Chrysostomos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 που κολλαει τωρα ολο αυτο που λες? Εγω ειπα στην ελλαδα υπαρχει ενα μαγαζι που το πουλαει τοσο και στο εξωτερικο κοστιζει τοσο. End of story Aκριβώς επειδή το πουλάει μόνο ένα μαγαζί,έχει αυτή την τιμή. End of story. Εμένα πάντως είτε λέγεται RE είτε αλλιώς,πάλι παιχνιδάρα μου φαίνεται. 1
Mikeasdf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ΤΟ game ειναι λιγο "θολό" ή δεν εχω συνηθισει την ατμοσφαιρα αυτη? 1
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ^ αν εχεις βαλει taa,δοκιμασε το smaa ή το fxaa,εξαφανιζει την θολουρα 1
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μου αρέσει που κάνετε ολόκληρο θέμα για την διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος. Μην τυχόν χάσουμε το κελεπούρι 2
Mikeasdf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εφτιαξε καπως τωρα..θα παιξω κιαλλο με τις ρυθμισεις.
dimyok Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχνάμε καi το πρώτο DLC με κομμένο content http://kotaku.com/resident-evil-7s-new-dlc-has-one-of-the-series-best-puz-1791840475
Zus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Από άποψης χεσίματος πώς τα πάει? Ας πούμε ότι επειδή όταν παίζω ψιλοταυτίζομαι με τον ρόλο και μπαίνω και εξολοκλήρου στο παιχνίδι, δεν είμαι fan του πολύ απότομου. Σε σχέση με Dead Space π.χ. είναι πιο ανάλαφρο ή πιο χεσμεντέν?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Από άποψης χεσίματος πώς τα πάει? είναι δυσκοίλιο..άσε,του δίνουμε καθαρτικό! 3
pirmen56 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Από το λίγο που έχω δει μέχρι στιγμής τίποτα δεν του μοιάζει περισσότερο από το alien isolation. Οπλά που απλά καθυστερούν τον εχθρό, εκτός από ορισμένους που είναι εκτελέσιμοι και κρυφτούλι με πολλά retry μέχρι να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να πας παρακάτω(δεν ήταν έτσι το outlast). Έτσι ο τρόμος πάει περίπατο και τη θέση του καταλαμβάνει ο εκνευρισμός όταν π.χ. θες να παίξεις στελθ και δεν μπορείς γιατί ο δημιουργός σκέφτηκε να σε φέρει αναγκαστικά σε αναμέτρηση με κάποιο από τα bosses. Όπως ακριβώς στο A.I. το άλιεν "μαντεύει" προς τα που πας και σε ακολουθεί έτσι και δω είναι σημεία που είσαι αναγκασμένος να περάσεις στο πιστολίδι και τρως τον χρόνο σου σε retry νομίζοντας ότι είναι δικό σου λάθος που εντοπίστηκες. Σαν να μην έφτανε αυτό με το reshade και το sweetfx στις τελευταίες εκδόσεις, το παιχνίδι αρνείται να ξεκινήσει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά μου δουλεύει το ReShade 3.0.6
dimyok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Σιγά τα jump scares που κραυγάζουν PS VR ..... 1
kaklikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ουτε σε μενα δουλεψε με το reshade 3.0.6. Με το 3.0.4 παντως και το preset για το taa το γκειμ ειναι τζαμι. Γενικοτερα για να τσιμπησουμε κανα fps παραπανω χωρις αποτομη μειωση στα γραφικα καποιο setting ?
Jastonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Από άποψης χεσίματος πώς τα πάει? Ας πούμε ότι επειδή όταν παίζω ψιλοταυτίζομαι με τον ρόλο και μπαίνω και εξολοκλήρου στο παιχνίδι, δεν είμαι fan του πολύ απότομου. Σε σχέση με Dead Space π.χ. είναι πιο ανάλαφρο ή πιο χεσμεντέν? Έχει κάποια jump scares δυστυχώς, αλλά ακόμα χειρότερα έχει και κάποιες φάσεις που ενώ ξέρεις τι θα γίνει, βλέπεις το ζόμπι να ρχεται κατά πάνω σου αργά αργά... σε πιάνει φόβος και τρόμος Και είμαι ακόμα στο 20%, δεν ξέρω τι ακολουθεί. Απλά αν φοβάσαι (όπως εγώ), δύσκολο παιχνίδι για νύχτα και μόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα