Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει τι περιμενατε να ειναι supernatural φαση?? Προφανές δεν ηταν οτι πρόκειται για κάποιο BOW απο umbrella η οχι πριν καν παιξεις το game..

Δημοσ.

Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο γιατι θα τρελαθώ ,

στο σημείο που κάνεις το ολο σκηνικό με το κερί που βάζεις στην τούρτα ( οταν δεν κλειδώνει μέσα ) παίρνει φωτιά το δωμάτιο και μετά τι πρέπει να κάνεις ( εκτος του οτι βγάζω ενα ξύλο απο τον τοίχο και γυρίζω την βαλβίδα παλι χωρίς επιτυχία ..... ?

Το βρήκα τελικά δεν έπρεπε να ανοίξεις το βαρέλι για να μην γίνει spread η φωτιά ....

Δημοσ.

Το τερματίσαμε χθες βράδυ μαζί με 2 φιλαράκια. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, δεν παίρνω πίσω τα θετικά σχόλια που είπα σε προηγούμενο μήνυμα, όμως θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Στα πολύ πολύ + είναι ο φωτισμός γενικότερα μέσα σε όλο το game. Οι τύποι κάνανε πολύ καλή δουλειά. Δεν μετάνιωσα το χρόνο που σπατάλησα.

Δημοσ.

Φοβερο το game. Το τελειωσα πριν λιγες ωρες. Το μονο που θα ηθελα ειναι περισσοτερους γριφους οπως στα παλια RE. Tο FPS δεν με χαλασε καθολου. Ισα ισα που το εζησα περισσοτερο και πιο εντονα. Αν ειχε ενα ενα Head view δεξια αριστερα ενω τρεχεις θα ηταν ακομα πιο φοβερο. Μπραβο απο μενα στα αλανια που βρηκαν και παλι τον δρομο του resident evil.

• Like 3
Δημοσ.

Φοβερο το game. Το τελειωσα πριν λιγες ωρες. Το μονο που θα ηθελα ειναι περισσοτερους γριφους οπως στα παλια RE. Tο FPS δεν με χαλασε καθολου. Ισα ισα που το εζησα περισσοτερο και πιο εντονα. Αν ειχε ενα ενα Head view δεξια αριστερα ενω τρεχεις θα ηταν ακομα πιο φοβερο. Μπραβο απο μενα στα αλανια που βρηκαν και παλι τον δρομο του resident evil.

πρως το παρων δεν το εχω παιξει ακομα !!

ειναι οντος τοσο καλο ??

μεχρι στιγμης μονο καλα λογια διαβαζω !!!

Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται περίεργο, στο UK γουστάρουν τρελα μακάβριες φάσεις, εδώ torture museum έχουν :D Επίσης ο λόγος που αναφέρεις πειρατεία λες και είναι κάτι καινούργιο?! Just let it go dude...

• Like 1
Δημοσ.

εγω περιμενω λιγο καιρο ακομα μπας και βγαλουν πατσακι που να μειωσουν την χρηση της vram και μπας και φτιαξουν τπτ αλλο

Δημοσ.

Τελος κ απο μενα..

Στα + ειναι οτι η σειρα βαδιζει στα σωστα χναρια και εχει το στοιχειο του τρομου.Ειδικα στην αρχη μετα οσο προχωρας νιωθεις με τα οπλα που βρισκεις λιγο πιο action/fps αλλα κ παλι το δεσανε το γλυκο πολυ ωραια.

Στα αρνητικα τωρα αν εξαιρεσεις την θολουρα που εφτιαχνε με ενα sweetfx ισως θα ηθελα λιγο καλυτερα texture σε ορισμενα σημεια.

Περισσοτερους γριφους θα ηθελα κ εγω και ισως περισσοτερο παιχνιδι...Ειδικα προς το τελος ενιωθα οτι πιεστηκαν για να βγει το υπολοιπο παιχνιδι.

Και συγκεκριμενα απο εκει που σε βαζει να διαλεξεις την Mia η την Zoe.

Μπορει να ειναι και η ιδεα μου επειδη το ελιωσα απο εκει κ περα μεσα στο σκ γιατι ημουν περιεργος να δω τι παιζει παραπερα.

Σε γενικες γραμμες ομως το παιχνιδι αξιζει να το παιξεις και μαλιστα και 2 φορα γιατι σε αφηνει με μια γλυκοπικρη γευση να θες να παιξεις κ αλλο κ να δεις κ αλλα πραγματα αλλα δεν εχει αλλο.Ενα dlc ισως καλυψει αυτο το κενο που μου αφησε.

Δημοσ.

Σημερα που βρηκα χρονο το τελειωσα και γω..

Αν και μικρο game σε διαρκεια, δε μου εδωσε αυτη την αισθηση. Ειχε αρκετο ψαξιμο και δεν εκανα ουτε το μισο γιατι βαριομουν :P

Απλα πηγαινα στα objectives.Τωρα για να το τερματισω κιαλλη φορα στο madhouse δε νομιζω, γενικοτερα ειμαι της μιας φορας στα παιχνιδια, το τερματισα τελος, uninstall.

Ωραιο παιχνιδι παντως!

Δημοσ.

Επικούρα το game! Το λάτρεψα απο την αρχή μέχρι το  τέλος! 

Σωστές δώσεις τρόμου και δράσεις καθ' όλη την διάρκεια, και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρες (εκτός του πρωταγωνιστή φυσικά :P )! 

Μετά το 6, το οποίο και δεν άντεξα καν να τελειώσω, πίστευα οτι θα πέσει ταφόπλακα στην συγκεκριμένη σειρά..αλλά εξεπλάγην ευχάριστα με το 7.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα RE!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...