Galaxy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 NvidiaShield K1 212,9 Scroutz απο 239 αλλά κατόπιν παραγγελίας . Amazon.de από 203 αλλά δε ξέρω μεταφορικά τι παίζει . Από το γνωστό κιτρινομάγαζο ένα tablet κορυφή για την κάρτα γραφικών του , σε καλή τιμή και απο Ελλάδα . Το έχω 8 μήνες και κανένα πρόβλημα .
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καταρχας, ο συνδεσμος σου δινει τιμη 259. Διαβασε το θεμα "τι προσεχουμε...", εκει γραφει το πως θα δωσεις τον σωστο συνδεσμο από νιουζλετερ. 1
Galaxy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ελπίζω να το διόρθωσα , ακούραστος ο Matrixxx !!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μια χαρα ειναι ο σύνδεσμος τωρα, τον εφτιαξες. Καλημέρα! 3
stolidis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Kαλημέρες. Συνοδεύεται από stylus όπως το παλιό? Αλλιώς είναι δυνατό με ένα extra αγορασμένο stylus να κρατάει σημειώσεις, handwriting κλπ?
Galaxy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 To μοντέλο Κ1 δεν συνοδευεται απο Stylus δεν εχει και την θεση που μπαινει μεσα στη ταμπλετα . Εαν το αγοράσεις βεβαια δουλευει κανονικά . Αλλα νομίζω θέλει ειδικό stylus που είναι κάπως ακριβό .
stolidis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 To μοντέλο Κ1 δεν συνοδευεται απο Stylus δεν εχει και την θεση που μπαινει μεσα στη ταμπλετα . Εαν το αγοράσεις βεβαια δουλευει κανονικά . Αλλα νομίζω θέλει ειδικό stylus που είναι κάπως ακριβό . Eυχαριστώ. Εχουμε υπόψη κάποιο άλλο tablet για σημειώσεις σε αυτό περίπου το budget
Galaxy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ωραίο feature το mini-hdmi. Ναι τέλειο για παιχνιδι σε μεγάλη οθόνη με το χειρηστηριο του , που είναι άψογο . Μάλιστα κλείνει και την οθόνη του και δουλεύει μόνο το Hdmi εαν θες , αλλιως έχει και το screen mirror .
Eragon1996 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 το παρηγγειλα αλλά όταν μπαίνω στο email να δω και καλά που βριςκεται και ετσι βγάζει κάτι περίεργα
zoocra77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι καλύτερο έτσι?
Galaxy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι καλύτερο έτσι? Το κάτι άλλο εαν αφορά την δύναμη cpu+gpu απο Ελλάδα νομίζω όχι . Εαν αφορά την οθόνη μπορείς να δεις σε Samsung tab αλλά έχουν αδύναμο hardware . Για να καταλάβεις στα παιχνίδια χτυπάει το ipad air 1 σε ποιότητα γραφικών κτλ . Έχει πάρει και το android 6 από τον .. Δεκεμβρη οπότε με μια 64 καρτα μνήμης σχετικα γρήγορη , ξεπερνας και το πρόβλημα των 16 Gb εσωτερικης , και βάζεις πράμα . Τελος παίζουν και μερικα native Nvidia παιχνίδια όπως Half Life 1 , 2 ^^ Ακόμη ένα καλό που έχει αυτό είναι το χειρηστήριο του που είναι και με touch pad και με τρομερή αίσθηση, ασύρματο και μπορώ να πω σε εφάμιλη ποιότητα αν όχι καλύτερο απο το Xbox , το οποίο βέβαια ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται αλλά είναι ένα + . 1
zoocra77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το είδα το Πάσχα που το χε ο αδερφός μου...Απλά ενώ μου φαινόταν στιβαρό ,νομίζω του χει φύγει λιγο πλαστικό από εδώ και από εκεί.. Μου φάνηκε πολύ καλό μηχανηματάκι ,απλά επειδή το χει απο Νοέμβρη, έλεγα μην έχει βγει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά..Και μόνο για το hdmi τα σπάει... Προοπτική για να αγοραστεί το χειριστήριο υπάρχει?
Galaxy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το είδα το Πάσχα που το χε ο αδερφός μου...Απλά ενώ μου φαινόταν στιβαρό ,νομίζω του χει φύγει λιγο πλαστικό από εδώ και από εκεί.. Μου φάνηκε πολύ καλό μηχανηματάκι ,απλά επειδή το χει απο Νοέμβρη, έλεγα μην έχει βγει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά..Και μόνο για το hdmi τα σπάει... Προοπτική για να αγοραστεί το χειριστήριο υπάρχει? Εγώ το έχω σε μια θήκη απο ebay οπότε κανένα θέμα . Κάποια στιγμή είχε φέρει και το χειρηστήριο το e-shop , αλλά τώρα δε ξέρω τι θα κάνουν . Το έχει skroutz αλλά αλμυρό ... και το amazon .... 1
alimentas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ειναι ευκολο να εχουμε το λινκ απ ολο το Newsletter ?????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα