suffocater Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το δοκίμασε κανεις με vr σε samsung gear?Εντυπώσεις?Λεω να το δοκιμάσω το απογευμα. -Eπίσης,δεν καταλαβαινω γιατι αγοραζοντας το απ το steam(άυλα) κανει 50 ευρα,ενω αν το παρω απο σκρουτζ πχ,που αγοραζω και συσκευασια,cd,(και εμμεσως και τον αποθηκευτικο χώρο του μαγαζιου κλπ),μου βγαινει πιο φτηνά. Δεν μου φαίνεται περίεργο, στο UK γουστάρουν τρελα μακάβριες φάσεις, εδώ torture museum έχουν Επίσης ο λόγος που αναφέρεις πειρατεία λες και είναι κάτι καινούργιο?! Just let it go dude... Tο "καινουριο" (σχετικά) της υπόθεσης,ήταν η πολυδιαφημισμενη ασφαλεια του κατά της πειρατείας.Που φυσικά,απλά αντεξε μια τζούρα παραπάνω απ την καθόλου ασφάλεια και απ οτι διαβάσα,κοστολογήθηκε σαν αχακάριστη.https://arstechnica.com/gaming/2017/02/denuvo-our-cracked-re7-protection-is-still-better-than-nothing/
GjokerR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 -Eπίσης,δεν καταλαβαινω γιατι αγοραζοντας το απ το steam(άυλα) κανει 50 ευρα,ενω αν το παρω απο σκρουτζ πχ,που αγοραζω και συσκευασια,cd,(και εμμεσως και τον αποθηκευτικο χώρο του μαγαζιου κλπ),μου βγαινει πιο φτηνά. Ενώ όντος δεν φαίνεται λογικό αυτό υπάρχει εξήγηση. Το steam λειτουργεί σαν να αγοράζεις απ ευθείας απ την εταιρία του παιχνιδιού δηλαδή ότι τιμή όρισε η εταιρία τόσο γράφει το steam (γι αυτό και συνήθως είναι το ποιο ακριβό). Τα μαγαζιά στο skroutz ανταγωνίζονται το ένα το άλλο και γι αυτό βλέπεις να μην υπάρχει μια τιμή σε όλα τους, επίσης ανταγωνίζονται και τις ψηφιακές πωλήσεις άρα δεν μπορεί να το βάλει πάνω απ την επίσημη τιμή γιατί δεν θα το πάρει κανένας απ αυτούς
denis_kos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το δοκίμασε κανεις με vr σε samsung gear? Εντυπώσεις? Λεω να το δοκιμάσω το απογευμα. Προσπάθησα εγώ αλλά το έβλεπα σε 2d mode με το stream theater. Βέβαια ασχολήθηκα 5 λεπτα γτ είχα δουλειά. Αν το κάνεις ρίξε ένα tip μήπως μπορέσω κ εγώ.
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 -Eπίσης,δεν καταλαβαινω γιατι αγοραζοντας το απ το steam(άυλα) κανει 50 ευρα,ενω αν το παρω απο σκρουτζ πχ,που αγοραζω και συσκευασια,cd,(και εμμεσως και τον αποθηκευτικο χώρο του μαγαζιου κλπ),μου βγαινει πιο φτηνά. Ειναι οπως αναφερθηκε ιδια ακριβως περιπτωση που βλεπουμε σε ολα τα παιχνιδια,ειτε σε κονσολες,ειτε σε Pc που κοστιζουν ακριβοτερα αν τα αγορασεις ψηφιακα(εκτως απο περιοδους εκπτωσεων)απο οτι κουτατα. Ειναι επισης και ο σημαντικος λογος που εχει φαει τοσο κραξιμο η MS στο Windows store,επειδη τα παιχνιδια πωλουνται μονο ψηφιακα με τιμες στα υψη.
suffocater Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα εγώ αλλά το έβλεπα σε 2d mode με το stream theater. Βέβαια ασχολήθηκα 5 λεπτα γτ είχα δουλειά. Αν το κάνεις ρίξε ένα tip μήπως μπορέσω κ εγώ. Δοκίμασα με trinus.(που μου φαινεται καλο κ ευκολο στο setup,στο συνιστω) ΝΟΜΙΖΩ πως οταν ειχα δοκιμάσει με το demo του re7,μπορούσα να κοιταω οπου θέλω ingame με την κίνηση του κεφαλιού μου. Χθες με το full game,εβλεπα κανονικα,αλλα η κινηση γινονταν μόνο απ το ποντίκι. Το παραξενο ειναι πως αν πατούσα escape ωστε να μπω στο μενου,μπορουσα να κουνήσω το ποντικι με το κεφαλι μου,αλλα μόλις έκανα resume,πάλι δεν δουλευε. Με αλλα λόγια,το head tracking δούλευε κανονικα στο μενου,αλλα όχι ingame. Παράξενο. Θα το ψαξω παραπανω. Mαλλον καμια ρυθμιση θα ειναι που μου ξεφυγε,γιατι στο demo του re7,δοκίμαζα και με το trial του trinus. Παντως,ακόμα κ ετσι,μπαινεις πολύ περισσότερο στο κλίμα Με το tridef διαβάζω οτι ισως καταφέρεις το 3d που θέλεις στο stream theater. Aν εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα,let me know. (τωρα πρεπει να παρω και ενα ρουτερ με πιο γρηγορο wifi,δεν προλαβαινει η μουφα του οτε να στριμάρει στην ποιότητα που θέλω) Ps. βρήκα ενα guide,θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. https://www.reddit.com/r/GoogleCardboard/comments/5sksk6/resident_evil_7_on_google_cardboard_vr_box_fiit/ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από suffocater
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 OK τελειωσα το game...πρώτα από όλα να πω ότι είναι κλάσεις ανώτερο από τα προηγούμενα (5-6, ίσως και από το 4 σε κάποια πράγματα), επίσης δεν παίζω horror games, so...δεν είναι horror το game, ok έχει κάποια jump scares που φαίνονται από χιλιόμετρα και είναι τελείως flat από άποψη φόβου γιατί όλα είναι προβλέψιμα και δεν υπάρχει ίχνος ψυχολογικού φόβου, super creepy? Sure...τώρα το survival, *** survival, παντού βρίσκεις σφαίρες και όχι μονο αυτό αλλα τις βρίσκεις σε ηλίθια μέρη όπως ξύλινα κουτιά..rly?! Παίζει να τελειωσα το game με 200+σφαίρες, στην τελική ας υπήρχαν λίγα caches με πολλές αντί να βρίσκεις παντού. Στην μοναδική φάση που έζησα λίγο survival ήταν στο πλοίο που ξεκινάς με τίποτα.. Story αστείο...ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει πλήρως την υπόθεση που έχουμε δει πολλές, για κάποιο λόγο προσπάθησαν να την κάνουν πολύπλοκη από διαφορα angles και το όλο true "evil" makes no fuckin sense. Οι χαρακτήρες ναι μεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον αλλα είναι τελείως μονόπλευροι χωρίς βάθος...καλά για τον Ethan τελείως αδιάφορος μέχρι και τα one liners είναι τραγικά και φυσικά παρόλο το όλο wtf ο Ethan παραμένει πιο cool και από τον Ethan Hunt. Το game shines στις πρώτες ώρες όσο είσαι ακόμα στο σπίτι, που βασικά όλο το game έχει μονο δυο διαφορετικές περιοχές, kinda lame. Το gameplay άμα εξαιρέσεις το block και το χαζό healing mechanic είναι παρα πολύ καλο και αντίθετα με πολλούς μου άρεσε που το shooting, reloading κτλ είναι πιο αργό ώστε να δικαιολογήσει ότι ο Ethan είναι noob χωρίς κάποιο είδος εκπαίδευσης σε firearms κτλ. Από εκεί και πέρα τα mobs είναι super fuckin dull, ίχνος creativity, στην τελική ας βάζαν zombies. Επίσης να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου που και πάλι βάλαν μεταλλάξεις και πολεμάς huge piles of goo. Ενώ στην αρχή είναι τελείως προσγειωμένο στην συνεχεια γίνετε ότι με χαλούσε στα προηγούμενα. Δεν λέω το game έχει καλά στοιχεια όπως voice acting, music και general gameplay και σίγουρα θύμισε λίγο τις ρίζες αλλα το τελικό αποτέλεσμα απέχει από καλο game, αποφεύγω βαθμολογίες οποτε θα πω λίγο πάνω του μετριου. Το game το βρήκα απίστευτα μικρό, μου πήρε 7 ώρες και ζήτημα να πέθανα 2 φορες και αυτό ήταν σε μια κασέτα που παίζεις με άλλον. Καλά για τους γρίφους δεν το συζητάω ήταν για δημοτικό απλά για να υπάρχουν. Αυτό που με κούρασε ήταν μέχρι να βρω τα σωστά settings για stable 60fps γιατί δεν εξηγούν τι σκατά κάνει η κάθε ρύθμιση, αυτό που μου έλυσε το πρόβλημα ήταν η ενεργοποίηση του shadow cache. Ελπίζω τώρα που κάναν "reboot" να συνεχίσουν την συνταγή και να την βελτιώσουν γιατί με την καμια δεν ήταν ικανοποιητικό για Resident Evil, όπως είπαν και άλλοι άμα είχε άλλο όνομα ίσως να ήμουν πιο επιεικής. Sorry for the long post p.s. Επειδή δεν θέλω να ψάξω υπάρχει νόημα να παίξεις και να επιλέξεις άλλο γκομενάκι? Αλλάζει κάτι η έτσι απλά ψευδαίσθηση της επιλογής? 2
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 p.s. Επειδή δεν θέλω να ψάξω υπάρχει νόημα να παίξεις και να επιλέξεις άλλο γκομενάκι? Αλλάζει κάτι η έτσι απλά ψευδαίσθηση της επιλογής? Ναι αλλαζει το τελος+οτι αν διαλεξεις την mia δεν την πολεμας αργοτερα(και εχει και το true ending) Γενικα μαρεσει το ολο θετικο κλιμα που υπαρχει για το παιχνιδι λογω VR αξιοποιησης και πιο survival horror απο 5 και 6,αλλα ναι οι γενικες βαθμολογιες ειναι λιγο υπερβολικες τολμω να πω. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις διάβασα την πιθανή εξήγηση για το τέλος και το ανερχόμενο DLC...ότι νάνε on steroids...
John-lamia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να βγάλουν πατσακι για να αλλάξουν τον τίτλο του. Δεν έχει καμία σχέση.... Πραγματικά!!
Chrysostomos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις διάβασα την πιθανή εξήγηση για το τέλος και το ανερχόμενο DLC...ότι νάνε on steroids... δώσε κανα λινκ βρε αδερφέ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έφτασεεε... http://www.craveonline.com/entertainment/1209261-resident-evil-7-ending-explained-ties-every-resident-evil-game#/slide/1 1
John-lamia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έφτασεεε... http://www.craveonline.com/entertainment/1209261-resident-evil-7-ending-explained-ties-every-resident-evil-game#/slide/1 Ευτυχώς γράφει κάτι σχετικό από resident evil επάνω του το ελικόπτερο . Μία εικόνα που είναι απ το re2 που κολλάει ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά δεν κολλάνε γιατί το story μπάζει από παντού σε φάση Lost...
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μάγκες ας βοηθήσει κάποιος γιατί πραγματικά τα νεύρα μου δεν είναι καλά. Για κάποιον ηλίθιο λόγο σε κάτι άκυρες φάσεις κυρίως αφού έχω κάνει Inspect κάποιο αντικείμενο αφού το αφήσω δεν μπορώ να κουνήσω τον χαρακτήρα. Λες και δεν δουλεύει το Keyboard ένα πράγμα. Το ποντίκι από την άλλη δουλεύει κανονικά. Η μόνη λύση είναι το Restart αλλά επειδή αυτό δεν είναι επιλογή για εμένα λόγο του ότι παίζω σε Madhouse θα παρακαλούσα την βοήθεια σε όποιον γνωρίζει πως να το λύσω. Να φτάνεις δηλαδή να βγάζεις το ρημάδι το Boss που παλεύεις τόση ώρα και με αρκετά Resets και ενώ ψάχνεις για την κασέτα για να κάνεις Save να παθαίνεις αυτό το πράγμα... Πραγματικά μην σας τύχει.
Mikeasdf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μάγκες ας βοηθήσει κάποιος γιατί πραγματικά τα νεύρα μου δεν είναι καλά. Για κάποιον ηλίθιο λόγο σε κάτι άκυρες φάσεις κυρίως αφού έχω κάνει Inspect κάποιο αντικείμενο αφού το αφήσω δεν μπορώ να κουνήσω τον χαρακτήρα. Λες και δεν δουλεύει το Keyboard ένα πράγμα. Το ποντίκι από την άλλη δουλεύει κανονικά. Η μόνη λύση είναι το Restart αλλά επειδή αυτό δεν είναι επιλογή για εμένα λόγο του ότι παίζω σε Madhouse θα παρακαλούσα την βοήθεια σε όποιον γνωρίζει πως να το λύσω. Να φτάνεις δηλαδή να βγάζεις το ρημάδι το Boss που παλεύεις τόση ώρα και με αρκετά Resets και ενώ ψάχνεις για την κασέτα για να κάνεις Save να παθαίνεις αυτό το πράγμα... Πραγματικά μην σας τύχει. Μου τυχαινε το ιδιο στον κερσορα. Το προβλημα ηταν στο οτι ειχα βαλει την εφαρμογη να launcharei απο το steam library ενω δεν ηταν steam γιατι ηθελα το τσατ του steam. Ετσι καθε φορα που ανοιγα το ingame overlay να μιλησω κολλουσε το ποντικι και χρειαζοταν restart. Το εβγαλα λοιπον απο εκει και ησυχασα. Δες μηπως εχεις τιποτα παρομοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα