Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Τα 3,5 εκατομμύρια είναι πολύ καλό νούμερο, να κοιτάξουν το Dead Rising 4 που δεν έφτασε ούτε ένα εκατομμύριο. 1
John-lamia Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Τα 3,5 εκατομμύρια είναι πολύ καλό νούμερο, να κοιτάξουν το Dead Rising 4 που δεν έφτασε ούτε ένα εκατομμύριο. Υπολόγιζαν το "όνομα" του παιχνιδιού. Είναι πολύ βαρι όνομα το resident evil!!! Πάντως αν νομίζουν ότι τα 3,5μ είναι λίγα για αυτό που έφτιαξαν εγώ είμαι της άποψης ότι είναι παρά μα πάρα πολλά τα χρήματα για το τελικό προϊόν τους. Καλύτερα να ξανά βάλω το scart στην crt tv απ το ps1 και να παίξω τα παλιά εκεί παρά να πληρώσω αυτήν την αιδια που έφτιαξαν.....
firepc Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Λενε ηθελαν τουλαχιστον να πιασουν 4Μ Βασικα αυτοι ειναι θυμωμενοι που το σπασαν την 5η μερα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλύτερα να ξανά βάλω το scart στην crt tv απ το ps1 και να παίξω τα παλιά εκεί παρά να πληρώσω αυτήν την αιδια που έφτιαξαν..... Γνωρίζεις ότι υπάρχει το 1 remastered έτσι?!
logistoulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 το τερμάτισα μετά από ένα μακρυ διάλειμμα για χάρη του horizon zero και του ffxv και μου φάνηκε λίγο αγγαρεία το τελείωμα (είχα από το καράβι κι έπειτα..) αλλά γενικά θετικές εντυπώσεις, για αυστηρά κάτω από 20€ δεν είναι κακό (εγώ το είχα πάρει 26) αφού τουλάχιστον μπήκαν σε πιο ίσιο δρόμο περιμένω πολλά από το 8, δεν ήταν τέλειο βεβαίως το 7 αλλά ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. αυτό κρατάω 1
John-lamia Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γνωρίζεις ότι υπάρχει το 1 remastered έτσι?! Ο ναι, έχει τερματιστει μαζί με το zero κ μάλιστα για αρκετές φορές. Κάτι τέτοιο περιμένω απ την capcom. Ότι διποτε ποιο pop από αυτά δεν είναι re. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Τι ασχημα γραφικά είναι αυτά που έχει το game? Μου θυμίζει mafia 3. Έβαλα πρώτη φορά να παίξω μετά από καιρό στη 1070 και βλέπω τίγκα artifacts κάτι χιονακια και μόνο όταν παίζω fxaa & TAA σώζεται κάπως η κατάσταση αλλά τα θολωνει πολύ τα γραφικα, πολύ κακό port τελικά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μια χαρά είναι απλά υπάρχουν μερικά ύπουλα settings, άμα είχες διαβάσεις προηγούμενες σελίδες θα το ήξερες, αρχικά για την θολούρα βάλε SMAA.
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Με ένα sweetfx σε συνδυασμό με fxaa & TAA έστρωσε πολύ η κατάσταση, εχω καλό antialiasing και πεντακάθαρη εικόνα https://sfx.thelazy.net/games/preset/6791/ Edit: Μετα απο πολλες δοκιμες για βελτιωση θολουρας και textures, μολης εκανα scale στο 1.5 πραγματικα αλλαξε το παιχνιδι, βελτιωθηκε σε τεραστιο βαθμο και τρεχει και μια χαρα. Παιδια τo story dlc αξιζει να το παιξει καποιος ή δε λεει και πολλα? Εχει μεγαλη διαρκεια? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2017 από giorgosmcmc
paparoupas11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μου έσπασε τα νεύρα το παιχνίδι. Είναι στη φάση με τον Jack και το πριόνι, αλλά είτε εγώ είμαι κουλός είτε έχει σκατα χειρισμό. Δεν βλέπω να το συνεχίζω. Άσε που οι γρίφοι δέν έχουν νόημα.. Κρίμα γιατί έχει ωραία γραφικά και ατμοσφαιρα. 1
AnimaTronic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ρε μαγκες μια ερωτηση: Εχω το game εγκατεστημενο στο steam και τρεχει μια χαρα. Συνδεσα χτες το PC στην τηλεοραση, απενεργοποιησα την Creative Z και "εστειλα" τον ηχο μεσω HDMI στην τηλεοραση. Απο εκεινη τη στιγμη ειτε ειχα black screen, ειτε απειρο loading time..... Μολις ξαναγυρισα τον ηχο στην Creative Z αρχισε και παλι να παιζει μια χαρα.... Τι φαση? Εχει συμβει σε κανεναν αυτο?
firepc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το κοντερ μεχρι τις 30/6 εγραψε 3.7 εκατομμυρια πωλησεις Η capcom συνεχιζει να μην ειναι ευχαριστημενη
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μου έσπασε τα νεύρα το παιχνίδι. Είναι στη φάση με τον Jack και το πριόνι, αλλά είτε εγώ είμαι κουλός είτε έχει σκατα χειρισμό. Δεν βλέπω να το συνεχίζω. Άσε που οι γρίφοι δέν έχουν νόημα.. Κρίμα γιατί έχει ωραία γραφικά και ατμοσφαιρα. Τον πέρασα μετά από πολλά νεύρα και τελικά το uninstall έφυγε στην γυναίκα του αμέσως μετά.. πολυ εκνευριστικο παιχνιδι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το πριόνι έχει συνεχόμενο attack άμα πατήσεις και τα δυο κουμπιά, αφού γονατίσει το κανεις και τέλος το fight...επίσης όλα τα boss battles δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο σε δυσκολία εκτος το final form του Jack που ήθελε λίγο πιο precise shooting. Το πρόβλημα του game σίγουρα δεν ήταν ο χειρισμός του.
Anastazio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αμα ειχαν μπει στον κοπο για ultrawide μπορει να πιανανε τα 4m,lol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα