DJ_Duker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ναι έφτιαξε αρκετά τα πράγματα, επίσης είχε για κάποιο λόγο το resolution scale στο 0.8...
John-lamia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλά δεν θα τα βάψουν και μαύρα, ειδικά άμα δεν το έχεις αγοράσει κιόλας. Εγκατάσταση, μερικές ώρες demo gaming και ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ένας απ τους καλύτερους τίτλους για άμεση απεγκατασταση. Ευτυχώς γλίτωσα τα χρήματα μου. Το παιχνίδι είναι ελλιπής σε πολλά θέματα όσο αναφορά την "κανονική" σειρά RE. 3/10 από μένα...... Πάντως είναι ένας καλός τίτλος για να πουληθεί δώρο μαζί με περιοδικό στα περίπτερα.
iced07 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν μπορω να καταλάβω ειλικρινά αυτά τα ακραία αρνητικά σχόλια.. ειναι το πρώτο re που ευχαριστήθηκα από το 3 και μετά. Το τελείωσα εχθές το βράδυ και του ναζω άνετα ενα 8+. Για τούς νοσταλγούς θα πω ότι η κάμερα σου δίνει μεγαλύτερη αμεσότητα με το περιβάλλον άρα και φόβο. Οι μηχανισμοί είναι re και όσο για την έλλειψη ζόμπι εντάξει οκ αλλά αφηστε να δούμε που το πάει η capcom γιατί υπήρχαν αναφορές στη raccoon και στην umbrella corporations με ότι συνεπάγεται αυτο... Κάποιος παραπονέθηκε ότι μετα που φεύγεις απο το σπίτι χάνεται το survival... δεν νομίζω απλά γίνεται ενα κλικ πιο γρήγορο, κάτι το οποίο δεν νομίζω ότι είναι λάθος.. για να μην υπάρχει και μονοτονία. Τεσπα ολων οι γνώμες είναι σεβαστές, απλά είπα και την δικη μου. 2
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Εγκατάσταση, μερικές ώρες demo gaming και ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ένας απ τους καλύτερους τίτλους για άμεση απεγκατασταση. Ευτυχώς γλίτωσα τα χρήματα μου. Το παιχνίδι είναι ελλιπής σε πολλά θέματα όσο αναφορά την "κανονική" σειρά RE. 3/10 από μένα...... Πάντως είναι ένας καλός τίτλος για να πουληθεί δώρο μαζί με περιοδικό στα περίπτερα. Κυριολεκτικα οτι να ναι. Ακομα και τις ελλειψεις που εχει σε σχεση με τα αρχικα RE,ειναι και παλι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση. Αλλα και ξεχωριστα να το παρει κανεις το παιχνιδι(και να το βαθμολογησει δηλαδη σαν μη RE) αν αυτο παιρνει 3/10 τοτε τα προηγουμενα re 6 και 7 τι παιρνουν?Κατω απο το μηδεν? Το οτι εχει καποια θεματα ειναι γεγονος. Αλλα οι οτι να ναι κριτικες οπως η παραπανω ειναι που ειναι για γελια. αφηστε να δούμε που το πάει η capcom γιατί υπήρχαν αναφορές στη raccoon και στην umbrella corporations με ότι συνεπάγεται αυτο. Οχι εδω εισαι λαθος.Οταν στο βασικο παιχνιδι μενεις μονο σε αναφορες ειναι λογικο και αναμενομενο σε αυτο το κομματι να πεσει κραξιμο. 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Residen evil του 2017 χωρις υψηλής ποιότητας pre redering backgrounds δεν είναι άξιος τίτλος να φέρει τέτοιο όνομα. Nuff said Εγώ απορώ γιατί το έκανες καν install?! 1
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Nuff said Εγώ απορώ γιατί το έκανες καν install?! Γιατι δεν το πληρωσε 4
John-lamia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Nuff said Εγώ απορώ γιατί το έκανες καν install?! RE είπαν ότι είναι...... Γιατι δεν το πληρωσε 1,2,3, και τα remake μία χαρά διακοσμούν την βιβλιοθήκη μου. Σε αυτό δεν θα του κάνω την τιμή!!! Κυριολεκτικα οτι να ναι. Ακομα και τις ελλειψεις που εχει σε σχεση με τα αρχικα RE,ειναι και παλι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση. Αλλα και ξεχωριστα να το παρει κανεις το παιχνιδι(και να το βαθμολογησει δηλαδη σαν μη RE) αν αυτο παιρνει 3/10 τοτε τα προηγουμενα re 6 και 7 τι παιρνουν?Κατω απο το μηδεν? Το οτι εχει καποια θεματα ειναι γεγονος. Αλλα οι οτι να ναι κριτικες οπως η παραπανω ειναι που ειναι για γελια. Δεν γνωρίζω αν έχεις παίξει τα παλιά επεισόδεια, αλλά εμείς οι παλεμαχοι ας πούμε έχουμε σαν σημείο αναφοράς αυτό τοίδος game play. Δεν έχω θέμα που είναι fps, ούτε που λείπει το μπαούλο, αλλά απ την βασική συνταγή RE απέχει πάρα πολύ. Το στοιχείο επιβίωσης έγινε σαν το αμνεσια, καμία σχέση με RE.
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν γνωρίζω αν έχεις παίξει τα παλιά επεισόδεια, αλλά εμείς οι παλεμαχοι ας πούμε έχουμε σαν σημείο αναφοράς αυτό τοίδος game play. Δεν έχω θέμα που είναι fps, ούτε που λείπει το μπαούλο, αλλά απ την βασική συνταγή RE απέχει πάρα πολύ. Το στοιχείο επιβίωσης έγινε σαν το αμνεσια, καμία σχέση με RE. Προφανως και εχω παιξει τα παλια απο την ps1 εποχη μεχρι και του gamecube/wii και τα τελευταια 2 των προηγουμενων γενιων. και εγω οπαδος τους ειμαι με αγαπημενο το remake και φυσικα και εκραξα και εγω το παιχνιδι που κακως ονομαστηκε σαν resident evil,οπως και για την επιλογη των εχθρων και χαρακτηρων αλλα σαν παιχνιδι αυτο καθαυτο(και ειδικα σε σχεση με τα 2 προηγουμενα)ειναι καλο/αξιολογο και σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο. Τωρα αν δεν σου αρεσε γενικα η θεματολογια και εκτελεση του παιχνιδιου μπορουσες πολυ απλα να το πεις και να απεφευγες την βαθμολογια και φυσικα το τελευταιο σχολιο που ειναι κυριολεκτικα ο ορισμος της υπερβολης. Να δινοταν το παιχνιδι δωρεαν με περιοδικα,σοβαρα τωρα? Μηπως να μας πληρωνανε για να το παιζαμε το παιχνιδι? 4
John-lamia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τωρα αν δεν σου αρεσε γενικα η θεματολογια και εκτελεση του παιχνιδιου μπορουσες πολυ απλα να το πεις και να απεφευγες την βαθμολογια και φυσικα το τελευταιο σχολιο που ειναι κυριολεκτικα ο ορισμος της υπερβολης. Να δινοταν το παιχνιδι δωρεαν με περιοδικα,σοβαρα τωρα? Μηπως να μας πληρωνανε για να το παιζαμε το παιχνιδι? Γιατί να αποφύγω την βαθμολογία κ γενικά τον σχολιασμό ; Ελευθερία έκφρασης έχουμε. Και πραγματικά, κάτσε κ θα δεις, εκεί θα πάει στο τέλος, παρέα με περιοδικό. Και όχι σε πολλά χρόνια, μήνες!!! Περιμένω το RE2 remake, το οποίο ήταν ίσως το καλύτερο επεισόδιο ever απ την σειρά...... Καλύτερα να πιάσουν να κάνουν remake γιατί στα υπόλοιπα είναι άστα να πάνε !!!
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 εντάξει είσαι λίγο παραπάνω υπερβολικός από ότι χρειάζεται. Σίγουρα θα μπορούσε να μην λέγεται resi,αλλά δεν παύει να είναι γενικά,ένα καλό παιχνίδι.
John-lamia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 εντάξει είσαι λίγο παραπάνω υπερβολικός από ότι χρειάζεται. Σίγουρα θα μπορούσε να μην λέγεται resi,αλλά δεν παύει να είναι γενικά,ένα καλό παιχνίδι. Αρκετά καλό, δε λέω, κ με πολύ καλά γραφικά!! Αλλά όχι με τέτοιο όνομα! Δεν είναι άξιο να ονομάζεται RE !
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αρκετά καλό, δε λέω, κ με πολύ καλά γραφικά!! Αλλά όχι με τέτοιο όνομα! Δεν είναι άξιο να ονομάζεται RE ! Άρα το λες και μόνο σου, το 3 που έδωσες δεν είναι μια αντικειμενική άποψη για το παιχνίδι αλλά μια ακραία αντίδραση ώστε να τονίσεις την δυσανασχέτηση σου με το πως φανταζόσουν ότι έπρεπε να είναι το παιχνίδι (που λέγεται RE). Οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί σε κράζουν ότι είσαι υπερβολικός. Το παιχνίδι μπορεί να μην συγκαταλέγεται στα καλύτερα όλων των εποχών όμως είναι ένα βήμα στην σωστή πορεία. 4
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν έχω θέμα που είναι fps, ούτε που λείπει το μπαούλο, αλλά απ την βασική συνταγή RE απέχει πάρα πολύ. Το στοιχείο επιβίωσης έγινε σαν το αμνεσια, καμία σχέση με RE. Εν το μεταξύ το παιχνίδι έχει και το κλασικό "μπαούλο" με το ανάλογο inventory management αλλά και το στοιχείο επιβίωσης δεν έχει καμία σχέση με Amnesia... Μήπως να έπαιζες λίγο το παιχνίδι? Από την άλλη αν είδες μόνο το demo σίγουρα δεν πήρες τη σωστή εικόνα του κανονικού παιχνιδιού (μεγάλο λάθος της Capcom που το έστεισε με αυτόν τον τρόπο). Αν αναφέρεσαι στο demo βέβαια και όχι στο Θείο... Τέλος, συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι η αντίδρασή σου είναι υπερβολική. Κι εγώ από τα παλιά ξεκίνησα όταν είχαν βγει στην εποχή τους και το συγκεκριμένο μου έδωσε την αίσθηση ότι η σειρά μπορεί επιτέλους να επιστρέψει στις ρίζες της. Σίγουρα όχι το καλύτερο RE αλλά σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και γενικά ένας καλός survival horror τίτλος. 3
Pitsifrikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Και εγώ αναρωτιομουν για ποιο μπαούλο μιλάει μιας και το παιχνίδι έχει κανονικά μπαούλο.Υποτιθεται ότι το έχει παίξει ο φίλος;
D.Luffy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Και εγώ αναρωτιομουν για ποιο μπαούλο μιλάει μιας και το παιχνίδι έχει κανονικά μπαούλο.Υποτιθεται ότι το έχει παίξει ο φίλος; Ή μιλάει για το demo ή απλώς το έπαιξε για κάνα δεκάλεπτο. Αλλιώς δεν βγάζουν νόημα ούτε τα υπόλοιπα που είπε (περί Amnesia ειδικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα