Jastonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Κάποιοι εδώ παραδέχονται ότι αν το παιχνίδι λεγόταν αλλιώς θα το εκθειάζανε, αλλά επειδή έχει αδίκως κατά την άποψή τους τον τίτλο Resident Evil, δεν το παίζουν καν; Κατάλαβα καλά; 2
Pitsifrikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλά κατάλαβες.Εν τω μεταξύ στοιχεία resident evil έχει μπόλικα και σα τίτλος είναι πολύ καλός. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς όταν ένα game φέρνει το ίδιο όνομα θέλοντας και μη συγκρίνετε με τα προηγούμενα, προσωπικά δεν με ενόχλησε τόσο ώστε να χαλαστώ, αυτό που με χάλασε πάνω από όλα όπως και είπα ήταν το ποσο καλά ξεκίνησε και ποσο μέτρια τελειωσε χωρίς κιόλας να δίνω σημασία στο κάκιστο κομμένο στην μέση ending. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και εμενα περαν του ονοματος ειχε πολλα λαθη το παιχνιδι ακομα και με αλλο ονομα να εβγαινε. Μικρη ποικιλια εχθρων ΑΙ εχθρων οτι να ναι ιστορια απογοητευτικο τελος αδιαφορος κεντρικος χαρακτηρας 3
pc gamer 1992 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Έχοντας τερματίσει αυτό το παιχνίδι μόλις πρόσφατα έχω να πω τα εξής: Εξαιρετικό παιχνίδι και ως ξεχωριστό/ανεξάρτητο τίτλο θα του έβαζα ένα 9/10 overall. Όμως ως resident τίτλο θα του έβαζα ένα 2/10 και θα εξηγήσω το γιατί... Δεδομένου ότι έχω παίξει όλα τα resident από την εποχή ps1, nintendo 64 μέχρι και το 6 στο ps3 , έχω να πω ότι αυτό το παιχνίδι δε θυμίζει σε καμία περίπτωση τίτλο resident evil για τους εξής λόγους: 1ον: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ZOΜΠΙ...... ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;;;;;; ΤΙΤΛΟΣ RES να μην έχει ζόμπι;;; Και αυτά περι σεναρίου ότι δεν ταιριαζει προσωπικά δε με ενδιαφέρει... θα μπορουσαν να το διευθετήσουν. Ακομα και στα ρεσιντεντ 4,5,6 ειχε ζομπι που ενταξει δεν ήταν τα κλασικά ζόμπι των πρώτων τριών τίτλων αλλά ήταν ζομπι με περισσότερες ικανότητες ναι μεν αλλα ζομπι και πληρως αιτιολογημένο γιατι ήταν διαφορετικού τύπου ιός όπως πχ ο las plagas . Σαυτο αντί για ζόμπι οι αντίπαλοι ήταν κάτι "ζελέδες'' χώρις να εξηγήται από που προέρχονται και γενικά τι ρόλο βαράνε απλά για να υπάρχουν χωρίς να κολλανε με το game και όντας παντελώς αδιάφοροι. 2ον: Πέραν των bosses (bakers) οι προαναφερθέντες εχθροί ''ζελέδες'' ήταν μηδαμηνοί έως λίγοι ίσα ίσα για να σπάνε τη μονοτονία. Όποιος έχει παίξει τα παλία resident ποιος σας είπε ότι δεν είχε πολλούς εχθρούς;;; Ειδικά στο res 2/3 ίσα ίσα είχε πολλούς εχθρούς και αυτό ήταν το ωραίο ότι έπρεπε να κάνεις σωστή διαχείρηση των ιτεμς και γενικά των πυρομαχικών αποφεύγοντας πολλα ζομπι χωρίς να τα σκοτώνεις απλά τρέχοντας και περνόντας από δίπλα τους που αλλώστε χρειαζόντουσάν πολλες σφαίρες για να σκοτωθούν (ακατόρθωτο με μαχαιράκι,όσοι θυμούνται ξέρουν). Σε αυτό τι οικονομία να κάνεις αφου δεν έχει εχθρους;; 3ον: Μια από τη πιο σημαντική απογοήτευση ήταν ότι δε κόλλαγε η ιστορία με τα προηγούμενα (περαν από κάποια στοιχεία που παρέπεμπαν σε κάποιες αρχές από τα παλιά res) δημιουργόντας μου τις εξής απορίες:Υποτίθεται η ιστορία διαδραματίζεται το 2016 που σημάινει αρκετα χρόνια μετα τα συμβάντα στη raccon city όπως αποδεικνείεται σένα έγγραφο που βρίσκεις, Καλά ο πρωταγονιστής δεν γνωρίζει την ύπαρξη των ζόμπι και όλων όσων έχουν γίνει στα προιγούμενα ρεσ ;;; ζει στον κόσμο του??? Δεν υπάρχει κανένας παραλληλισμός με τους προηγούμενους τίτλους όσον αφορά την ιστορία και καμμία σύνδεση Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε αλλά πράγματα αλλά εχω γίνει ήδη κουραστικός. Ένα ακόμα που θέλω να επισημάνω είναι (αναφέρομαι στους νοσταλγούς των παλιών res) ήταν ο΄τι το τρομαχτικό της υπόθεσης δεν η΄ταν μόνο οι απότομες σηνές όπως σαυτο αλλά γενικα η καταθλιπτική ατμόσφαιρα και η μουσική , όπως και ο τρόπος που ανέβαινες τις σκαλές και άνοιγες τις πόρτες. Σε καμμία περτίπτωσή όμως δεν το ισόπεδώνω ως παιχνίδι , ίσα ίσα έχει καταπληκτικά γραφικά καθίστώντας το ένα τρομέρο παιχνίδι στο είδος του αλλά με τίποτα δε θυμίζει τίτλο resident.... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 στα 18€ για όποιον ενδιαφέρετε(βλέπε εμένα) σκέφτομαι να το αφήσω να φτάσει τα 15..μιας και σπάσαμε τα 20 πλέον.. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Απο instant που αγοραζω εγω το εχει στα 23 αρα περιμενω οπως ειπες και εσυ να πεσει στα 15 να το παρω και στο pc αν και σκεφτομαι μπας και περιμενω λιγο λογω και των dlc.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Απο instant που αγοραζω εγω το εχει στα 23 αρα περιμενω οπως ειπες και εσυ να πεσει στα 15 να το παρω και στο pc αν και σκεφτομαι μπας και περιμενω λιγο λογω και των dlc. τα χρειαζόμαστε τα dlc? χάνουμε κάποιο core κομμάτι χωρίς αυτά;
suffocater Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Yπομονή μέχρι να μπει υποστήριξη vr για το oculus
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Yπομονή μέχρι να μπει υποστήριξη vr για το oculus lol ? τί να το κάνω; δεν έχω VR.. Εκτός και αν για σένα το λες 1
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 τα χρειαζόμαστε τα dlc? χάνουμε κάποιο core κομμάτι χωρίς αυτά; Ειχε αναφερθει πιο πισω οτι καποιο απο τα dlc θα αφορα την ιστορια του παιχνιδιου.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ειχε αναφερθει πιο πισω οτι καποιο απο τα dlc θα αφορα την ιστορια του παιχνιδιου. ωωωωωχουυυ πχια!!
firepc Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 H Capcom μιλαει για τις κακες πωλησεις του Resident Evil 7 Καθόλου ευχαριστημένη η CapCom απ' τις πωλήσεις που σημείωσε το Resident Evil 7, καθώς πουλήθηκαν μόνο 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού. To Resident Evil 7 βρέθηκε στην κορυφή πωλήσεων του περασμένου Ιανουαρίου. Απ' ότι φαίνεται, η εταιρεία είχε περισσότερες βλέψεις και είχε κάνει άλλους υπολογισμούς. http://gr.ign.com/resident-evil-7-1/41307/news/e-capcom-milaei-gia-tis-kakes-poleseis-tou-resident-evil-7
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Capcom λεγεται η εταιρεια,ελεος με το Ελληνικο ign..... Στα του Resident evil 7,βλακειες ειναι αυτα που αναφερονται παραπανω. Οι πωλησεις του παιχνιδιου ειναι υψηλες και ας λενε οτι να ναι. Το συνηθιζουν αυτο οι Ιαπωνικες εταιρειες(γκουχου γκουχου Square και Konami)με το να λενε οτι ειχαν υψηλες ταχα μου προσδοκιες. Με τοσο κακη φημη που ειχε πριν βγει το RE7 επρεπε να λενε και ευχαριστω για αυτα τα νουμερα,και παλι καλα που βγηκε το παιχνιδι Γεναρη γιατι αν εβγαινε Μαρτιο πχ ουτε τις μισες πωλησεις δεν θα εκανε. Τους οπαδους της σειρας δεν τους ικανοποιησε με αυτους τους generic εχθρους,την ανυπαρκτη ιστορια,την απουσια zombie(μεχρι και στο 6 ειχε...)και τον ακυρο κεντρικο χαρακτηρα. Καλη σαν προσπαθεια αλλα θελει παραπανω δουλεια. Διολου περιεργο ουτως ή αλλως πως ξεχαστηκε ηδη απο τον κοσμο,τοσο memorable ηταν το παιχνιδι.... 1
KilliK Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 αυτο που λες δεν στεκει, για ποιο λογο να χαρακτηρισει εσκεμμενα μια εταιρεια την επενδυση της ως (ημι)αποτυχια, οταν κατι τετοιο θα εχει μονο αρνητικη επιπτωση στην μετοχη της, θα την εκθεσει στους μετοχους ενω ειναι κακο PR για το franchise της και τους μελλοντικους του τιτλους; αν μη τι αλλο, συνεχιζει την κακη φημη που υπηρχε πριν το RE7, αφου αυτο που περναει εξω ειναι οτι παραδεχεται πως ο τιτλος της δεν ηταν αρκετα καλος για να αντιστρεψει την φημη αυτη. καμια σοβαρη εταιρεια δεν την συμφερει να κανει κατι τετοιο με την θεληση της. παντως εμενα δεν μου κανει εκπληξη αυτη η ειδηση, μετα το ολο hype που προσπαθουσαν να δημιουργησουν τα μεγαλα gaming sites. διαβαζα κατι υπερβολες τυπου οτι το RE7 "εσωσε" το franchise και εκανε τρομερες πωλησεις, μια δηλωση ομως που δεν εβγαζε νοημα αφου το 6 ειχε το δευτερο μεγαλυτερο αριθμο πωλησεων σε ολοκληρη τη σειρα, μετα το 5. συμφωνα με αυτα που λεγανε, το 7 επρεπε να ξεπερασει το 6 σε πωλησεις πριν καλα καλα βγει, κατι που οχι μονο δεν εγινε, αλλα τελικα το 7 υπεφερε απο diminish return κανοντας πολυ χαμηλοτερες πωλησεις. τωρα το τι φταιει για αυες τις χαμηλες πωλησεις σε σχεση με τον προηγουμενο τιτλο, ενας λογος ειναι το 6 παρα την μεγαλη επιτυχια του απογοητευσε πολυ κοσμο αφου ηταν ενα κακιστο παιχνιδι, και ενας αλλος λογος ειναι οτι τελικα το 7 δεν ηταν και το gamechanger αριστουργημα που πολλοι βιαστηκαν να το χαρακτηρισουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα