firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τσπ. Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι οι Devs προσπαθησαν. Και γενικα προσπαθησαν να κανουν το παιχνιδι τους να αρεσει σε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 VR αρνούμαι να πάρω για διάφορους λόγους,πρώτος και καλύτερος ο οικονομικός.. Σιγά μην είναι για τα σκουπίδια αν δεν έχει κάποιος VR..λες και όλοι έχουν πλέον vr. Με keyboard/mouse μια χαρα θα γυρνάς γρήγορα για να κοιτάξεις.. 1
ADHD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα το focus που εκαναν σε VR ειναι μεγαλο, αυτο κανει τους pc gamers που δεν εχουν VR η ακομα και τους κατοχους ps4 που δεν εχουν VR να χανουν αρκετα απο την εμπειρια. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εντάξει,ζω και χωρίς VR πάντως και με λιγότερη εμπειρία . Βέβαια με τις τελευταίες εξελίξεις με τα σπασίματα,τα dlc και όλα αυτά,έβαλα την αγορά του στον πάγο..
ADHD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Νομιζω ελαχιστοι το επαιξαν σε VR ετσι και αλλιως, απλα λεω οτι εδωσαν αρκετο focus εκει και σιγουρα θα ειναι μια καλη εμπειρία.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τσπ. Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι οι Devs προσπαθησαν. Και γενικα προσπαθησαν να κανουν το παιχνιδι τους να αρεσει σε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο Μιλαμε για τους ιδιους τους δημιουργους που εβγαζαν δηλωσεις να γελανε και οι πετρες για το RE6 http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-25-resident-evil-6-is-capcoms-biggest-ever-production
GjokerR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα το focus που εκαναν σε VR ειναι μεγαλο, αυτο κανει τους pc gamers που δεν εχουν VR η ακομα και τους κατοχους ps4 που δεν εχουν VR να χανουν αρκετα απο την εμπειρια. Ωραία ας μη βγάλουν κανένα μεγάλο τίτλο σε vr μέχρι να φθηνυνει να πάρουμε όλοι από ένα. Θα πάει καλά το vr με αυτό τον τρόπο. προσπάθησαν να κάνουν ένα ΑΑΑ game και για vr που απ τα λίγα που έχω δει δεν χωλαίνει χωρίς vr μιας και είναι ένα κανονικότατο first person game, απλά παίρνει αρκετά συν σαν αίσθηση αν παιχθεί με vr. Από εκεί και πέρα σταματήστε να έχετε σαν βασικό κριτήριο για το αν ένα game είναι worth κυρίως με το πόσες ώρες μπορεί να βγάλει μόνο. Πχ το 6 ήταν καλύτερο απ το 5 μιας και ήταν πιο μεγάλο ή ήταν καλύτερα απ τα 3 πρώτα resi τα οποία σε ώρες είναι κοντά σε αυτό?
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Από εκεί και πέρα σταματήστε να έχετε σαν βασικό κριτήριο για το αν ένα game είναι worth κυρίως με το πόσες ώρες μπορεί να βγάλει μόνο. Πχ το 6 ήταν καλύτερο απ το 5 μιας και ήταν πιο μεγάλο ή ήταν καλύτερα απ τα 3 πρώτα resi τα οποία σε ώρες είναι κοντά σε αυτό? 1)Δεν ειπε κανεις οτι αν ενα παιχνιδι δεν εχει πολλες ωρες δεν ειναι καλο.Ειπαν οτι για 50+ευρω(στο ps4 70ευρω στο store)δεν αξιζει τοσο το παιχνιδι αν δεν το παιζεις σε vr,.Αν υπολογισουμε και το season pass, η τιμη ανεβει και αλλο πανω. 2)Για καποιον ο οποιος αγοραζει αρκετα παιχνιδια τον χρονο (και αρα δεν την βγαζει με 2-3),ειναι απολυτως λογικο να εχει διαφορετικα κριτηρια στην day one αγορα ενος παιχνιδιου.
GjokerR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 1)Δεν ειπε κανεις οτι αν ενα παιχνιδι δεν εχει πολλες ωρες δεν ειναι καλο.Ειπαν οτι για 50+ευρω(στο ps4 70ευρω στο store)δεν αξιζει τοσο το παιχνιδι αν δεν το παιζεις σε vr,.Αν υπολογισουμε και το season pass, η τιμη ανεβει και αλλο πανω. 2)Για καποιον ο οποιος αγοραζει αρκετα παιχνιδια τον χρονο (και αρα δεν την βγαζει με 2-3),ειναι απολυτως λογικο να εχει διαφορετικα κριτηρια στην day one αγορα ενος παιχνιδιου. Αυτό που πάντα το κρίνουμε τα παιχνίδια μόνο απ την επίσημη τιμή λιανικής ασχέτως αν αγοράζουμε από κλειδάδικα η από το steam ποτέ δεν το κατάλαβα. Επίσης γιατί έχουμε κάνει τα season pass αναγκαία αγορά; Απ την μια μας φταίει το πως έχει γίνει η κατάσταση με τα dlc αλλά απ την άλλη υπάρχει πάντα το "Αν υπολογίσουμε και το season pass...". Στο κομμάτι αν κάποιος αγοράζει games αρκετά συχνά και day one πάλι θεωρώ λάθος την λογική α είναι τόσες ώρες αρα worth. Απο έκει και πέρα δεν υποστηρίζω οτι το game αξίζει ντε και καλά για 50 ευρώ, σε αυτό πάω πάσο μιας και δεν το έχω παίξει ούτε θεωρώ οτι το έχω δει αρκετά για να σχηματίσω αρκετά ολοκληρωμένη άποψη. Όπως επίσης και σαφέστατα ο καθένας διαχειρίζεται το πορτοφόλι του όπως κρίνει αυτός. Και συγγνώμη για το offtopic
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που πάντα το κρίνουμε τα παιχνίδια μόνο απ την επίσημη τιμή λιανικής ασχέτως αν αγοράζουμε από κλειδάδικα η από το steam ποτέ δεν το κατάλαβα. Επίσης γιατί έχουμε κάνει τα season pass αναγκαία αγορά; Απ την μια μας φταίει το πως έχει γίνει η κατάσταση με τα dlc αλλά απ την άλλη υπάρχει πάντα το "Αν υπολογίσουμε και το season pass...". Στο κομμάτι αν κάποιος αγοράζει games αρκετά συχνά και day one πάλι θεωρώ λάθος την λογική α είναι τόσες ώρες αρα worth. Απο έκει και πέρα δεν υποστηρίζω οτι το game αξίζει ντε και καλά για 50 ευρώ, σε αυτό πάω πάσο μιας και δεν το έχω παίξει ούτε θεωρώ οτι το έχω δει αρκετά για να σχηματίσω αρκετά ολοκληρωμένη άποψη. Όπως επίσης και σαφέστατα ο καθένας διαχειρίζεται το πορτοφόλι του όπως κρίνει αυτός. Και συγγνώμη για το offtopic Τα season pass ειναι αναγκαιες αγορες μονο οταν αφορουν story dlc.Αν το season pass αφορα cosmetics(διαφορετικο χρωμα οπλων,κουστουμια και λοιπες αηδιες)προφανως και δεν αξιζουν. Οσο για τα κλειδαδικα δεν θεωρουνται επισημες τιμες μεταπωλητων για να τα εχουμε στα υποψην και υπαρχει κοσμος που δεν τα εμπιστευεται/προτιμαει.
ADHD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ωραία ας μη βγάλουν κανένα μεγάλο τίτλο σε vr μέχρι να φθηνυνει να πάρουμε όλοι από ένα. Θα πάει καλά το vr με αυτό τον τρόπο. προσπάθησαν να κάνουν ένα ΑΑΑ game και για vr που απ τα λίγα που έχω δει δεν χωλαίνει χωρίς vr μιας και είναι ένα κανονικότατο first person game, απλά παίρνει αρκετά συν σαν αίσθηση αν παιχθεί με vr. Από εκεί και πέρα σταματήστε να έχετε σαν βασικό κριτήριο για το αν ένα game είναι worth κυρίως με το πόσες ώρες μπορεί να βγάλει μόνο. Πχ το 6 ήταν καλύτερο απ το 5 μιας και ήταν πιο μεγάλο ή ήταν καλύτερα απ τα 3 πρώτα resi τα οποία σε ώρες είναι κοντά σε αυτό? Δεν λεω κατι πολυ διαφορετικο, εσυ λες παιρνει αρκετα σαν αισθηση η VR εκδοση εγω λεω οτι χανει η αλλη.. Δεν ειπαμε να μη βγαλουν killer apps για VR καλα κανουν απλα ισως θα ηταν καλύτερο για εμας να γινει σε μια στιγμή οπου το VR είναι πιο mainstream και οχι τοσο niche αγορα οπως τωρα. Ναι παιζει μια χαρα σαν fps δεν ειπα το αντιθετο απλα θα ηθελα να το παιξω ετσι σε VR περισσοτερο. αλλιως η fps camera απο μονη της δεν μου λεει κατι. Η διαρκεια ειναι ενα θεμα οταν σου ζηταει τοσα λεφτα και δεν εχει καποιου ειδους multiplayer η ενα mode να σε κρατησει παραπάνω η κατι. Πηρα πχ dark souls 3 με season pass στα ιδια λεφτα και ξερω οτι θα παιξω σιγουρα 200-300 ωρες, δεν θεωρω λογικο να δινω τα ιδια για τις 20 του RE7 ουτε και την ποιοτητα του τοσο φοβερη για να πεις ειναι εμπειρια και τα αξιζει. Προσωπικες αποψεις βεβαια.
GjokerR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν λεω κατι πολυ διαφορετικο, εσυ λες παιρνει αρκετα σαν αισθηση η VR εκδοση εγω λεω οτι χανει η αλλη.. Δεν ειπαμε να μη βγαλουν killer apps για VR καλα κανουν απλα ισως θα ηταν καλύτερο για εμας να γινει σε μια στιγμή οπου το VR είναι πιο mainstream και οχι τοσο niche αγορα οπως τωρα. Ναι παιζει μια χαρα σαν fps δεν ειπα το αντιθετο απλα θα ηθελα να το παιξω ετσι σε VR περισσοτερο. αλλιως η fps camera απο μονη της δεν μου λεει κατι. Η διαρκεια ειναι ενα θεμα οταν σου ζηταει τοσα λεφτα και δεν εχει καποιου ειδους multiplayer η ενα mode να σε κρατησει παραπάνω η κατι. Πηρα πχ dark souls 3 με season pass στα ιδια λεφτα και ξερω οτι θα παιξω σιγουρα 200-300 ωρες, δεν θεωρω λογικο να δινω τα ιδια για τις 20 του RE7 ουτε και την ποιοτητα του τοσο φοβερη για να πεις ειναι εμπειρια και τα αξιζει. Προσωπικες αποψεις βεβαια. Στο σχόλιο που έκανα με το vr αυτό που λέω είναι οτι αν δεν βγουν "vr seller" παιχνίδια δεν θα γίνει ποτέ mainstream Δεν λέω ότι δεν έχει καθόλου σημασία και να έχει κάποια διάρκεια το game αλλά δεν θεωρώ οτι είναι ο βασικός τρόπος να δικαιολογήσεις την τιμή. πχ Έχω πάνω από 200 ώρες στα binding of isaac αυτό δεν τα κάνει να δικαιολογούν μια τιμή αντίστοιχη του darksouls 3 που είπες
ADHD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχεις αδικο οτι θελει τιτλους αλλα επισης θελει να πεσουν οι τιμες και να υπαρχει καλυτερο availability για να γινει mainstream το VR.
GjokerR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχεις αδικο οτι θελει τιτλους αλλα επισης θελει να πεσουν οι τιμες και να υπαρχει καλυτερο availability για να γινει mainstream το VR. Το ένα θα φέρει το άλλο, αλλά χρειάζονται και τα 2 για να ρολλάρει το πράγμα
JohnTehGreek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φοβερό το παιχνιδάκι έχω παίξει το μισό μέχρι τώρα. Βέβαια μετά από ένα σημείο παύει να είναι Horror τίτλος γιατί όταν είσαι φορτωμένος με 2 καραμπίνες, grenade launcher, φλογοβόλο και 2 πιστόλια είναι δύσκολο να φοβηθείς. Πάντως η αίσθηση του είναι φοβερή και το σημαντικό για εμένα είναι η ιστορία του που κρατάει το ενδιαφέρον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα