Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ειναι γαματο να δουλευεις χωρις να πληρωνεσε αναλαμβανοντας πληρως το ρισκο,εν αντιθεση με το αφεντικο που βγαλει δεν βγαλει δεν χαλασε ουτε ενα ευρω.

• Like 3
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ειναι γαματο να δουλευεις χωρις να πληρωνεσε αναλαμβανοντας πληρως το ρισκο,εν αντιθεση με το αφεντικο που βγαλει δεν βγαλει δεν χαλασε ουτε ενα ευρω.

Γιατί έτσι ειναι η πραγματική ζωή οι χώρες που το καταλαβαίνουν αυτό έχουν θετικό ΑΕΠ και όχι μνημόνια... δεν γίνεται όλοι να είμαστε υπάλληλοι χωρίς να παράγουμε έργο... από που θα βρεθούν λεφτά για να πληρωθούν όλοι αυτοί μιστοί; 

Για να υπάρχουν υπάλληλοι πρέπει να υπάρχουν επιχειρήσεις με κέρδος για να υπάρχουν επιχειρήσεις με κέρδος πρέπει κάποιος να αναλάβει το ρίσκο να τις κάνει και κάποιοι μαζί του να ρισκάρουν για να τις προωθήσουν

Η microsoft σε ένα γκαράζ ξεκίνησε, πως έβγαλε λεφτά; προωθούσαν απο πόρτα σε πόρτα το προϊών μέχρι να γίνουν αρκετά δυνατοί και να χτυπήσουν την πόρτα της IBM και να τους πιτσάρουν (εκ του pitch) την πρόταση συνεργασίας τους.

Στην ελλάδα την λέξη ρίσκο την φοβόμαστε περισσότερο και απο τον καρκίνο!!! ΟΛΑ στην ζωή που έχουν αξία έχουν ρίσκο όσο μεγαλύτερο ρίσκο τόσο μεγαλύτερη αξία ακόμη και το να βγάλεις μια γκόμενα και να την κρατήσεις ρίσκο έχει

ότι δεν έχει ρίσκο ειναι είτε απατεωνιά είτε είναι ανούσιο και αργά η γρήγορα θα αποτύχει. 

• Like 4
Δημοσ.

Τα κινέζικα που λέγαμε φιλε .... :cry:

Γιατί έτσι ειναι η πραγματική ζωή οι χώρες που το καταλαβαίνουν αυτό έχουν θετικό ΑΕΠ και όχι μνημόνια... δεν γίνεται όλοι να είμαστε υπάλληλοι χωρίς να παράγουμε έργο... από που θα βρεθούν λεφτά για να πληρωθούν όλοι αυτοί μιστοί; 

Για να υπάρχουν υπάλληλοι πρέπει να υπάρχουν επιχειρήσεις με κέρδος για να υπάρχουν επιχειρήσεις με κέρδος πρέπει κάποιος να αναλάβει το ρίσκο να τις κάνει και κάποιοι μαζί του να ρισκάρουν για να τις προωθήσουν

Η microsoft σε ένα γκαράζ ξεκίνησε, πως έβγαλε λεφτά; προωθούσαν απο πόρτα σε πόρτα το προϊών μέχρι να γίνουν αρκετά δυνατοί και να χτυπήσουν την πόρτα της IBM και να τους πιτσάρουν (εκ του pitch) την πρόταση συνεργασίας τους.

Στην ελλάδα την λέξη ρίσκο την φοβόμαστε περισσότερο και απο τον καρκίνο!!! ΟΛΑ στην ζωή που έχουν αξία έχουν ρίσκο όσο μεγαλύτερο ρίσκο τόσο μεγαλύτερη αξία ακόμη και το να βγάλεις μια γκόμενα και να την κρατήσεις ρίσκο έχει

ότι δεν έχει ρίσκο ειναι είτε απατεωνιά είτε είναι ανούσιο και αργά η γρήγορα θα αποτύχει. 

Η διαφορά με την Microsoft ειναι οτι εκεινοι δουλευαν για την πάρτη τους χωρις να χαριζουν τα λεφτά που προκυπτουν απο ενα συμβολαιο εσυ σε αυτες τις εργασιες δουλευεις για άλλους :cry: ναι χαιρω πολυ και μενα γνωστος μου επιχειρηματιας τωρα ειναι απο τους μεγαλυτερους και ξεκινησε σαν πλασιε αλλα σε δικη του δουλεια οχι με ποσοστα σε άλλους. Το πελατολογειο ειναι της εκαστοτε κινητης οχι δικο σου.

Ναι για μενα ειναι χασιμο χρονου να εισαι σε μια δουλεια με ποσοστα. Διοτι εσυ εισαι εκει αρα η εργατοώρα πέφτει. Ας πληρώσει την εργατοωρα και ας βάλει το έξτρα συμβολαιο σαν μπονους. Αλλα τι να λεμε τωρα οι τυποι το έχουν βρει το κολπο ειναι έτοιμοι να φορτώσουν και καλα στην ανικανοτητα του υπαλληλου το οτι δεν κλεινονται τα συμβολαια ενω μπορει πχ τα πακετα να μην ειναι καν ανταγωνιστικα.

Οπως ειπα και πριν ... στροφη και δρομο και ας λενε εκει οι ανθρωποι τα δικα τους... οτι ετσι ειναι η ζωη και τι θελετε να γινετε δημοσιοι υπαλληλοι? να μην παράγετε εργο? οχι θα ερθω σε σενα να φαω την ωρα και να μην την πληρωθω κιολας. Θα τρέχει τωρα το ενοικιο και τα εξοδα ενος ανθρωπου και θα κατσεις να του πεις αυτο το κατεβατο? ειναι για αστειο ολο αυτο ρε παιδια. Δεν σας κάνουν οι γραβατες σοβαρους αλλα αυτα που θα πειτε στο κοσμο και κυριως η αντιμετωπιση :-D

Αλλα εντάξει οσο υπάρχουν τα κοροιδα .... τέτοιες εργασιες θα συνεχιζουν να παρέχουν τις συνθηκες που παρέχουν. Αυτοι φταινε? αυτοι βρισκουν και τα κάνουν. Αμα δεν εβρισκαν θα το αλλαζαν το ρεπερτοριο.

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι εσεις που απο χομπυ βαφτιζετε "εκμεταλλευση" τα παντα (ο DDevil ισως να το εχει κανει και main επαγγελμα μεσα στο παρον φορουμ, οπου ανοιγει thread για εργασιακα πιπιλαει την ιδια καραμελα μονιμως), καλα ειναι να μας λετε οτι ειστε φοιτητακια ή αεργοι που τους ταιζει το εφαπαξ του father. Νταξει οχι εμενα προσωπικα που ειμαι σε θεση να διακρινω καποια πραγματα, αλλα προς αλλους οι οποιοι τεινουν να δεχονται ως συμβουλες καποια υπερβολικα πραγματα που γραφονται κατ'επαναληψιν απο τους ιδιους και τους ιδιους.

Και θα πρεπει να εχετε υποψιν επισης οτι δεν ειναι δουλεια σας να αποθαρυνετε τον καθενα απο το να κανει οποιαδηποτε δουλεια με το προσχημα οτι θα τον εκμεταλλευονται. Τα δικα σας κενα λογω αεργιας, δεν αναπληρωνονται με το να στελνετε κι αλλο κοσμακη προς την ιδια κατευθυνση για να αισθανεστε οτι δεν ειστε οι μονοι μιζεροι στον κοσμο τουτο. Εσεις μπορει να εχετε την οικονομικη ανεση να περιμενετε καμια 20ετια ακομα μεχρι να σας κατσει το επαγγελμα που ισχυριζεστε οτι αξιζετε, αλλοι εχουν να ταισουν παιδια ομως ενω αλλοι απλα θελουν να αρχισουν απο καπου εχοντας συνηδητοποιησει και αποδεχτει οτι με το καλημερα τα πραγματα θα ειναι αρκετα ζορικα για ολους μηδενος εξαιρουμενου πλην κωλοφαρδων ή αυτων που εχουν μπαρμπα στην Κορωνη. Κι οτι περνωντας απο καποια απαραιτητα ζορια, πρωτον ωριμαζεις επαγγελματικα και δευτερον ενδεχεται να ανοιγουν αλλοι δρομοι στο θεμα καριερας για να διεκδικησουν κατι καλυτερο. Με το να αντιμετωπιζουν ωχαδελφιστικα την κατασταση επειδη τους ειπε καποιος οτι παντου θα τον εκμεταλλευονται τα αφεντικα μονο σε αδρανεια και μιζερια ισοδυναμη με τη δικη σας μπορουν να πεσουν.

• Like 4
Δημοσ.

Τα κινέζικα που λέγαμε φιλε .... :cry:

Η διαφορά με την Microsoft ειναι οτι εκεινοι δουλευαν για την πάρτη τους χωρις να χαριζουν τα λεφτά που προκυπτουν απο ενα συμβολαιο εσυ σε αυτες τις εργασιες δουλευεις για άλλους :cry:

Η διαφορά του μυαλού σου με αυτό ενός ανθρώπου που θα πετύχει ειναι ακριβώς αυτή η κλάψα σου και ο εγωκεντρισμός σου...

1) Εσύ δεν δουλεύεις για άλλους αλλά για τον εαυτό σου (οταν σερβίρεις καφέδες δουλεύεις για άλλους) για να πουλήσεις το συμβόλαιο, τώρα τι θα βγάλουν οι άλλοι δεν σε νοιάζει και όσο καλύτερος γίνεις τόσα περισσότερα θα βγάζεις και τόσες περισσότερες ευκαιρίες για νέες δουλειές θα διακρίνεις και θα εκμεταλλευτείς(και φυσικά θα βγάλουν λεφτά οι άλλοι πχ vodafone αυτοί στήσανε ολόκληρη αυτοκρατορία έχουν κάνει επενδύσεις σε εξοπλισμό κτιριακές υποδομές κτλ εδώ και χρόνια εσύ 20 χρόνων πιτσιρίκος που μπήκες χθες στο κουρμπέτι θες και την μερίδα του λέοντος; αυτό ειναι το υφάκι που έλεγα πιο πριν) 

2) όσο για την microsoft αυτοί δούλευαν για τον billgates η microsoft δεν ήταν ολονων...  απλά αναλάβανε το ρίσκο πιστέψανε ότι αυτό το νέο μαραφέτι που λέγεται ΝΤΟΣ (DOS) θα είναι το μέλλον και αποφάσισαν να τρέξουν να το προωθήσουν. 

και απλά αναφορικά ειναι η Microsoft χιλιάδες εκατομμύρια ειναι τα παραδείγματα. Ο πραγματικός κόσμος έτσι δουλεύει με το ρίσκο και το εμπόριο... απο το hustling  στις γειτονιές μέχρι το χρηματιστήριο στις μητροπόλεις του κόσμου. 

Εμείς απλά εδώ ζούμε το παραμύθι... ή καλύτερα τον εφιάλτη του ότι όλα θα πρέπει να τα αναλάβει το κρατος και το αν εμείς καθόμαστε κάθε μέρα και κάνουμε τα ίδια ακριβώς πράματα (πχ λάντζα) θα εξασφαλίσουμε τα παιδιά μας το κράτος μας και θα βγάλουμε σύνταξη υψηλή και σταθερή... 

• Like 5
Δημοσ.

Είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες

Μην την βλέπεις σαν εύκολη λύση ή σαν ύστατη λύση γιατί αν δεν θες να την κάνεις καλά (όπως σε όλες τις δουλειές) δεν πρόκειται να βγάλεις μεροκάματο.

Καταρχήν η δουλειά δεν ειναι πωλητής door to door είναι σκέτο "πωλητής" απλά σε εμάς τους Έλληνες της μεταπολίτευσης που έχουμε συνηθίσει στα χαρτιά (χωρίς αντίκρισμα) και στο βόλεμα του δημοσίου μας κακοφαίνεται όταν ακούμε για δουλείες που δεν έχουν πάγιο μηνιάτικο και που πρέπει όντως να δουλέψεις για να τα καταφέρεις και να δοκιμάσεις τον εαυτό σου και όχι απλά βρέξει χιονίσει να ακολουθήσεις έναν μπούσουλα και γενικά να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερα για να είσαι αόρατος (πχ όπως στον στρατό) τις βλέπουμε κάπως έτσι:

και γιαυτό μας αρέσει να διευκρινίζουμε ότι δεν θα ειναι σε γραφείο αλλά θα πηγαίνεις απο πόρτα σε πόρτα.... ξέρεις ειναι εξεφτελιστικό το να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι μόνος σου και η επιτυχία σου να στηρίζεται αποκλειστικά στην προσωπική σου προσπάθεια και ταλέντο...

....................

.....................................

όλοι ξεκινάμε από κάποιο σημείο όμως ακόμη και αυτοί την πρώτη τους μέρα παίζει να μην κλείσανε ούτε 1 συμβόλαιο όπως όλα τα πράματα στην ζωή η δουλειά του πωλητή απαιτεί μέθοδο και εμπειρία για να γίνει καλά.

ενδεχεται να ειναι απ'τα καλυτερα κειμενα που εχω διαβασει εδω.

• Like 4
Δημοσ.

Η διαφορά του μυαλού σου με αυτό ενός ανθρώπου που θα πετύχει ειναι ακριβώς αυτή η κλάψα σου και ο εγωκεντρισμός σου...

1) Εσύ δεν δουλεύεις για τον εαυτό σου για να πουλήσεις το συμβόλαιο τώρα τι θα βγάλουν οι άλλοι δεν σε νοιάζει (και φυσικά θα βγάλουν λεφτά οι άλλοι πχ vodafone αυτοί στήσανε ολόκληρη αυτοκρατορία έχουν κάνει επενδύσεις σε εξοπλισμό κτιριακές υποδομές κτλ εδώ και χρόνια εσύ 20 χρόνων πιτσιρίκος που μπήκες χθες στο κουρμπέτι θες και την μερίδα του λέοντος; αυτό ειναι το υφάκι που έλεγα πιο πριν) 

2) όσο για την microsoft αυτοί δούλευαν για τον billgates η microsoft δεν ήταν ολονων...  απλά αναλάβανε το ρίσκο πιστέψανε ότι αυτό το νέο μαραφέτι που λέγεται ΝΤΟΣ (DOS) θα είναι το μέλλον και αποφάσισαν να τρέξουν να το προωθήσουν. 

και απλά αναφορικά ειναι η Microsoft χιλιάδες ειναι τα παραδείγματα. 

Ναι ναι :cry:  η Microsoft ηταν ενα παράδειγμα ... συγκρινεις τον Bill Gates που δουλεψε στο υπογειο του σπιτιου για να κτισει μετα μια αυτοκρατορια που ελεγχει ολο το κοσμο με τον κακομοιρη (δυστυχως δεν το γραφω υποτιμητικα) που επειδη δεν έχει αλλη επιλογη πάει να πουλησει πακέτα με ποσοστα. Ειναι αστειο ολο αυτο που γράφεις. Τι εισαι κανας υπευθυνος απο τέτοιες δουλειες και μπηκες και εδω να πεις την κασέτα? :-D θα τα πουμε μολις μου πεσει η συνδεση και σε πετυχω στο τηλεφωνο σαν πελάτης ομως  B) και αμα μου πεις και τιποτα θα σου πω σορρυ φιλε ειμαι ενας απαιτητικος πελάτης ... ετσι ειναι η πραγματικοτητα τι να κανουμε προσπαθησε να με διαχειριστεις.

ενδεχεται να ειναι απ'τα καλυτερα κειμενα που εχω διαβασει εδω.

Αναλογα σε ποια πλευρα εισαι. Οταν εκμεταλευεσαι κοσμο ναι ειναι. :cry:

Δημοσ.

στου τεμπελη τη μερια, ολα βρωμανε κ ολα ξινιζουν ομως.

με εκμεταλλευονται απειροι, καθημερινα. απο τον ψυχολογικο μεχρι τον οικονομικο τομεα.

τα ρεστα μου τα παιζω στο τελος της ημερας !

• Like 3
Δημοσ.

1) Εσύ δεν δουλεύεις για άλλους αλλά για τον εαυτό σου (οταν σερβίρεις καφέδες δουλεύεις για άλλους) για να πουλήσεις το συμβόλαιο τώρα τι θα βγάλουν οι άλλοι δεν σε νοιάζει και όσο καλύτερος γίνεις τόσα περισσότερα θα βγάζεις και τόσες περισσότερες ευκαιρίες για νέες δουλειές θα διακρίνεις και θα εκμεταλλευτείς(και φυσικά θα βγάλουν λεφτά οι άλλοι πχ vodafone αυτοί στήσανε ολόκληρη αυτοκρατορία έχουν κάνει επενδύσεις σε εξοπλισμό κτιριακές υποδομές κτλ εδώ και χρόνια εσύ 20 χρόνων πιτσιρίκος που μπήκες χθες στο κουρμπέτι θες και την μερίδα του λέοντος; αυτό ειναι το υφάκι που έλεγα πιο πριν) 

και απλά αναφορικά ειναι η Microsoft χιλιάδες ειναι τα παραδείγματα. 

Ειμαι ο 20 χρονων πιτσιρικος που τους .... κλεινει το συμβολαιο για να συνεχιζουν να υπάρχουν φιλε μου. Καταλαβες ποιος πιτσιρικος ειμαι? που μιλας και με υφακι? με τετοια υφάκια δουλειες δεν γινονται. Θα σεβεστε τους υπαλληλους σας. Αυτοι σας βγάζουν το κέρδος. Αν δεν ημουν εγω δεν θα ειχες την συνδεση να αρμέγεις τον πελατη ετσι δεν ειναι? απαντησε μου σε αυτο ειναι έτσι ή δεν ειναι? χαλαρα σε ρωτάω.

στου τεμπελη τη μερια, ολα βρωμανε κ ολα ξινιζουν ομως.

με εκμεταλλευονται απειροι, καθημερινα. απο τον ψυχολογικο μεχρι τον οικονομικο τομεα.

τα ρεστα μου τα παιζω στο τελος της ημερας !

Ξερεις που δουλευω και με λες τεμπέλη? :-D  εγω μπορει με αυτο το θράσος να έχω πετυχει πολυ καλυτερες συνθηκες απο αυτες που θα προσφερες εσυ σαν εργοδοτης απο το μαγαζι σου? σε ενοχλει ε?

Δημοσ.

Ξερεις που δουλευω και με λες τεμπέλη? :-D  εγω μπορει με αυτο το θράσος να έχω πετυχει πολυ καλυτερες συνθηκες απο αυτες που θα προσφερες εσυ σαν εργοδοτης απο το μαγαζι σου? σε ενοχλει ε?

δεν υπαρχεις, στον κοσμο μου. ουτε πελατης μου εισαι - ούτε φίλοι είμαστε.

ο χαρακτηρισμος επεστρεψε οπως με αποκαλεσες εκμεταλλευτη. με τον ιδιο ακριβως τροπο.

πολυ καλα κανεις κ ευχομαι σε ακομη καλυτερα στο μελλον. 

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπαρχεις, στον κοσμο μου. ουτε πελατης μου εισαι - ούτε φίλοι είμαστε.

ο χαρακτηρισμος επεστρεψε οπως με αποκαλεσες εκμεταλλευτη. με τον ιδιο ακριβως τροπο.

πολυ καλα κανεις κ ευχομαι σε ακομη καλυτερα στο μελλον. 

Δεν ειπα εσενα εκμεταλευτη γενικα μιλησα. Οτι αν γενικα εκμεταλευεσαι κάποιον ειναι λογικο οι δικές μου οι αποψεις να μην σε ελκυουν γιατι ειναι αντιθετες.

Και το οτι δεν ειμαστε φιλοι που το λες μάλλον επιθετικα προσεξε το γιατι διαφημιζεις και το μαγαζι σου απο εδω και δεν σε συμφέρει να έχεις τέτοια συμπεριφορά εγω ξερω πολυ κοσμο και ειδικα στον Πειραια.

Δημοσ.

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό... Αν έρθει κάποιος στο σπίτι μου, χτυπάει τα κουδούνια και μου τα κάνει μπαλόνια για να κάποια προσφορά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δεχτώ και μάλλον θα του κλείσω την πόρτα στα μούτρα ακόμα και αν πραγματικά ενδιαφέρομαι. Έτσι για σπάσιμο ρε παιδί μου!!!

Πόσο μάλλον αν είμαι κουρασμένος από την δουλειά και έρθει τότε να μου τα πρήξει... Τότε μπορεί να φάει και κανα κουβά νερό.

Δημοσ.

Δεν ειπα εσενα εκμεταλευτη γενικα μιλησα. Οτι αν γενικα εκμεταλευεσαι κάποιον ειναι λογικο οι δικές μου οι αποψεις να μην σε ελκυουν γιατι ειναι αντιθετες.

Και το οτι δεν ειμαστε φιλοι που το λες επιθετικα προσεξε το γιατι διαφημιζεις και το μαγαζι σου απο εδω και δεν σε συμφέρει να έχεις τέτοια συμπεριφορά εγω ξερω πολυ κοσμο και ειδικα στον Πειραια.

ούτε κι εγώ είπα εσένα τεμπέλη, γενικά μίλησα. αν γενικα είσαι τεμπέλης, είναι λογικό να μη συμφωνείς κ οι απόψεις μου να φαίνονται προερχόμενες από τον Άρη.

αν με το να υπάρχει μια τυπική ονομασία στην υπογραφή μου νομιζεις οτι ειναι διαφημιση είσαι πολύ αφελής μιας κ διαφήμιση δωρεάν δεν υπάρχει.

τέλος, αν θεωρείς οτι τα λόγια σου σε αντιπαράθεση με τα έργα μου εντός & εκτός φόρουμ θα αποτελέσουν τροχοπέδη για την εξέλιξη μου κ την ύπαρξη πελατείας από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής μάλλον σε όνειρο βρίσκεσαι.

Δημοσ.

Ναι ναι :cry:  η Microsoft ηταν ενα παράδειγμα ... συγκρινεις τον Bill Gates που δουλεψε στο υπογειο του σπιτιου για να κτισει μετα μια αυτοκρατορια που ελεγχει ολο το κοσμο με τον κακομοιρη (δυστυχως δεν το γραφω υποτιμητικα) που επειδη δεν έχει αλλη επιλογη πάει να πουλησει πακέτα με ποσοστα. Ειναι αστειο ολο αυτο που γράφεις. Τι εισαι κανας υπευθυνος απο τέτοιες δουλειες και μπηκες και εδω να πεις την κασέτα? :-D θα τα πουμε μολις μου πεσει η συνδεση και σε πετυχω στο τηλεφωνο σαν πελάτης ομως  B) και αμα μου πεις και τιποτα θα σου πω σορρυ φιλε ειμαι ενας απαιτητικος πελάτης ... ετσι ειναι η πραγματικοτητα τι να κανουμε προσπαθησε να με διαχειριστεις.

Ειμαι ο 20 χρονων πιτσιρικος που τους .... κλεινει το συμβολαιο για να συνεχιζουν να υπάρχουν φιλε μου. Καταλαβες ποιος πιτσιρικος ειμαι? που μιλας και με υφακι? με τετοια υφάκια δουλειες δεν γινονται. Θα σεβεστε τους υπαλληλους σας. Αυτοι σας βγάζουν το κέρδος. Αν δεν ημουν εγω δεν θα ειχες την συνδεση να αρμέγεις τον πελατη ετσι δεν ειναι? απαντησε μου σε αυτο ειναι έτσι ή δεν ειναι? χαλαρα σε ρωτάω.

Δεν έχεις καταφέρει τιποτα στο λέω εγώ που κόβει το μάτι μου.

Αν είσαι σε μια μέτρια θέση είσαι επειδή ο μπαμπάς σου φρόντισε (παρέχοντας σου ανέσεις πρόσβαση σε σχολές, δουλειά,γνωστούς κτλ) για αυτό και δεν πρόκειται να ανεβείς πολύ από την θέση που είσαι τα βασικά λόγω παλαιότητας και τιποτα παραπάνω.

Απο εκει και πέρα ο billgates (και 40 άλλοι νοματαίοι που χτυπούσαν πόρτες για να κλείσουν συνδρομές για προγράμματα της Microsoft και το κάνανε μάλιστα σχεδόν τζάμπα μιας και τα μισά λεφτά που παίρνανε με κάθε συμβόλαιο ήταν μετρητά τα άλλα μισά απλά μετοχές στην μικροσκοπική εταιρία -υπόσχεσή δηλαδή του ΑΝΝ γίνει μεγάλη θα πάρουν πισω λεφτά- και τότε κανένας δεν ήξερε τι θα γίνει..)

Ο ίδιος ο Bill λοιπόν παράτησε την σχολή του (το σιγουράκι)  γιατί πίστεψε στην επιχείρηση του κανένας δεν ήρθε να του πει ότι θα κάνει αυτοκρατορία ο ίδιος απλά ξεκίνησε πιστεύοντας όταν θα βγάλει ενα καλό μεροκάματο....

Τέλος όπως είπα ειναι άπειρα τα παραδείγματα...

Το όνομα Jordan Belfort σου λέει κάτι; δεν ειναι και το καλύτερο παράδειγμα (απο άποψη ηθικής) αλλά ειναι τέλειο γιατί υπάρχει ταινία για αυτόν (Ο λύκος της wallstreet) 

H πραγματική ζωή αγόρι μου δεν χαρίζεται εκτός αν είσαι τυχερός και έχεις γονείς που πάλεψαν ή κληρονόμησαν απο τους δικούς τους... κερδίζεται με κόπο και αφοσίωση και κυρίως πίστη σε αυτό που κάνεις πίστη που σε κάνει να αναλάβεις το ρίσκο χωρίς ΚΑΜΙΑ εγγύηση. 

• Like 3
Δημοσ.

δεν σε συμφέρει να έχεις τέτοια συμπεριφορά εγω ξερω πολυ κοσμο και ειδικα στον Πειραια.

giphy.gif

Θειο στη διωξη να μην εχεις , τα αλλα τα βολευουμε :lol:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...