Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγώ δε χρησιμοποιώ Tapatalk, (δε το 'χω καν εγκατεστημένο) αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Το πακέτο αυτό προσφέρει τα πάντα έτοιμα. Για ποιο λόγο το Insomnia επέλεξε να επωμιστεί το κόστος της ανάτυξης των εφαρμογών για κάθε πλατφόρμα; Με το Tapatalk, η δουλειά θα γινόταν άμεσα, με πολύ λιγότερα έξοδα και θα ήταν πολύ περισσότερο "συντηρίσιμη".
Makeran Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Είμαι ο μόνος που του αρέσει η εφαρμογή για Android?
vchristod84 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Είμαι ο μόνος που του αρέσει η εφαρμογή για Android?Παίζει.... 3
overpower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγώ δε χρησιμοποιώ Tapatalk, (δε το 'χω καν εγκατεστημένο) αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Το πακέτο αυτό προσφέρει τα πάντα έτοιμα. Για ποιο λόγο το Insomnia επέλεξε να επωμιστεί το κόστος της ανάτυξης των εφαρμογών για κάθε πλατφόρμα; Με το Tapatalk, η δουλειά θα γινόταν άμεσα, με πολύ λιγότερα έξοδα και θα ήταν πολύ περισσότερο "συντηρίσιμη". Επειδη ειναι δυσκολο να μπουν και οι αγγελιες μεσα, οχι οτι εχω θεμα. Ετσι και αλλιως τις αγγελιες σπανια τις βλεπω και οποτε θελω να παρω κατι. Και μονο το βασικο φορουμ να ηταν στο tapatalk θα ηταν αρκετο για εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις