ADHD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι σου ειπαν ποσα ατομα που το παιζουν atm οτι δεν ισχυει αυτο που λες. Δεν θες gpu 1000αρικου για να παιξεις ew2 σε fullhd..
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν θες gpu 1000αρικου για να παιξεις ew2 σε fullhd.. Σαφως και δε θες gpu χιλιαρικου μονο για να το παιξεις προς Θεου! Αν ηταν ετσι θα ειχε πεθανει το pc gaming λογω οικονομικης κρισης Διαβασε πιο καλα τι έγραψα ομως πριν Τελευταίο μήνυμα για αυτο το θεμα ομως εδω γιατι βγηκαμε off-topic, μπορει να συνεχιστεί η συζητηση στο τοπικ του ew2.
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον απ το καραβι εκει που εχεις τη Mia και μετα το παιχνιδι εγινε κατι περισοτερο απο βλακεια και βαρετο, νομιζα οτι παιζω doom, το δε backtracking εχει παει σε αλλο επιπεδο και αυτος ηταν και ο λογος να φαει delete απευθειας πριν το τερματισμο και φυσικα δεν θα ξαναασχοληθω με ''resident evil'' ουτε στο μακρινο μελλον. Μεχρι το nemesis αντε και το 4, μετα το ξεφτιλισαν και το 7 πιστευω πως ηταν το χειροτερο απο ολα της σειρας. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Από παιχνιδάρα των τελευταίων ετών έφτασες στο delete μετά τον τερματισμό?! Ναι είναι αδιάφορο το τελευταίο part όπως όλοι έχουμε πει αλλα σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Btw μπορείς να κανεις edit το last post σου ώστε να αποφεύγεις το "spam"
firepc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 btw, το παιχνιδι χτυπησε 4 εκατομμυρια πωλησεις http://www.dsogaming.com/news/resident-evil-7-sold-4-million-copies-500k-coming-pc/
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Από παιχνιδάρα των τελευταίων ετών έφτασες στο delete μετά τον τερματισμό?! Ναι είναι αδιάφορο το τελευταίο part όπως όλοι έχουμε πει αλλα σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Btw μπορείς να κανεις edit το last post σου ώστε να αποφεύγεις το "spam" Παιχνιδαρα ηταν για μενα μεχρι σχεδόν τα μισα... απο εκει και μετα μου εφυγαν τα ματια πραγματικα απ το καραβι οταν εγινε "fear" "doom" κτλπ μου βγηκαν τα ματια εξω, οτι βλεπω λεω δε μπορω να πω κατι διαφορετικο, και προσωπικα οταν ενα game εστω και στα μισα δε με τραβαει και με κανει να βαριεμε, τρωει delete! Θυμάμαι σαν χθες οταν πρωτοκυκλοφόρησε το res 3 και το ειχα πρωτοπαρει, απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο λεπτο με ειχε καθηλωμένο μπροστα στην οθονη, αυτο ειναι "resident evil" οχι τα μετέπειτα εκτρωματα. Και οσο για τις πωλησεις ειναι απολυτα λογικο οταν εχεις το ονομα ο κοσμος θα σε υποστηρίξει μεχρι να σε παρει χαμπαρι..
maxdore217 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Βρήκα χρόνο και είπα να το τελειώσω , έτσι για το καλό των ημερών Λοιπόν η άποψη μου ήταν διχασμένη αρχικά, όπως και των περισσοτέρων εδώ και αυτό γιατί : Στο 1ο μισό είδαμε έναν σοβαρό Τίτλο που είχε το στοιχείο του Resident ( που μεγαλώσαμε ) άσχετα που ήταν λίγο διαφορετικό στιλ από αυτά που είχαμε συνηθίσει τελευταία , μέχρι εκεί αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα πολύ δυνατός τίτλος και αξίζει!. όμως το 2ο μισό ήταν μια επανάληψη του 1ου και μάλιστα σε fast forward...πραγματικά χάνεις κάθε ενδιαφέρον ( γιατί πολύ απλά το έτρεξαν για να το τελειώσουν όπως-όπως ) απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. 10 ώρες συνολικά και εγώ ( και δεν ξέρω αν σε τραβάει να το ξανά παίξεις κάποιος ,εγώ το έσβησα! ) ... για τόσο βαρύ όνομα είναι αποτυχία ( να μην θες να παίξεις έστω άλλη μια φορά ) Κρίμα γιατί ενώ το παιχνίδι ήταν ατμοσφαιρικό και με μερικές προσθήκες ( σε γρίφους και εχθρούς ) + λίγο περισσότερο story θα ήταν στα πολύ καλά της χρονιάς! Εν τέλει κατάφεραν να φτιάξουν άλλο ένα μέτριο-κακό resident όπως τα 6 και 5 ...
cjs13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά μου φάνηκε εμένα, σε σχέση με τα 5-6. Επαναλαμβανόμενο μετά από ένα σημείο, αλλά οκ. Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερο. Το Not a Hero μέτριο μου φάνηκε πάντως.
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Παλι καλα που εφυγε ο Mikami πριν ναυαγησει η εταιρεια. Πρεπει να επεσαν πολλα χρηματα κατω απο το τραπεζι προς τα media για να δινανε 9ρια και 10ρια με το κουταλι http://www.metacritic.com/game/playstation-4/resident-evil-7-biohazard/critic-reviews
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλά έχουν περάσει 13 χρονια που έχει φύγει ο Mikami και η απουσία ήταν ιδιαιτερα αισθητή. Επίσης πέρα από αυτό που λες πολύ reviewers δεν τελειώνουν ποτε τα games οποτε παίζει να βαθμολογούν βάση των πρώτων ωρών που είναι παρα πολύ καλές.
mastixas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό πότε θα το παίξουμε σε vr βρε παιδιά;
firepc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό πότε θα το παίξουμε σε vr βρε παιδιά; παει το VR.. το πυροτεχνημα εσκασε
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό πότε θα το παίξουμε σε vr βρε παιδιά; Υποτιθεται οτι ειχε αν θυμαμαι καλα exclusive deal με την sony για 1 χρονο,αρα λογικα απο Γεναρη και μετα πρεπει να ειναι διαθεσιμο. 1
stonestef Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 παει το VR.. το πυροτεχνημα εσκασε Για πες μας τι γνωριζεις να μαθουμε κι εμεις που δεν το πηραμε χαμπαρι ακομα..
mastixas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 παει το VR.. το πυροτεχνημα εσκασε Για πες, για πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα