Undertaker25 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάσου τι γίνεται... Κατάντια...
firepc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το τερματισα και εγω. Πολυ καλο παιδια το προτινω σε ολους. Ειδικα η ατμοσφαιρα του ειναι εκπληκτικη. Δεν εχω παιξει αλλο RE, αλλα μετα απ αυτο ισως να τσεκαρω και κανα αλλο. Ποιο θα προτινατε?
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω παιξει αλλο RE 1. Resident Evil Remake 2. Resident Evil 2 3. Resident Evil 4 4. Resident Evil Director's Cut 4. Resident Evil: Code Veronica 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Remake και zero μαζί,βέβαια είναι τελείως διαφορετικά από το 7. 2
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σωστός, ξέχασα το Zero, περιμένω το Gamecube HDMI Plug 'n' Play για να το παίξω in all it's glory (και το Remake εννοείται).
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πάντως το veronica στο pc δεν έχει βγει εκτός αν ο συμφορουμιτης έχει κονσόλα.
Dennisbest Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σωστός, ξέχασα το Zero, περιμένω το Gamecube HDMI Plug 'n' Play για να το παίξω in all it's glory (και το Remake εννοείται).Οι hd εκδόσεις για pc δεν είναι καλύτερες;
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς και είναι .60fps με μικροτερο loading και καλύτερα textures στα μοντέλα. 2
firepc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω παιδια. Λεω για αρχη να τσιμπησω τo Resident Evil - Origins Collection και το 4 HD Tα Revelations αξιζει να τα παρω?
cjs13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω παιδια. Λεω για αρχη να τσιμπησω τo Resident Evil - Origins Collection και το 4 HD Tα Revelations αξιζει να τα παρω? Για 'μενα αξίζουν, ειδικά το Revelations 2. (Το οποίο ο Κωτσόβολος το είχε σε retail πριν 3-4 μήνες στα 5€, σε προσφορά) Ontopic τώρα, έχω παίξει απειροελάχιστα το 7 στο pc (το πήρα από τη πρόσφατη προσφορά της cdmedia), αλλά αρνείται να τρέξει σε fullscreen, τρέχει κανονικά μόνο σε windowed mode. Όταν βάζω fullscreen με πετάει out of range (κοινώς μαύρη οθόνη) ενώ το game τρέχει κανονικά στο background, έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ;
Greygore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Για 'μενα αξίζουν, ειδικά το Revelations 2. (Το οποίο ο Κωτσόβολος το είχε σε retail πριν 3-4 μήνες στα 5€, σε προσφορά) Ontopic τώρα, έχω παίξει απειροελάχιστα το 7 στο pc (το πήρα από τη πρόσφατη προσφορά της cdmedia), αλλά αρνείται να τρέξει σε fullscreen, τρέχει κανονικά μόνο σε windowed mode. Όταν βάζω fullscreen με πετάει out of range (κοινώς μαύρη οθόνη) ενώ το game τρέχει κανονικά στο background, έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ; Παραδοσιακά το out of range σημαίνει πως το παιχνίδι είναι σεταρισμένο να τρέξει full-screen σε ανάλυση που δεν υποστηρίζει η οθόνη αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασε να μειώσεις την ανάλυση όταν είσαι σε windowed mode και μετά να το γυρίσεις σε full-screen (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).
firepc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Για 'μενα αξίζουν, ειδικά το Revelations 2. (Το οποίο ο Κωτσόβολος το είχε σε retail πριν 3-4 μήνες στα 5€, σε προσφορά) Ontopic τώρα, έχω παίξει απειροελάχιστα το 7 στο pc (το πήρα από τη πρόσφατη προσφορά της cdmedia), αλλά αρνείται να τρέξει σε fullscreen, τρέχει κανονικά μόνο σε windowed mode. Όταν βάζω fullscreen με πετάει out of range (κοινώς μαύρη οθόνη) ενώ το game τρέχει κανονικά στο background, έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ; Οχι φιλε δεν ειχα τετοιο προβλημα. Αλλα ειναι κριμα να το παιξεις σε παραθυρο. Το παιχνιδι ηταν ενα υπεροχο 10ωρακι. Δεν το βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο 10/10
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ένας λόγος που δεν το βαρέθηκες ούτε δευτερόλεπτο όπως λες, είναι ότι δεν έχεις παίξει κανένα από τα προηγούμενα και δη, τα πρώτα που έγραψαν ιστορία.
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλά και τα προηγούμενα να μην έχεις παίξει ούτε για αστείο δεν είναι για 10/10 το 7. 1
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ε όσο να 'ναι όλο και κάποιο ρόλο μπορεί να παίξει το αν κάποιος δεν έχει παίξει κάτι παρόμοιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα