Alex21121988 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχεις αδικο οτι θελει τιτλους αλλα επισης θελει να πεσουν οι τιμες και να υπαρχει καλυτερο availability για να γινει mainstream το VR. 'Οσο mainstream μπορεί να γίνει και το 4Κ 60fps. Για μένα είναι περίπου το ίδιο αυτά, έτσι το βλέπω. Πολυτέλεια το ένα, πολυτέλεια και το άλλο. Όσο αφορά το VR μιας και πλέον κάτοχος του PSVR, γνώμη μου είναι ότι δεν θα πέσει σύντομα η τιμή του(μιας και αναφέρθηκε και αυτό), και όταν πέσει στην καλύτερη περίπτωση να πάει στα 350 με δώρο την κάμερα μέσα. Δεν νομίζω να θέλει να το χαρίζει η Sony το VR της. Πόσο μάλλον όταν ήδη είναι η πιο προσιτή επιλογή για VR σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Αν ρίξουν τιμές οι άλλοι, τότε μπορεί και η Sony να αναγκαστεί να το κάνει επίσης. Το availability και φυσικά το content πρέπει να βελτιωθεί τάχυστα, ειδικά στην περίπτωση της Sony. Ίσως αν το έβγαζε του χρόνου με περισσότερους τίτλους να λέγαμε άλλα. Όσο αφορά την εμπειρία στο Res, δεν υπάρχει απλά αυτό που ζω εδώ και κάτι μέρες που το πήρα. Στην αρχή πίστευα ότι υπερβάλουν όλοι αυτοί που εκθιάζαν το Oculus και ΄τώρα αυτό. ΥΓ και back OT, το game είναι πολύ καλό imo, μπορεί να μην είναι του 9 όπως γράφουν μερικοί αλλά είναι above 8 για μένα. Φοβερή ατμόσφαιρα, εκρηκτική αρχή, λίγο κοιλίτσα σε έναν από τους Baker, αλλά μου αρέσει πολύ αυτό το feeling που μου θυμίζει τα παλιά, αυτό το ψάξε αυτό για να ανοίξει το άλλο. Όσο αφορά τα dlc είναι απαράδεκτη η c®apcom και είναι κρίμα γιατί έχει κάνει ένα καλό game, τώρα αν αν δεν το θεωρούν (και με το δίκιο τους) οι περισσότεροι res, τι να κάνουμε, το θεωρώ και πάλι ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον horror που μπορείς να παίξεις τώρα.
ADHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Με τη διαφορα ομως οτι το 4k@60fps θα γινει το standard καποια στιγμη οπως εγινε και το 1080p αν και σιγουρα εχουμε πολυ δρομο αποτελει ομως τη φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων, το VR γενικα μπορει να μην πετύχει οπως δεν πετυχε και το 3d. Γενικα αν παει καλα και προχωρήσει σαν τεχνολογία πιστευω θα δουμε ταχύτατη ανάπτυξη του ανταγωνισμού, καλυτερες τιμες κτλπ γρηγορα οπως γινεται παντα. 1
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 εχοντας παιξει ελαχιστα vr καθως δεν εχω εγω ο ιδιος δεν εχει καμια σχεση με το 3d . Παρα πολλα σκαλια πανω απο το παραδοσιακο gaming πιστευω σε μια πενταετια θα ειναι σιγουρα mainstream
Alex21121988 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ^Aν έχει την υποστήριξη που του αναλογεί τότε ναι, εικασίες κάνουμε ούτως ή άλλως βάσει αυτών που βλέπουμε. Το 3D παρόλο που το υποστηρίζει η tv μου ούτε που το έχω δοκιμάσει ποτέ μου να φανταστείς. Απλα δεν τους πέτυχε όλο αυτό. Με τη διαφορα ομως οτι το 4k@60fps θα γινει το standard καποια στιγμη οπως εγινε και το 1080p αν και σιγουρα εχουμε πολυ δρομο αποτελει ομως τη φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων, το VR γενικα μπορει να μην πετύχει οπως δεν πετυχε και το 3d. Γενικα αν παει καλα και προχωρήσει σαν τεχνολογία πιστευω θα δουμε ταχύτατη ανάπτυξη του ανταγωνισμού, καλυτερες τιμες κτλπ γρηγορα οπως γινεται παντα. Δεν έγραψα το αντίθετο, απλώς δεν έβαλα το ''atm''. Eίναι πολυτέλεια αυτή την στιγμή και το ένα και το άλλο. Μπορεί και το VR αναλόγως το πόσο το ''αγκαλιάσει'' ο κόσμος να γίνει πιο mainstream. Τα 4Κ μοιάζουν να είναι πιο κοντά σε αυτό συγκρτικά με τα VR αλλά δεν θα γίνει σύντομα imo. 1
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ποιο VR και αηδιες μου λετε? Τωρα υπαρχει το Resident Evil 4D κερί. Το αναβεις οταν ξεκηνας να παιζεις το RE7 και μυριζει ξυλο και αιμα. Κραταει 18 ωρες, δλδ 2 walkthroughs ή ενα + τα dlc. Το θεμα ειναι οτι στο εξωτερικο εχει 12€ ενω στην Ελλαδα 30€ Ελεος.. https://www.skroutz.gr/c/2041/candles.html?keyphrase=resident+evil+candle 3
dkmaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αρχίζω να μαζεύω λεφτά για το RE 8. Τώρα με την άνοδο των ρομπότ για σεξ, είπαν ότι μάλλον θα βάλουν την Κλερ ως χαρακτήρα και θα δίνουν και το αντίστοιχο ρομπότ μαζί και ότι προκύψει, αλλά θα είναι μάλλον κοντά στα 3500 ευρώ. Ίσως ο πιο ακριβώς τίτλος για PC.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 By creating a custom smell of the Resident Evil 7 house 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ποιο VR και αηδιες μου λετε? Τωρα υπαρχει το Resident Evil 4D κερί. Το αναβεις οταν ξεκηνας να παιζεις το RE7 και μυριζει ξυλο και αιμα. Κραταει 18 ωρες, δλδ 2 walkthroughs ή ενα + τα dlc. Το θεμα ειναι οτι στο εξωτερικο εχει 12€ ενω στην Ελλαδα 30€ Ελεος.. https://www.skroutz.gr/c/2041/candles.html?keyphrase=resident+evil+candle χαχαχαχα τραγικό προϊόν.. τραγική και η τιμή του! αφήνω και αυτό εδώ για να δείτε ότι δουλευόσαστε μεταξύ σας 3
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι στο εξωτερικο εχει 12€ ενω στην Ελλαδα 30€ Ελεος.. https://www.skroutz.gr/c/2041/candles.html?keyphrase=resident+evil+candle Συγκρινεις γενικα το εξωτερικο απο πλευρας διαθεσιμοτητας/ποικιλιας καταστηματων με ενα μονο καταστημα που το φερνει Ελλαδα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 για να δείτε ότι δουλευόσαστε μεταξύ σας Το RE 7 είναι διαφορετικό όμως, δεν είναι ξαναζεσταμένο φαγητό των 10-11 ωρών όπως το Primal. Η Capcom θεωρώ ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για το RE και ένας λόγος που έσκασα το 28άρη είναι ότι θέλω να συνεχίσει σ' αυτό το δρόμο. Και μιλάς εσύ για 30άρια που αγόρασες 3 φορές το ίδιο παιχνίδι ; Χαχαχα 2
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Συγκρινεις γενικα το εξωτερικο απο πλευρας διαθεσιμοτητας/ποικιλιας καταστηματων με ενα μονο καταστημα που το φερνει Ελλαδα? Ναι. Υπαρχει σε αλλο μαγαζι στην ελλαδα?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Το RE 7 είναι διαφορετικό όμως, δεν είναι ξαναζεσταμένο φαγητό των 10-11 ωρών όπως το Primal. Η Capcom θεωρώ ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για το RE και ένας λόγος που έσκασα το 28άρη είναι ότι θέλω να συνεχίσει σ' αυτό το δρόμο. Και μιλάς εσύ για 30άρια που αγόρασες 3 φορές το ίδιο παιχνίδι ; Χαχαχα το ξέρεις μωρέ ότι το είπα πιο πολύ,για να σε πειράξω(είχε μια δόση αληθοφάνειας το ποστ μου όμως, μη το λέω ότι το έκανα μόνο για πλάκα 100%. Ήταν 60% πλάκα, 30% αλήθεια και 10% δεν ξέρω γιατί το πόσταρα ) Άσε εμένα,εγώ είμαι τρελός και χαζός..δεν υπήρχε λογική σε αυτό που έκανα είναι η αλήθεια ΟΜΩΣ,όσα 30αρια και να του δώσω,200ωρες δε θα μου φτάσουν να ξεπληρώσω ούτε το ένα 30αρι 2
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ναι. Υπαρχει σε αλλο μαγαζι στην ελλαδα? Καταλαβαινεις τι παει να πει η λεξη διαθεσιμοτητα ή οχι?Ακριβως επειδη το φερνει ενα μονο μαγαζι(αρα μονοπωλειο)μπορει να το πουλησει σε οτι τιμη θελει. Δεν ειναι ουτε η πρωτη και φυσικα ουτε η τελευταια φορα που συμβαινει αυτο το πραγμα,ποσο μαλλον με το εν λογω καταστημα.
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hz3mFdPF-aQ&feature=youtu.be
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καταλαβαινεις τι παει να πει η λεξη διαθεσιμοτητα ή οχι?Ακριβως επειδη το φερνει ενα μονο μαγαζι(αρα μονοπωλειο)μπορει να το πουλησει σε οτι τιμη θελει. Δεν ειναι ουτε η πρωτη και φυσικα ουτε η τελευταια φορα που συμβαινει αυτο το πραγμα,ποσο μαλλον με το εν λογω καταστημα. που κολλαει τωρα ολο αυτο που λες? Εγω ειπα στην ελλαδα υπαρχει ενα μαγαζι που το πουλαει τοσο και στο εξωτερικο κοστιζει τοσο. End of story
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα