Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κλείσε το shadow cache.

Βάλε επειγόντως SweetFX, με TAA δεν παλεύεται η θολούρα. Λες και δεν τρέχει με την native ανάλυσή σου δείχνει.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6791/

Πολύ θολούρα το game..δοκίμασα να παίξω με smaa που μηδενίζει την θολούρα αλλά το crawling στα δέντρα στην αρχή δεν παλεύεται. 

Με το παραπάνω preset και txaa ενώ διορθώνει την κατάσταση, εισάγει ένα μικρό σεισμό στην εικόνα, οπότε πάλι τζίφος.. 

Υπάρχει κάποια εναλλακτική? 

Δημοσ.

Και εγω το αγορασα και δεν περιμενα να σπασει το denuvo ενω ηξερα οτι θα κανει το πολυ 15-20 μερες να σπασει.ολα τα denuvo steam σπανε τωρα πια γρηγορα,τα denuvo ubisoft client αργουν λιγο,ενω τα denuvo origin client δεν εχω δει να σπαει κατι φετος,μονο τα περσινα που ειχαν πιο παλιο denuvo.

Το τερματησα κ εγω το παιχνιδι και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ μακαρι να ειχε αλλο τοσο.Μου θυμησε αρκετα τα παλια Re1,code veronica ktl, και δεν βαρεθηκα καθολου,απλα στο μετριο επιπεδο ειναι αρκετα ευκολο.Στο τελος μου ειχαν μεινει 6 μπακουζες,magnum δεν χαλασα ουτε σφαιρα,καμια 10αρια xerb και 400 φλογοβολο συν ποσα αλλα.Το first person πιστευω οτι αξιζει για να σου δωσει την αισθηση του φοβου,με third person οπως και να το κανουμε δεν το νιωθεις αυτο γιατι εχεις μεγαλο fov και βλεπεις τι σου γινεται αν γυρνας την καμερα στις γωνιες κτλ.Γιαυτο ενιωσα οπως τα παλια που η εικονα ηταν σταθερη και μεχρι να προχωρησεις το δωματιο δεν εβλεπες τι ειχες απεναντι σου

Δημοσ.

Στις παρακατω ρυθμισεις τι βαζουμε:

Rendering method: normal ή interlaced

AA:FXAA+TAA ή σκετο FXAA ή σκετο TAA;

Ambient Occlusion: SSAO(varied) ή SSAO ή HBAO+

Motion Blur και Bloom on ή off;

Δημοσ.

Περιμενω να δω σε λιγο καιρο, τωρα που τρυπησε τελειως το Denuvo απο οτι φαινεται, παραπονα παλι γιατι δεν βγαινουν παιχνιδια σε PC αλλα μονο σε κονσολες.

Έλα μην το κάνουμε πάλι πειρατεία thread, το pc gaming είναι top σε sales, πειρατεία ύπαρχε από πάντα και είναι πολύ μεγαλύτερη στις consoles και όλα αυτά τα ξέρουν οι devs/pubs, it changes nothing το που θα κάνει release το κάθε game,console port σε more platforms=more money. Stay on point ;)

Δημοσ.

Το θεωρώ παράλογο να βγάζουν παιχνίδι 10 ωρών, να ζητάνε 50 ευρώ και στη πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας να βγάζουν τρέιλερ για dlc και να ζητάνε άλλα 15 ευρώ. Δηλαδή άλλες εταιρείες που βάζουν πολύ περισσότερο περιεχόμενο στην αρχική τιμή του παιχνιδιού κορόιδα είναι; Μόνο και μόνο για αυτήν την απληστία προσωπικά θα περιμένω κάποια γενναία έκπτωση...

• Like 2
Δημοσ.

οκ το game ειναι triple A αλλα οντως τα 50€ ειναι πολλα για 10 ωρες. (ειχα δει εναν στριμερ που το ειχε βγαλει σε 8 ωρες και ειχε πεθανει και αρκετες φορες) Ασε που στο psn εχει 70€

Δημοσ.

Το πηρα 28 αλλα ενταξει επαιξα ~20 ωρες με το δευτερο playthrough. Για τα DLC βλεπω αλλο ενα 20αρικο στα κλειδαδικα δηλαδη και απο "grey market" να τα παρεις ολα ενα 50αρικο σου παει minimum η "survival horror" εμπειρια μαζι με το season pass.

Δημοσ.

Μονο για Vr αξιζει το παιχνιδι αυτο,και μεχρι να ειναι διαθεσιμο στο pc θα εχει πεσει η τιμη παρα πολυ.

κατσε ρε φιλε και συ αμεσως.. Δλδ χωρις vr ειναι για τα σκουπιδια?

• Like 1
Δημοσ.

κατσε ρε φιλε και συ αμεσως.. Δλδ χωρις vr ειναι για τα σκουπιδια?

Χωρις Vr και εχοντας ελαχιστη σχεση με τα προηγουμενα resident evil,οχι δεν ειναι για τα σκουπιδια,ουτε ειναι χειροτερο απο τα τελευταια 5 και 6.Απλα δεν ειναι οσο καλο γραφεται που να δικαιολογει τα 9ρια με το κιλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...