mastixas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Τι καλωδιο χρησημοποιεις; http://www.e-shop.gr/valueline-vgvt34000b200-high-speed-hdmi-cable-with-ethernet-2m-black-p-PER.755527 VALUELINE VGVT34000B2.00 HIGH SPEED HDMI CABLE WITH ETHERNET 2M BLACK, λέει ότι υποστηρίζει ultra deep color της lg που είναι και η τηλεόραση μου..
noFEARgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 παιζει να μην φτανει το bandwidth δοκιμασε με display port αν εχει η τηλεοραση σου η hdmi 2.0 ακυρο αυτο που εχεις ειναι 2.0. δεν ξερω τοτε δες μπας και χρειαζεται καποια ρυθμιση η τηλεοραση σου
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 HDMI 2.0 λέει ότι είναι, 18Gbps bandwidth έχει ; Δε νομίζω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Resident Evil 7 – Brand new beautiful screenshots released
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όλα καλά μέχρι που είδα το screen με τα μούφα γλίτσο creautres που είχε το 5 άμα θυμάμαι καλά...θα προτιμούσα να μέναν μονο σε human enemies. Unconvinced. Το wound system φαίνεται ενδιαφέρον, αλλα άμα δεν υπάρχει στους εχθρούς και πάλι λιώνουν/εξατμίζονται away κλασσικά τότε fail.
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όλα καλά μέχρι που είδα το screen με τα μούφα γλίτσο creautres που είχε το 5 άμα θυμάμαι καλά...θα προτιμούσα να μέναν μονο σε human enemies. Unconvinced. Το wound system φαίνεται ενδιαφέρον, αλλα άμα δεν υπάρχει στους εχθρούς και πάλι λιώνουν/εξατμίζονται away κλασσικά τότε fail. Οσοι δεν κανουν Pre order δεν εχουν τιποτα να φοβουνται οτι και να κανει η Capcom.Ειμαστε 1.5μηνα περιπου πριν κυκλοφορια νεου Resident evil και ακομα δεν εχουμε δει κατι που πραγματικα να θυμιζει RE.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ δεν έχουν δείξει gameplay ακόμα πιο pre-order λες Προσωπικά μετά το ζέσταμα με το RΕ1 remastered μου έχει λείψει το survival horror και ελπίζω να είναι καλο, δεν με νοιάζει καθόλου που είναι fps, ισα ισα είναι το μοναδικό genre που προκαλεί full immersion, απλά capcom, idk...μακάρι.
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Κάποτε (εποχες PS1) βλέπαμε ή ακουγαμε τον Nemesis και νιωθαμε το σκατο στο σωβρακο, και τωρα ειναι σαν βλεπεις την συνεχεια του Paranormal Activity.. Παλι καλα που εχω χρονια να αγγιξω τον συγκεκριμενο τιτλο και εχω μεινει με καλες αναμνησεις.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά είναι ο μοναδικός τίτλος από το 4 και μετά που φαίνεται να έχει λίγο ενδιαφέρον, τώρα ποσο...θα δείξει..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως η νέα μηχανή γραφικών σε κάποια σημεία είναι απίστευτα καλή. Το παιχνίδι θα επαναφέρει το ψάξιμο των παλιών RE απ' όσο έχω δει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πιο πολύ puzzle solving, inventory management και backtracking είχαν τα παλιά παρα exploration, καλά άμα πάλι τα πτώματα γεννάνε σφαίρες το survival off the window.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ λέω ότι θα 'ναι καλό και πολύ άρρωστο Όπως λέει και ο τύπος στο βίντεο, επιστρέφει στις ρίζες του, horror.
_Theo_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ λέω ότι θα 'ναι καλό και πολύ άρρωστο Όπως λέει και ο τύπος στο βίντεο, επιστρέφει στις ρίζες του, horror. FPS θα είναι;; Λογικά θα έχει ανταγωνιστή το Outlast 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα