά μετά το κανονικό σου ωράριο. Ξέχνα τον ελεύθερο χρόνο με λίγα λόγια Χειμώνα-καλοκαίρι θα είσαι έξω. Σε εμάς είχαν κάνει μια υποτυπώδη εκπαίδευση 2 εβδομάδων όπου μάθαμε ένα κείμενο παπαγαλία για να λέμε σε όλους και γυρίσματα που μπορείς να κάνεις σε τυχόν αντίδραση του άλλου ή αμφισβήτηση των όσων του λες. Λεφτά... Το μεγάλο γέλιο... Δεν έχεις μισθό, δουλεύεις με την αίτηση. Η αίτηση Double Play πληρωνόταν 20 ευρώ. Αυτοί μας λέγαν ότι αν κάναμε σωστά το κομμάτι μας είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε και 3 τη μέρα. Προφανώς δεν παίζει με τίποτα αυτό. Το καλύτερο όλων ότι τα χρήματα δεν τα έπαιρνες όλα, αλλά ένα 50% και το υπόλοιπο μετά από 6 (!!!) μήνες καθώς η αίτηση που είχες κάνει έπρεπε να μην είχε ακυρωθεί σε κείνο το διάστημα. Συμπερασματικά, η δουλειά είναι μια τραγωδία σα σύνολο, καθώς δεν υπάρχουν και ευκαιρίες για τέτοιες πωλήσεις πλέον, ο κόσμος φοβάται να ανοίξει την πόρτα του και η αγορά είναι κορεσμένη και χωρίς λεφτά. Το μόνο θετικό είναι ότι αν πας, προσπαθήσεις να το δεις σαν μια εμπειρία και να εξασκήσεις το θράσος σου και το sales personality, οποιαδήποτε άλλη δουλειά πωλητή θα σου φανεί παιχνιδάκι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου αυτή στο βιογραφικό σου, και πίστεψε με θα μετράει... 8
l337 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εγώ δεν ξέρω απο μουφίτσες κτλ αν θες να πάμε σε συμβολαιογράφο να κάνουμε escrow όποιο ποσό θες και οι δύο με προϋπόθεση το Α) να έχεις μια θέση που να αποφέρει πάνω απο 2000 ευρώ καθαρά τον μήνα ή μια επιχείρηση με net worth πάνω απο 100.000 ευρώ. Β) να προκύπτει πως για να αποκτήσεις αυτή την θέση δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο* ο πατέρας σου ή άλλος συγγενής ή οικείο με την οικογένεια σου άτομο. Εγώ είμαι μέσα Απλά άσε με PM το τηλέφωνο του συμβολαιογράφου της επιλογής σου (Σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και θα στείλω εγώ τον δικηγόρο μου για να κανονίσει τις λεπτομέρειες (σε περίπτωση που θες να βάλεις μόνο 500 ευρώ στοίχημα τα έξοδα του δικηγόρου θα πρέπει βάση συμβολαίου να πληρωθούν από εσένα -καταθέτοντας ένα επιπλέον ποσό ως ασφάλεια στο escrow- στην περίπτωση που χάσεις) * Θα πρέπει ο δικηγόρος μου να έχει πρόσβαση σε όλο το ιστορικό σου και να έχει την επιλογή να προσλάβει βοηθητικό προσωπικό για να αναλύσει σχετικά με την υπόθεση συμβάντα. Πςςςς φοβερό κείμενο-εξυπνάδα Τώρα σε έπιασε η τυπολατρεία ενώ σε άλλο thread προτρέπεις σε πλαστογραφία και σε "πλάγιες" οδούς (διάφορες κομπίνες) για να παρακάμπτεις εμπόδια ενώ σε άλλο thread ρωτάς πως κάνεις κάτι που ρητά απαγορεύεται. Mάλιστα, για να χρυσώσεις το χάπι, λες ύστερα πως υπάρχουν κατηγορίες πλαστογραφίας και αυτή ανήκει στα πλημμελήματα και δεν ειναι κακούργημα. well, μετά μας τσαμπουνάς για τον δικηγόρο σου και το τερματίζεις http://www.insomnia.gr/topic/616384-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1/ 5
Faeton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πςςςς φοβερό κείμενο-εξυπνάδα Τώρα σε έπιασε η τυπολατρεία ενώ σε άλλο thread προτρέπεις σε πλαστογραφία και σε "πλάγιες" οδούς (διάφορες κομπίνες) για να παρακάμπτεις εμπόδια ενώ σε άλλο thread ρωτάς πως κάνεις κάτι που ρητά απαγορεύεται. Mάλιστα, για να χρυσώσεις το χάπι, λες ύστερα πως υπάρχουν κατηγορίες πλαστογραφίας και αυτή ανήκει στα πλημμελήματα και δεν ειναι κακούργημα. well, μετά μας τσαμπουνάς για τον δικηγόρο σου και το τερματίζεις http://www.insomnia.gr/topic/616384-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1/ Είσαι ακόμη πιο μικροσκοπικός σαν άνθρωπος από τον ζουμπά vader που έχεις για avatar σου .... Καταρχήν τι σημαίνει τυπολατρία ξέρεις; μια συμφωνία έκανα (και δεν πήρα ακόμη τηλέφωνο παρεμπιπτόντως) στις συμφωνίες εξιγείς το ποιοι θα ειναι οι ώροι τι δεν καταλαβαίνεις.. Απλά πέταξες την "τυπολατρία" για να έχεις εναν άκυρο λόγο ύπαρξης σαν ποστ να πετάξεις την χολή σου ...γιατι.... γιατι; γιατι είχες άδικο στο άλλο ποστ τριπλοαποδεδειγμένα; και σε πείσμωσε αυτό και κάπως ήθελες να μου την πείς σε άλλο άκυρο ποστ χωρίς καν αφορμή; όσο για το άλλο thread με την κάμερα.. το παράνομο που το είδες; είσαι 15 χρονών και σε μπερδεύουν ακόμη και οι βασικότατες έννοιες; Πραγματικά σε λυπάμαι όποια και αν ειναι η ηλικία σου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν ακόμα τέτοιες εταιρείες; Πριν κάτι χρόνια είχα στείλει βιογραφικό σε μία τέτοια, δεν έγραφε στην αγγελία περί τίνος πρόκειται, κάτι για μάρκετινγκ έλεγε, και με κάλεσαν για συνέντευξη. Στην συνέντευξη ο τύπος αφού μου πούλησε μούρη για την εταιρεία του, και καλά υπάρχουν πολλές παρόμοιες εταιρείες αλλά δεν έχουν την γνώση που έχουμε εμείς, στη μέση της συνέντευξης άρχισε να μου μιλάει αγγλικά, μου είπε ότι κάνουν διαφορά σεμινάρια στα αγγλικά και ήθελε να τεστάρει το επίπεδο μου, τελικά μου είπε να περάσω την επόμενη με "καλά ρούχα" για εκπαίδευση. Την άλλη μέρα πήγα με πουκάμισο, ήταν όλοι μαζεμενοι και χειροκρότουσαν έναν τύπο που είχε πιάσει τον στόχο στις πωλήσεις, του φώναζαν μπράβο, ζητω, είσαι φίλος μας, και άλλα διάφορα. Δεν θυμάμαι αν άνοιξαν και σαμπάνιες... Αφού μιλήσαμε κάνα δεκάλεπτο, μας έδωσαν να υπογράψουμε ένα χαρτί που έγραφε ότι δεν έχουμε απαίτηση να πληρωθουμε κατά την εκπαίδευση και αν συμβεί κάτι κατά την διάρκεια η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη, πχ. αν σε πατήσει κάνα αυτοκίνητο ή κανένας που του έχουν πριξει τα @@ σου φέρει κάνα βάζο στο κεφάλι. Με έβαλαν με ένα ξανθό γκομενακι και πήραμε τους δρόμους, τότε πήγαιναν μόνο σε μαγαζιά και πουλούσαν συνδέσεις ίντερνετ, τηλεφωνίας, κτλ. Οι περισσότεροι μας εδιωχναν, και κάτι λίγοι παλιογεροι που την έπεφταν στην κοπέλα μας άφηναν να μιλήσουμε. Η κοπέλα μου είπε pitch είναι όταν σκασεις το παραμύθι, και τους αφήσεις καμία βδομάδα να το σκεφτούν και ξαναπας. Τελικά όλη μέρα κάναμε κάτι pitch και ένας μόνο πήρε μια σύνδεση για το εξοχικό του στην Σύρο... Στο τέλος της είπα και εγώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. Όπως το είδα όχι μόνο δεν θα βγάλεις χρήματα, αλλά θα μπεις μέσα, όλη μέρα κάτι θα φας, κάτι θα πιεις, αυτοί δεν πληρώνουν ούτε τα εισιτήρια/βενζίνη για να πας εκεί που σου λένε. Χρήματα βγάζει αυτός που έχει την εταιρεία και κάνα δυο ακόμα, σαν πυραμίδα, οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι. Αν επιβιώσεις εκεί κάνα δυο χρόνια, όντως μέτρα πολύ σαν προϋπηρεσία, αλλά το βλέπω πιο εύκολο να πάρεις χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακους στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Μου αρέσει κιόλας που ειρωνευεται και τις σερβιτόρες και τις δουλειές γραφείου... 2
Miracle Worker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν ακόμα τέτοιες εταιρείες; Πριν κάτι χρόνια είχα στείλει βιογραφικό σε μία τέτοια, δεν έγραφε στην αγγελία περί τίνος πρόκειται, και με κάλεσαν για συνέντευξη. Στην συνέντευξη ο τύπος αφού μου πούλησε μούρη για την εταιρεία του, και καλά υπάρχουν πολλές παρόμοιες εταιρείες αλλά δεν έχουν την γνώση που έχουμε εμείς, στη μέση της συνέντευξης άρχισε να μου μιλάει αγγλικά, μου είπε ότι κάνουν διαφορά σεμινάρια στα αγγλικά και ήθελε να τεστάρει το επίπεδο μου, τελικά μου είπε να περάσω την επόμενη με "καλά ρούχα" για εκπαίδευση. Την άλλη μέρα πήγα με πουκάμισο, ήταν όλοι μαζεμενοι και χειροκρότουσαν έναν τύπο που είχε πιάσει τον στόχο στις πωλήσεις, του φώναζαν μπράβο, ζητω, είσαι φίλος μας, και άλλα διάφορα. Δεν θυμάμαι αν άνοιξαν και σαμπάνιες... Αφού μιλήσαμε κάνα δεκάλεπτο, μας έδωσαν να υπογράψουμε ένα χαρτί που έγραφε ότι δεν έχουμε απαίτηση να πληρωθουμε κατά την εκπαίδευση και αν συμβεί κάτι κατά την διάρκεια η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη, πχ. αν σε πατήσει κάνα αυτοκίνητο ή κανένας που του έχουν πριξει τα @@ σου φέρει κάνα βάζο στο κεφάλι. Και σε μένα τα ίδια έγιναν. Λες να το στήνουν αυτό με τον τύπο που έχει πιάσει τον στόχο; Ο "εκπαιδευτής" μου πάντως μπορούσε να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώους. Γλοιώδης, αλλά ο τύπος ήταν λες και βγήκε από το Λύκο της Γουόλ Στρητ. Απορώ τι έκανε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα