icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Για μενα τα resident evil σταματησαν στο 1-3 και ειδικα το 2 το αγαπησα οσο κανενα αλλο.Επαιξα το 4-5 και το operation raccoon city για καμια ωρα και αφου ειδα οτι η σειρα εγινε οπως εγινε δεν ξαναγγιξα κανενα αλλο το σειρας.Το 6 ουτε καν το ειχα βαλει για να το παιξω ειδα gameplay και τελικα δεν ασχοληθηκα.Και επειδη ημουν προκατειλημενος δεν εκατσα να δω gameplay ουτε για τα revelations. Μετα απο τον ντορο που εγινε για το 7 ειπα να κατσω να δω gameplay.Αν και το 7 δεν δειχνει να συμβαδιζει με το ολο background ενος resident evil (ζομπι κτλ) ισως θα επρεπε να δωθει αλλη ονομασια αλλα απο την αλλη μερια επειδη δεν το εχω παιξει δεν ξερω πως ακριβως συνδεεται με τον κοσμο του resident evil και ποσο μαλλον οταν εχω σταματησει στο 3 και δεν ξερω τι εχει παιχτει παραπερα ισως δινει το παιχνιδι καποια συνδεση οσο παιζεις. Εν παση περιπτωση εμενα μου αρεσε σε γενικες γραμμες το παιχνιδι και ανυπομονω να το παιξω μονο κ μονο επειδη εχει πετυχει ατμοσφαιρα και γενικα εχει μια μυρωδια απο τα resident evil που αγαπησα-με
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Για μενα τα resident evil σταματησαν στο 1-3 και ειδικα το 2 το αγαπησα οσο κανενα αλλο.Επαιξα το 4-5 και το operation raccoon city για καμια ωρα και αφου ειδα οτι η σειρα εγινε οπως εγινε Αρα εχεις χασει τα code veronica και zero που βγηκαν πριν το 4. Το τελευταιο που εχει βγει σε pc να το παιξεις οπωσδηποτε.
icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αρα εχεις χασει τα code veronica και zero που βγηκαν πριν το 4. Το τελευταιο που εχει βγει σε pc να το παιξεις οπωσδηποτε. Η αληθεια ειναι μετα το ποστ μου μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω το θεμα τι αλλο εχει βγει και αν αξιζει καποιο αλλο της σειρας(και τωρα μου το λες και εσυ) για το βερονικα χλωμο το κοβω πρεπει να βρω ps2-ps3(remastered εκδοση)Αλλα για το zero εχει μπει ηδη στη λιστα, η remaster εκδοση φαινεται λουκουμι.Ανυπομονω να βγαλουν το 2 ρεμαστερ.Γιατι η αληθεια πονανε τα ματια μου πλεον που βλεπω με τι γραφικα παιζαμε καποτε.Να ειμαι ειλικρινης θα προτιμουσα κανενα reboot της σειρας. Περα απο αυτο νομιζω στο 7 πετυχε η συνταγη σε γενικες γραμμες παροτι ειναι σε πρωτου προσωπου το παιχνιδι.Αυτο που με ξενιζει ειναι οτι δεν θα σκοτωσω εστω και 5-6 ζομπια.Απο την αλλη δεν παει το μυαλο μου που κολαει αυτη η οικογενεια με το κοσμο του resident evil ναι θελω σποιλερ να μου πειτε τι παιζει με αυτους και δεν ψοφανε ευκολα.Προτιμω αυτα τα σποιλερ παρα να κατσω να δω το gameplay καποιου youtuber και να μου σποιλαρει gameplay και τι θα συναντησω στην πορεια.Εχω δει μονο λιγο στην αρχη τι γινεται στο παιχνιδι.
jumaru99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ... Προτιμω αυτα τα σποιλερ παρα να κατσω να δω το gameplay καποιου youtuber και να μου σποιλαρει gameplay και τι θα συναντησω στην πορεια. ... Το πως συνδέεται η οικογένεια είναι θα το δεις παίζοντας. Η απορία σου για την ύπαρξη ή μη ζόμπι, μπορείς να την καλύψεις χωρίς να δεις/παίξεις τα προηγούμενα games, και να διαβάσεις το story/lore από το wiki, για το τι έχει συμβεί μεταξύ του 3 που σταμάτησες τη σειρά εώς το 7. Μπορεί τα games αυτά να μην ήταν καλά, αλλά η ιστορία συνεχιζόταν και εμπλουτιζόταν. Θα σου λύσει όλες σου τις απορίες. Ειδάλλως παίξε όπως είναι το 7 και θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες σου. ...θελω σποιλερ να μου πειτε τι παιζει με αυτους και δεν ψοφανε ευκολα... Για το "δεν ψοφάνε εύκολα"... πχ το boss στο 2, δεν είναι το ίδιο σε κάθε αναμέτρηση μαζί του? Εξελιγμένο βέβαια, αλλά και εκεί δεν το "σκότωνες" τελικά μετά από κάθε αναμέτρηση... όπως νόμιζες κάθε φορά. Την ίδια απορία δεν είχες και τότε? Πως σου απαντήθηκε? Όλα αυτά είναι μέρος της μαγείας του RE. Να δεις τι σκ@τά συμβαίνει, γιατί συμβαίνει και να επιβιώσεις παρόλα αυτά. Ένα παιχνίδι παίζετε, σε μια ιστορία συμμετέχετε. ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ! Πιο το νόημα να το κάνεις αν το ξέρεις ήδη? Χάνει όλο του το ενδιαφέρον. Αν σας τραβάει η ατμόσφαιρα/είδος απλά παίξτε το.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Η αληθεια ειναι μετα το ποστ μου μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω το θεμα τι αλλο εχει βγει και αν αξιζει καποιο αλλο της σειρας(και τωρα μου το λες και εσυ) για το βερονικα χλωμο το κοβω πρεπει να βρω ps2-ps3(remastered εκδοση)Αλλα για το zero εχει μπει ηδη στη λιστα, η remaster εκδοση φαινεται λουκουμι.Ανυπομονω να βγαλουν το 2 ρεμαστερ.Γιατι η αληθεια πονανε τα ματια μου πλεον που βλεπω με τι γραφικα παιζαμε καποτε.Να ειμαι ειλικρινης θα προτιμουσα κανενα reboot της σειρας. Περα απο αυτο νομιζω στο 7 πετυχε η συνταγη σε γενικες γραμμες παροτι ειναι σε πρωτου προσωπου το παιχνιδι.Αυτο που με ξενιζει ειναι οτι δεν θα σκοτωσω εστω και 5-6 ζομπια.Απο την αλλη δεν παει το μυαλο μου που κολαει αυτη η οικογενεια με το κοσμο του resident evil ναι θελω σποιλερ να μου πειτε τι παιζει με αυτους και δεν ψοφανε ευκολα.Προτιμω αυτα τα σποιλερ παρα να κατσω να δω το gameplay καποιου youtuber και να μου σποιλαρει gameplay και τι θα συναντησω στην πορεια.Εχω δει μονο λιγο στην αρχη τι γινεται στο παιχνιδι. Οπως ειχα αναφερει και πιο πισω το θεμα πλοκης/ιστοριας/χαρακτηρες βγαλτο απεξω οσον αφορα το 7.Μην δωσεις καν σημασια γιατι θα ξενερωσεις παρα πολυ ασχημα. Απο τα αδυνατα σημεια του παιχνιδιου ειναι αν σε ενδιαφερει πολυ. Για το Resident evil 1 και zero ναι μια χαρα παιζονται και σημερα
ultraex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τιτλοι τελους αποψε για μενα !! Λεω να το παω ακομα μια φορα !! 2
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 το τερματισα στο νορμαλ, unistall και αντιο.
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 το τερματισα στο νορμαλ, unistall και αντιο. Ευχαριστουμε για το πολυ ενδιαφερον σχολιο σου.... 9
dkmaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Θεωρώ πως αρκετοί είναι πολύ στραβωμένοι που λέγεται RE, λανθασμένα για εμένα. Είμαι κοντά στο τέλος και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τελευταία. Εμένα το "χέσιμο" μου θύμησε πολύ το πρώτο RE. Επίσης για Reboot της σειράς μου φάνηκε πολύ καλό και πιστεύω ότι αν ο κόσμος το βοηθήσει όπως πρέπει και όπως βλέπω ότι κάνει, το επόμενο θα είναι πολύ καλύτερο. Σε γενικές γραμμές από όσες δοκιμές έχουν κάνει για να οδηγήσουν τον τίτλο σε νέα μονοπάτια (5,6) θεωρώ πως αυτή είναι η καλύτερη. 1
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστουμε για το πολυ ενδιαφερον σχολιο σου.... για να στο κανω πιο λιανα, δεν αξιζει τα λεφτα του για 10 ωρες gameplay. Το παιζεις και παει για διαγραφη... 1
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 για να στο κανω πιο λιανα, δεν αξιζει τα λεφτα του για 10 ωρες gameplay. Το παιζεις και παει για διαγραφη... Ξερεις πολλα single player παιχνιδι,εκτως απο rpg που να εχουν τεραστια campaign σε διαρκεια και να αξιζουν? Επισης ετσι απο περιεργεια,ποση ωρα περιμενατε να εχει το εν λογω παιχνιδι πριν βγει?30ωρες?
firepc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 για να στο κανω πιο λιανα, δεν αξιζει τα λεφτα του για 10 ωρες gameplay. Το παιζεις και παει για διαγραφη... και τι θα καταλαβαινες αν βαζαν κι αλλα μποσες και αλλες νυχτεριδες?
dkmaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Για το PC το βρίσκεις και στα 30 οπότε δεν είναι δικαιολογία. Και να το πάρουμε λίγο και αλλιώς. Έστω ότι έχει 50 ευρώ, τα παιχνίδια δεν κοστολογούνται με το χρόνο διάρκειας, δεν πάει 5 ευρώ η ώρα. Επίσης αν στο έκαναν 100 ώρες θα έλεγες "πω ρε *** έχει πολλή επανάληψη το παιχνίδι, όλο τα ίδια και τα ίδια, ζόμπι σκοτώνεις". Επίσης επιγραμματικά, RE 1 ήταν 10 ώρες και 30 λεπτά ο Μ.Ο, RE 4 Μ.Ο 16 ώρες, RE 0 Μ.Ο 12 ώρες. Δηλαδή δεν πλήρωσες ποτέ κανένα RE παιχνίδι. Πάμε τώρα στο κόστος. Γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να φτιαχτεί αυτό το 10ωρο παιχνίδι, το οποίο ήταν και αρκετά καλά εκτελεσμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα που είδαμε το 2016; Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες περί τιμών, στην τελική αν είσαι μάγκας και το αγαπάς το παιχνίδι, κάνε λίγους μήνες υπομονή και πάρε το όταν πέσει η τιμή του εκεί που μπορείς να δώσεις λεφτά. Απλά κάποιοι είναι οι κλασικοί τζαμπατζήδες, που κατ' εμέ δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη καν. 6
icenex Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Οσον αφορα τα σποιλερ που ζητησα ρωτωντας ποια ειναι η συνδεση με τον κοσμο του resident evil δεν ρωτουσα ολο το στορυ ή ντε και καλα αν ειναι συνεχεια απο το 6 αλλα γενικοτερα πως συνδεεται η οικογενεια με τον κοσμο.Πχ η οικογενεια κολλησε εναν αλλον ιο που ειναι κατασκευσμα της umbrella κτλ.ενα γενικο σποιλερ δηλαδη και οχι λεπτομερες.Πιο πολυ ητανε απορια-ανυπομονησια να μαθω τι και πως (κακο ελαττωμα να εισαι ανυπομονος ξερω..) παρα βαρεμαρα. Οσο για τον φιλο που το επαιξε τσαμπα και αλλοι το κανουν αλλα εχουν την τσιπα να μην το κραζουν η τουλαχιστον να μην το παιζουν εξυπνακηδες που δεν το πληρωσαν και κανουν να φαινονται οι υπολοιποι που το πληρωσαν οι χαζοι της υποθεσης. Φιλικα στα λεω να προσεχεις πως εκφραζεσαι. Btw 30 κανει το παιχνιδι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα