Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά και πάλι σαν μεμονωμένο παιχνίδι έχει σοβαρά προβληματα με την ιστορία (πως αρχίζει,πως τελειωνει,τι σχέση έχει με τα προηγούμενα),με τους εχθρούς(ειδικά από την μέση και μετά),με τον χειρισμό(για πρώτου προσώπου παιχνίδι παντα) και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά και πάλι σαν μεμονωμένο παιχνίδι έχει σοβαρά προβληματα με την ιστορία (πως αρχίζει,πως τελειωνει,τι σχέση έχει με τα προηγούμενα),με τους εχθρούς(ειδικά από την μέση και μετά),με τον χειρισμό(για πρώτου προσώπου παιχνίδι παντα) και πάει λέγοντας.

Υποτίθεται αυτά τα κενά θα καλυφθούν από τα 2 επόμενα dlc, το Not a hero που είναι free και το End of Zoe.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα με λιγο ''πειραγμα'' μπορει να φυγει η θολουρα και να γινει χαρμα οφθαλμων το game.

Mετα απο αυτο το αποτελεσμα δυσκολα μπορεις να παιξεις σε κονσολα.

eoAce7N.jpg

JKfXdNe.jpg

fAYmVmf.jpg

Δημοσ.

Παντως,νομίζω ήταν απ τα πιο αδιάφορα απο πλευράς σεναρίου(για να μην πω το πιο αδιάφορο),απ τα main παιχνίδια της σειράς(1,2,3,4,5,6,7).

Δημοσ.

Για ενδιαφέρον στο σενάριο μιλάω καθαρά,έτσι?
Το πως προχωράς το παιχνίδι με ενδιαφέρον να μαθεις τι συμβαίνει/μη προβλεψιμο.
Αντε,να βαλω και το 5 στα ιδια επιπεδα με το 7.
Τα οποια φυσικα δεν αγγιζουν ουτε στο μισο το σασπενς των 1-2-3.

Δημοσ.

Για ενδιαφέρον στο σενάριο μιλάω καθαρά,έτσι?

Το πως προχωράς το παιχνίδι με ενδιαφέρον να μαθεις τι συμβαίνει/μη προβλεψιμο.

Αντε,να βαλω και το 5 στα ιδια επιπεδα με το 7.

Τα οποια φυσικα δεν αγγιζουν ουτε στο μισο το σασπενς των 1-2-3.

Νομίζω πως το σενάριο όσο εξελίσσονταν η ιστορία στο σπίτι, ήταν εξαιρετικό. Από εκεί και πέρα έκανε τεράστια κοιλιά σε βαθμό ξενερώματος.

• Like 1
Δημοσ.

Χίλιες φορές να ολοκληρώνοταν εκεί ή να έβρισκες καμιά υπόγεια στοά που οδηγεί σε κάποιο κοντινό κάστρο στο λόφο. (πολύ πρωτότυπο για RE)  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω λιγες μερες που το ξεκινησα εχει χρονια να με πορωσει τοσο horror τιτλος μετα το πρωτο outlast, ειναι παιχνιδαρα.

20 χρονια περίπου ασχολουμε με το gaming

και ποτε μου δεν εχω κάτσει να παρακολουθησω σεναριο, αν ηθελα σεναριο θα έβλεπα ταινια, γι αυτο λέγεται παιχνίδι, αυτη ειναι η γνωμη μου.

Δημοσ.

Εβλεπα βίντεο να πιανει σε διαφορα σημεια με τη 1080 60fps(καρτα 500+ευρω!!!) σε full hd και έβαλα τα γέλια στη κυριολεξια!

απαραδεκτο μονο που παιχνίδι με τα συγκεκριμενα textures και γραφικα να πιανει 40-50 fps με τη 1060 που επρεπε να το τρεχει στα αστεια! μαπα το καρπουζι απο optimization, να δουμε απο πλοκη και gameplay τι γινετε αν και 8/10 απο ign μονο επειδη ειναι κακο port δεν αξιζε να παρει πιστευω.

Κατι τετοια παιχνίδια ειναι παράδειγμα που σου δείχνει οτι ο gaming δρομος ειναι μονο η κονσόλα

αν μη τι αλλο αν φτασουμε οι pc gamers να πρεπει να σκαμε χιλιαρικο μονο για gpu για να τρεχουμε παιχνιδια σαν το evil within τοτε καλυτερα τα 30fps της κονσολας!  :lol:

Τελικα με λιγο ''πειραγμα'' μπορει να φυγει η θολουρα και να γινει χαρμα οφθαλμων το game.

Mετα απο αυτο το αποτελεσμα δυσκολα μπορεις να παιξεις σε κονσολα.

Σαν να εισαι λιγο μπερδεμένος, μηπως φταινε τα RE/evil within style games?? :P 

Οσο για το game μονο μεσα στο σπιτι ηταν καλο στο πρωτο 1/3 και θυμιζε λιγο survival horror, μετα φτιάχνεσαι και γίνεται doom κανονικά. 

Δημοσ.

Σαν να εισαι λιγο μπερδεμένος, μηπως φταινε τα RE/evil within style games?? :P

Οσο για το game μονο μεσα στο σπιτι ηταν καλο στο πρωτο 1/3 και θυμιζε λιγο survival horror, μετα φτιάχνεσαι και γίνεται doom κανονικά.

Δεν ειμαι μπερδεμενος, αν και οφτοπικ εδω, την ιδια αποψη και γνωμη υποστηρίζω και για να το γενικεψω λιγο, καλυτερα 30fps σε κονσολα ή...uncharched ;) παρα "ελάχιστη απαιτηση" χιλιάρικο για gpu για να μπορεσω να δω σταθερο 60αρι χωρις stuttering σε παιχνιδι σαν το ew2 σε 1080p αναλυση!

Πάντως εγω και απ τo σπιτι που βγηκα λιγο, εξακολουθεί να μου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...