Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα, αν και λίγο καθυστερημένα για οπαδός των Resident Evil. Σε γενικές γραμμές μου άφησε καλή γεύση μπορώ να πω, η οποία προέρχεται κυρίως από την οικογένεια Bakers. Η ιστορία θύμιζε λίγο Texas Chainsaw Massacre (η οικογένεια, η σκηνή του δείπνου, το αλυσοπρίονο κτλ κτλ) και φυσικά το παιχνίδι F.E.A.R, κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν διάβασα ότι στη παραγωγή συμμετείχε ο σεναριογράφος δυο expansion του F.E.A.R. 

Σε αντίθεση με πολλούς θα διαφωνήσω που έκραξαν το παιχνίδι λόγω πρώτου προσώπου κάμερας. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ δυνατό σημείο το οποίο μας έβαλε πολύ έντονα στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού (είμαι από τους ελάχιστους που τους άρεσε το Resident Evil Survivor γι'αυτο ακριβώς το λόγο). Αυτό που με χάλασε ήταν η τεράστια βουτιά που κάνει στην υπόθεση αφού φεύγουμε από το σπίτι. Μέχρι εκεί έδινα ένα 9/10 στο παιχνίδι, πέρα από εκεί ξενέρωσα απίστευτα και έπαιζα απλά για να το τερματίσω. Πολύ βαρετή εξέλιξη, ουδεμία σχέση με το υποβλητικό ξεκίνημα που σε κρατούσε στην άκρη της καρέκλας σου.

Καλή εμπειρία σε γενικές γραμμές. Ένα 6.8/10 από μένα. Αμετάβλητη άποψή μου όμως ότι η σειρά μετά το εξαιρετικό Resident Evil 4 (το αγαπημένο μου μαζί με το Νο 2) έχει πάρει την κατιούσα και επιβεβαιώθηκε με το Νο7.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ξεκίνησα το Code: Veronica που για κάποιο (ηλίθιο) λόγο σνόμπαρα τόσα χρόνια, και θεωρούσα τον εαυτό μου και fan της σειράς (τρομάρα μου).

Δημοσ.

Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Resident Evil! Το είχα ξεχάσει λόγω του ότι βγήκε μόνο για κονσόλες αλλά τώρα που το θυμήθηκα, ανήκει και αυτό στα αγαπημένα μου μαζί τα No2 και No4.

Tερμάτισέ το και θα με θυμηθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω τι δεν μαρεσε στο veronica.

Εναλλαγή χαρακτήρων(με ότι συνέπεια αυτό έχει στο να χωρίζεις εξοπλισμό).

Περιεργη κάμερα σε αρκετά σημεία ακόμα και για παλιά δεδομένα.

Το κομμάτι της claire πιο ενδιαφέρον από του chris.

Steve(χωρίς πολλά πολλά)....

Οι εχθροί με τα χέρια χλαπατσες .

Το remake είναι κατηγορία από μόνο του,δεν γίνεται να μην θεωρείται κορυφαίο για όποιον του αρέσουν τα old school re.

Μόνο και μόνο οι crimson head δίνανε νέα αίσθηση στο παιχνίδι.

Επίσης ατμόσφαιρα και μουσική σε κορυφαία επίπεδα.

Βάλτε το τώρα αυτό δίπλα στο re7 πχ μέσα στο καράβι με 1-2 εχθρούς να ανακυκλώνονται όλη την ώρα...

Δημοσ.

Τρελο κολλημα το code veronika στο dreamcast πολυ μπροστά σε ατμοσφαιρα και γραφικα για την εποχη του(δεν εοχε βγει το ps2 ακομα) δυστυχως ενω το πηγα πολυ μακρυα δεν το τερματισα ποτε δεν θυμαμαι τον λογο...μακαρι να εβγαζαν ενα remake του και σε pc πολυ ευχαριστα θα το ελιωνα να το τερματιζα να μου φύγει και το απωθημένο!

Δημοσ.

To CV (σε dreamcast τοτε), εξαιρετικο παιχνιδι, κατ εμε το καλυτερο RE μετα τα 1 και 2, soundtrack για oscar, υποθεση / ατμοσφαιρα εξαιρετικα. Κλασεις ανωτερο απο σκουπιδια 5 6 7

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...