Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η εφαρμογή πακεταρισμένη. Το τρέχεις το apk και στην εγκαθιστά.

ps αν έχεις android 5 και πάνω το πιο πιθανό θα είναι να μην δουλεύει σωστά η εφαρμογή πάντως και να πρέπει να αρκεστείς στην σελίδα για την ώρα (μέχρι να βρει το app το καινούργιο τουλάχιστον).

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η εφαρμογή πακεταρισμένη. Το τρέχεις το apk και στην εγκαθιστά.

ps αν έχεις android 5 και πάνω το πιο πιθανό θα είναι να μην δουλεύει σωστά η εφαρμογή πάντως και να πρέπει να αρκεστείς στην σελίδα για την ώρα (μέχρι να βρει το app το καινούργιο τουλάχιστον).

Δεν υπάρχουν προβλήματα με ιούς κτλ...

Γιατί  βγαίνουν  προειδοποιήσεις από τη σελίδα  και τετοια ?

Δημοσ.

Όταν το  εγκαταστήσω   θα σου πω!

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, έχω βάλει adfree και δεν μου έρχονται διαφημίσεις όταν μπαίνω :(

Αν το φοβάσαι πάρτο απο εδώ: link είναι η έκδοση που έχω εγώ στο κινητό μου και την είχα κατεβάσει απο το play.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε το apk στο κινητό σου (αν το κατεβάσεις απο το κινητό θα είναι στον φάκελο downloads).

Κατέβασε απο το playstore κανένα file explorer.

Πήγαινε με τον file explorer στον φάκελο downloads του κινητού (μέσα στο storage ή sdcard κάπου θα είναι) και τρέξε το apk απο εκεί.

Αν σου πει τίποτα για ασφάλειες κτλπ πάτα τις ρυθμίσεις που θα σου βγάλει και τσέκαρε τις άγνωστες πηγές. Μετά ξαναπήγαινε και τρέξε το apk και πρέπει να σου το περάσει κανονικά.

Ή εναλλακτικά πήγαινε στις λήψεις και πάτα το απο εκεί, πρέπει να σε αφήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε το apk στο κινητό σου (αν το κατεβάσεις απο το κινητό θα είναι στον φάκελο downloads).

Κατέβασε απο το playstore κανένα file explorer.

Πήγαινε με τον file explorer στον φάκελο downloads του κινητού (μέσα στο storage ή sdcard κάπου θα είναι) και τρέξε το apk απο εκεί.

Αν σου πει τίποτα για ασφάλειες κτλπ πάτα τις ρυθμίσεις που θα σου βγάλει και τσέκαρε τις άγνωστες πηγές. Μετά ξαναπήγαινε και τρέξε το apk και πρέπει να σου το περάσει κανονικά.

Ή εναλλακτικά πήγαινε στις λήψεις και πάτα το απο εκεί, πρέπει να σε αφήσει.

Έγινε 

Δούλεψε με το πρώτο link, το δευτερο δεν ανοιγει

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Και για iOS άθλια τη βρίσκω την εφαρμογή. :P Κι απ' το κινητό δηλαδή προτιμώ να μπω από browser, παρόλο που την έχω εγκατεστημένη.

Btw, γιατί δεν βάζουν το plugin του Tapatalk στο IP.B; Πιο απλό και με λιγότερο κόστος.

Δημοσ.

Και για iOS άθλια τη βρίσκω την εφαρμογή. :P Κι απ' το κινητό δηλαδή προτιμώ να μπω από browser, παρόλο που την έχω εγκατεστημένη.

Btw, γιατί δεν βάζουν το plugin του Tapatalk στο IP.B; Πιο απλό και με λιγότερο κόστος.

ΕΛΑ μου ντε... Κι εγώ όλα τα forums εκεί τα έχω
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...