D.Luffy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αλλά με αυτά που είδα έχω καλό προαίσθημα. Νομίζω ότι επιτέλους επιστρέφουμε στις ρίζες. Επίσης παίζοντας το demo στο PS4 μου έδωσε πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό τομέα. Πολύ optimised η μηχανή γραφικών. Πιστεύω ότι το PC port θα είναι πολύ προσεγμένο. Με το καλό να βγεί και μετά να πάρει αμέσως σειρά το RE2 remaster που υποσχέθηκαν.
Anastazio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Θα ειναι vr ready το game δηλαδη?...ψαχνω καμια αφορμη να παρω το rift οχι τπτ...
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Με το καλό να βγεί και μετά να πάρει αμέσως σειρά το RE2 remaster που υποσχέθηκαν. Ιδια περιπτωση με Square Enix. Βγαζουν τωρα το κεντρικο παιχνιδι που τους ενδιαφερει για αυτη τη γενια(σημαντικη η χρονικη επιλογη που βγαινει)και αργοτερα να βγαλουν και οι δυο εταιριες το αντιστοιχο remake της ps1 εποχης.
spartan29gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 FPS θα είναι;; Λογικά θα έχει ανταγωνιστή το Outlast 2. Καμια σχεση!!!.Εδω μιλαμε για μηχανισμους διαφορετικους στο gameplay που δεν θα τους δεις ποτε στο outlast.Εδω δεν ειναι ενα μεγαλο κρυφτο που απλα τρεχεις και προσπαθεις να ξεφυγεις απο ψυχοπαθεις.Εδω και μαχες σωμα με σωμα θα δεις!!!και γριφους θα λυσεις και αρκετα boss να αντιμετωπισεις και πολλα πολλα ακομα. Δεν ξέρω αλλά με αυτά που είδα έχω καλό προαίσθημα. Νομίζω ότι επιτέλους επιστρέφουμε στις ρίζες. Επίσης παίζοντας το demo στο PS4 μου έδωσε πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό τομέα. Πολύ optimised η μηχανή γραφικών. Πιστεύω ότι το PC port θα είναι πολύ προσεγμένο. Με το καλό να βγεί και μετά να πάρει αμέσως σειρά το RE2 remaster που υποσχέθηκαν. Το resident evil 2 remake αναπτυσετε ειδη επισημος απο το καλοκαιρι του 2015(οπωτε τελη 17 αρχες 2018 πιστευω οτι θα το εχουμε στα χερια μας) 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καμια σχεση!!!.Εδω μιλαμε για μηχανισμους διαφορετικους στο gameplay που δεν θα τους δεις ποτε στο outlast.Εδω δεν ειναι ενα μεγαλο κρυφτο που απλα τρεχεις και προσπαθεις να ξεφυγεις απο ψυχοπαθεις.Εδω και μαχες σωμα με σωμα θα δεις!!!και γριφους θα λυσεις και αρκετα boss να αντιμετωπισεις και πολλα πολλα ακομα. Άνετα την πρώτη φορα νόμιζα ότι ήταν το Outlast 2. Και φαντάζομαι την επιτυχία του Outlast πάει να χτυπήσει. Btw το post σου oροκουσακίζει λίγο for some reason no offence 1
D.Luffy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 καλά άμα πάλι τα πτώματα γεννάνε σφαίρες το survival off the window. Από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, δεν φένεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Όλοι μιλάνε για μεγάλη ανάγκη οικονομίας στα πυρομαχικά. Βάλε και ότι εδώ δεν σου επιτίθενται πλέον και ορδές εχθρών για να στοκάρεις πυρομαχικά-βότανα. Είναι πιο πολύ το αίσθημα ότι διαρκώς σε καταδιώκουν τα μέλη της οικογένειας Baker σε στυλ Alien Isolation. Ούτε εμένα μου αρέσει το "λιώσιμο" των πτωμάτων γιατί σπάει εντελώς το immersion. Ειδικά όταν συνοδεύεται και από items. Λες και παίζεις arcade σε κάποιο ουφάδικο και όχι survival horror στο σπίτι σου... Μόνο οι "moulded" δείχνουν προς το παρών σαν το είδος του κλασικού RE εχθρού. Εάν τους κάνουν όπως τους Regenerators του RE4 έχει να πέσει πολύ ανατριχίλα. Πάντως θα μου άρεσε αν τα πτώματα έμεναν στη θέση τους μόνιμα ανεξαρτήτως τύπου εχθρών. Να σε κάνουν να έχεις αμφιβολία για το αν είναι όντως νεκροί και δεν ξαναζωντανέψουν ξαφνικά. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά αυτό με το πτώματα θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα games και δεν πιστεύω δικαιολογίες τύπου memory limitation κτλ, το έκανε το COD πριν δέκα χρονια. Στο πρόσφατο remake ήταν καλο που μετά από καιρό σηκωνόντουσαν πιο aggressive.
spartan29gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Άνετα την πρώτη φορα νόμιζα ότι ήταν το Outlast 2. Και φαντάζομαι την επιτυχία του Outlast πάει να χτυπήσει. Btw το post σου oροκουσακίζει λίγο for some reason no offence Απλα ηθελα να αναφερω οτι οι μηχανισμοι του παιχνιδιου δεν θα εχουν σχεση με του outlast.Ουτε ηθελα να υποτιμησω το outlast αλλα ουτε και να υπερασπισω τοσο πολυ το resident evil 7.Απλα ειπα οτι μπορει τα 2 αυτα παιχνιδια να μοιαζουν στο υφος τους,αλλα σε επιπεδο gameplay δεν φαινεται τελικως να εχουν σχεση μεταξυ τους. Λες να κολλησα οροκουσακιτιδα και δεν το εχω καταλαβει? χαχαχαχαχα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Κατεβάζω τώρα το demo στο PS4, θα ήθελα έναν εχθρό σαν τον Nemesis. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Στο gameplay πυροβόλησε τον redneck 3 φορες στα μούτρα και μετά τον έκαψε και θες και Nemesis?! Πολύ hardcore σε βρίσκω Καλά φυσικά το ότι αντέχεις τσεκουριές και όταν πέφτει κάτω κρατάει το τσεκούρι ώστε να μην μπορείς να το πάρεις ασχολίαστο, ένα evade ποσο δύσκολο? 2
Sprou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Αναπολώντας,Tyrant περιμένοντας το rpg,ποτε ξανα.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μοιάζει πολύ με το Outlast, αλλά το ψάξιμο θυμίζει τα παλιά RE. Δείχνει πολύ καλό πάντως, θα τραβηχτούν πολλά βιντεάκια με jump scares μέσα στο 2017 απ' ότι φαίνεται
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Resident Evil 7 – PC demo coming on December 19th, PC graphics settings revealed
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βγάζουν και demo στις 19, δηλαδή μπορούμε να δοκιμάσουμε άμα τρέχει καλά ή είναι unoptimized piece of shit? σώπα ρε...τι εποχές ζούμε! Καλά φυσικά μια χαρά θα τρέχει λογικά αλλιώς δεν θα βγάζαν... 1
John-lamia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ λέω ότι θα 'ναι καλό και πολύ άρρωστο Όπως λέει και ο τύπος στο βίντεο, επιστρέφει στις ρίζες του, horror. https://www.youtube.com/watch?v=UV3WXBe7Zyg Αυτό το βαρύ όνομα είναι ξεριζωμενο εδώ κ χρόνια ! Το έσωσαν κάπως τα remaster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα