Inler Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το τελειωσα και εγω απλα για να το τελειωσω Μαζευα medicine και πυρομαχικα και εφτασα στο τελος να εχω 85 ammo στο πιστολι καμια 65αρια στο shotgun 750 στο αυτοματο 650 στο flamethrower και καμια 25αρια βληματα και ενω ειχα ζωστει για μακελειο στο final boss δεν εριξα ουτε πιστολια
παπι Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τελος και γω. Re σγουρα δεν ειναι, αλλα ειναι αρκετα καλο game.
John-lamia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Και *** των 1,2,3 και CV Οσο ειναι αυτο το πραμα RE, εγω ειμαι αστροναυτης Επισης, τι ωραιοι "γριφοι"... Ακριβώς όπως το είπες ! "Πράμα" Τελος και γω. Re σγουρα δεν ειναι, αλλα ειναι αρκετα καλο game. Εγώ δεν θα τους κάνω καν την τιμή να το τελειώσω. Unistall ! Πάει... Αυτό ήταν... Ο τίτλος RESIDENT EVIL έχει εξευτελιστει!!! Αναμένω το 2 σε remaster.....
suffocater Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παντως,τωρα που τελείωσα το 7,έχω το εξής δίλλημα:To 2 ή το 3 ήταν το καλύτερο Re?
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ανάμεσα σε αυτά τα δύο, hands down το 2 θα έλεγα. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παντως,τωρα που τελείωσα το 7,έχω το εξής δίλλημα: To 2 ή το 3 ήταν το καλύτερο Re? Μεταξυ των παραπανω νομιζω ολοι θα πουν το 2 μιας και το 3 ηταν λιγο περισσοτερο action. Βεβαια για μενα παραμενει το remake στο Gamecube οταν πρωτο βγηκε,πραγματικα δεν υπηρχε το παιχνιδι. 1
headbanger Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 το 7 ειναι κλασσικο ΡΕ αλλα με first person camera. πολύ καλό παιχνίδι και αναζωογονεί την σειρα ΥΓ έχω την υποψία ότι το κοιτάτε με τα γυαλιά της νοσταλγίας. 3
Brandtobrand Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ακριβώς όπως το είπες ! "Πράμα" Εγώ δεν θα τους κάνω καν την τιμή να το τελειώσω. Unistall ! Πάει... Αυτό ήταν... Ο τίτλος RESIDENT EVIL έχει εξευτελιστει!!! Αναμένω το 2 σε remaster..... Καλά δεν θα τα βάψουν και μαύρα, ειδικά άμα δεν το έχεις αγοράσει κιόλας. 2
suffocater Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 το 7 ειναι κλασσικο ΡΕ αλλα με first person camera. πολύ καλό παιχνίδι και αναζωογονεί την σειρα ΥΓ έχω την υποψία ότι το κοιτάτε με τα γυαλιά της νοσταλγίας. Πάντα θα το κοιτάμε με τα γυαλια της νοσταλγίας,αλλα δεν νομίζω οτι το αδικούμε στην συγκριση..
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 το 7 ειναι κλασσικο ΡΕ αλλα με first person camera. πολύ καλό παιχνίδι και αναζωογονεί την σειρα ΥΓ έχω την υποψία ότι το κοιτάτε με τα γυαλιά της νοσταλγίας. Κλασσικο resident evil χωρις zombie δεν πρεπει να λεγεται καν resident evil τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δεν ειναι αλλωστε και τυχαιο το hate που εχουν φαει οι ιδιες οι ταινιες του κινηματογραφου σε σχεση με τις 2 Cgi που εχουν βγει. Κανεις δεν ειπε σε καμια περιπτωση οτι το re 7 ειναι κακο παιχνιδι. Αυτο που γραφτηκε ειναι οτι κακως και το ονομασαν resident evil και οχι καπως αλλιως. Δεν γινεται να λεμε οτι ενα παιχνιδι επιστρεφει στις ριζες του οταν δεν εχει καν zombie και το survival horror απο οταν φευγεις απο το σπιτι παει περιπατο και γινεται σχεδον αποκλειστικα first person shooter παιχνιδι(και αρα σχεδον αποκλειστικα action). Ναι το παιχνιδι κερδιζει με διαφορα τον τιτλο του καλυτερου VR παιχνιδιου ως τωρα και ειναι καλυτερο απο το τελευταιο(που επιασε πατο κυριολεκτικα) RE 6 αλλα μεχρι εκει. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mG1HueiXnwM
DJ_Duker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Είπα να το δοκιμάσω και εγώ σήμερα σε μια 480 με όλα στο high στα 1080p. Ξεκίνησα και τα γραφικά μου φαίνονται τραγικά. Όλα θολά και τα φύλλα έξω από το σπίτι δε βλέπονται. Θέλει κάποια ρύθμιση που δεν έκανα;
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Είπα να το δοκιμάσω και εγώ σήμερα σε μια 480 με όλα στο high στα 1080p. Ξεκίνησα και τα γραφικά μου φαίνονται τραγικά. Όλα θολά και τα φύλλα έξω από το σπίτι δε βλέπονται. Θέλει κάποια ρύθμιση που δεν έκανα; Εγω ειχα βαλει αυτο το sweetfx που διορθωσε τα πραγματα κατα πολυ.. https://sfx.thelazy.net/games/preset/6791/ 1
DJ_Duker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Βλέπω και ένα συγκριτικό minimum με maximum settings, στο high υπάρχει όντως μια θολούρα παντού. https://www.youtube.com/watch?v=DYKO9IVYjKs
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Η θολούρα έχει ειπωθεί σε προηγούμενα posts είναι το ΑΑ, το SMAA είναι το πιο καθαρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα