Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση έκανα... Δεν το έπαιξα το παιχνίδι... Από ότι έχω διαβάσει από σποιλ που έχουν ανεβάσει στο θεμα

Δημοσ.

Έτσι είναι?

Για αρχή,αν θέλεις βάλε σπόιλερ.

Εγώ το έχω τερματίσει,αλλά κάποιοι άλλοι,λογικά όχι.

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Δες κανένα βιντεάκι στο yt που τα λέει ωραία.

Δημοσ.

Οπως σωστα αναφερθηκε μιας και ειναι καινουργιο παιχνιδι(ουτε 1 μηνα που εχει βγει)τα spoilers χρειαζονται αλλα σε πραγματα που να ισχυουν.

Επισης καλο ειναι οι χαρακτηρισμοι να μην γραφονται καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

10 ωρες μου πηρε εμενα,το απολαυσα πραγματικα.Το στορυ του ηταν ετσι και ετσι μπορουσε πολυ καλυτερα,gameplay αψογο και αναβαθμισεις κτλ μια χαρα μιας και η μικρη ιστορια του δεν θα μπορουσε να σου δινει απειρα πραγματα.Γριφοι κτλ κομπλε για ολους [δεν ειναι advneture game,οποιος θελει τετοια υπαρχουν αλλα παιχνιδια διαμαντακια να σπασει το κεφαλι του].Βρεθηκα να κατεβαζω ολα τα σεττινγκς γιατι το παιχνιδι λαγκαρε συνεχεια[εψαξα και ειδα απειρους να εχουν το ιδιο προβλημα].

Καποια πραγματα που ειπε ο φιλος οντως χαλια.Μονο γκουνς σε ολο το παιχνιδι,τιπτοα αλλο,και μερικες πεταλουδες.ΤΟ κακο ειναι η ατμοσφαιρα που ενω στην αρχη σε εβαζε φουλ στο παιχνιδι μετα την μαχη με την μαμα ,απλα το παιχνιδι εγινε φουλ arcade ,εγινε ενα re6 απλα πας και σκοτωνεις.Τρομος εφυγε μιας και το ιδιο και το ιδιο απο ενα σημειο και μετα το περιμενεις.
Επισης το στορυ ,ειδικα αυτο με το πλοιο ,ηταν λες και ηθελαν απλα να γεμισουν το παιχνιδι με ωρες.Ανουσιο και επαναλαμβανομαινο[εκει κουραστηκα πραγματικα].
Με καποιες καλες τροποποιησεις θα μπορουσε να γραψει ιστορια το παιχνιδι,αλλα δεν εγιναν.
Βαδιζει ομως σε καλα χναρια ,και ελπιζω να τα φτιαξει στο επομενο.Ενα Απλα πολυ καλο παιχνιδι που θα το ξεχασουμε αλλα καλο.7/10 απο εμενα

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος κ απο μένα.
Πολύ ρηχό ,imo, απο πλοκή.Τελικά εκείνη την αισθηση του 2-3,που διάβαζες κάθε σημείωμα για να μάθεις κάτι παραπανω με ανυπομονησία,νομίζω δεν θα την φτασει ξανά κανένα.
Γραφικά και ατμοσφαιρα καλουτσικη(κυρίως στο σπιτι),γριφοι too easy.
Τα "ζομπι" πολύ αδιάφορα και κακοσχεδιασμένα.
Τερματισμος και last boss fight,ULTRA απογοητευτικά.

υγ.
ι miss umbrella.
The big,bad,fat umbrella.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ανούσια DLC κομμένα από το main game imo, το story DLC που λογικά θα λέει κάνει release άνοιξη. Αν και tbh δεν περιμένω πολλά γιατί έγινε ήδη leaked το story οποτε μάλλον θα είναι ακόμα πιο action. Pass.

Δημοσ.

Λοιπον, πατησα με ταμαξι τον ανδρα του σπιτιου. Ανοιξα την πορτα με το αγαλματακι το ταυρακι. Τ ρα πρεπει να ανοιξω την πορτα με τα 3 αγαλματακια.

Ερώτηση: ο ανδρας του σπιτιου, πεθαινει σε αυτο το αημειο του παιχνιδιιυ ή τζαμπα χαλαω τις σφαιρες μου; Του εχωσα κατι σφαιρες στο κεφαλι, επεσε κατω και μετα σηκωθηκε... Του εχωσα παλι μερικες σφαιρες, ξαναεπεσε και αρχισα να τον μαχαιρωνω αλλα αυτος ξανασηκωθηκε...

Δημοσ.

Λοιπον, πατησα με ταμαξι τον ανδρα του σπιτιου. Ανοιξα την πορτα με το αγαλματακι το ταυρακι. Τ ρα πρεπει να ανοιξω την πορτα με τα 3 αγαλματακια.

Ερώτηση: ο ανδρας του σπιτιου, πεθαινει σε αυτο το αημειο του παιχνιδιιυ ή τζαμπα χαλαω τις σφαιρες μου; Του εχωσα κατι σφαιρες στο κεφαλι, επεσε κατω και μετα σηκωθηκε... Του εχωσα παλι μερικες σφαιρες, ξαναεπεσε και αρχισα να τον μαχαιρωνω αλλα αυτος ξανασηκωθηκε...

Όχι φίλε δεν πέθανε αλλά είσαι κοντά στο κανονικό Boss Fight με τον Father που θα απαλλαγείς μια και καλή.

Δημοσ.

Όπως είπα, ενώ ξεκίνησε σαν ένα καλό RE στην αρχή, προς το τέλος ''δεν κρατήθηκαν'' και το κατάντησαν action σαν τα 5,6. Άντε να δούμε τα DLC τι θα 'ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπα, ενώ ξεκίνησε σαν ένα καλό RE στην αρχή, προς το τέλος ''δεν κρατήθηκαν'' και το κατάντησαν action σαν τα 5,6. Άντε να δούμε τα DLC τι θα 'ναι.

Το re απο την αρχη ηταν action. Ξεχνας τους γιγαντες με τα σφυρια και τις σαύρες; Τοσες ωρες περασαμε για να τα φαμε.

Βεβαια αυτο δεν ειναι re, αυτο ειναι alone in the dark.

Η κλασικουρα re ειναι

1) πολλα ζομπιιιιιι

2) πιστολι πιο αδυναμο και απο νεροπιστολο

3) ρεβολβερ να τιναζει εγκεφαλους

• Like 2
Δημοσ.

OK τελειωσα το game...πρώτα από όλα να πω ότι είναι κλάσεις ανώτερο από τα προηγούμενα (5-6, ίσως και από το 4 σε κάποια πράγματα)

Και *** των 1,2,3 και CV

Οσο ειναι αυτο το πραμα RE, εγω ειμαι αστροναυτης

Επισης, τι ωραιοι "γριφοι"...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...