Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και κλείσε το shadow cache.

Βάλε επειγόντως SweetFX, με TAA δεν παλεύεται η θολούρα. Λες και δεν τρέχει με την native ανάλυσή σου δείχνει.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6791/

Και αυτό είναι καλό.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6811/

ποιος ο λογος να βαλει sweetfx την στιγμη που το fxaa αλλα και το smaa διορθωνει την θολουρα; τουλαχιστον σε εμενα αυτο το αποτελεσμα εχει... taa εχω θολουρα αλλα με fxaa ή με smaa η εικονα γινεται πεντακαθαρη

εχω κολλησει ασχημα με το παιχνιδακι !!! δε εχει υπνο σημερα !! :fear:

εγω μολις το παρατησα γτ ιδρωσαν τα αυτια μου απο τα ακουστικα με το αγχος και την νευρικοτητα :P

ειμαι

κατω στο υπογειο που βρισκω τον σκορπιο για να μπει στην πορτα και φευγοντας εξερευνω κιολας το λεβιτοστασιο αποσα καταφερα να διακρινω,παρακατω δεν προλαβα γτ με κανανε κιμα και τα 2 ''πλασματα''

Δημοσ.

ποιος ο λογος να βαλει sweetfx την στιγμη που το fxaa αλλα και το smaa διορθωνει την θολουρα; τουλαχιστον σε εμενα αυτο το αποτελεσμα εχει... taa εχω θολουρα αλλα με fxaa ή με smaa η εικονα γινεται πεντακαθαρη

Γιατί το ΤΑΑ είναι καλύτερο από τα FXAA/SMAA και σε συνδυασμό με sharpening σπέρνει.

εγω μολις το παρατησα γτ ιδρωσαν τα αυτια μου απο τα ακουστικα με το αγχος και την νευρικοτητα :P

ειμαι

κατω στο υπογειο που βρισκω τον σκορπιο για να μπει στην πορτα και φευγοντας εξερευνω κιολας το λεβιτοστασιο αποσα καταφερα να διακρινω,παρακατω δεν προλαβα γτ με κανανε κιμα και τα 2 ''πλασματα''

Όσο έχω παίξει είναι παιδική χαρά μπροστά στο Outlast, καμία σχέση σε θέμα άγχους, γιατί εκεί δεν ένιωθες την ασφάλεια του όπλου. Οι σφαίρες πάντως, φαίνονται πολλές αλλά αν δεν σημαδεύεις κεφάλι μένεις για πλάκα.

Δημοσ.

προφανως οτι ειναι καλυτερο θα αναφερεσαι στην απεικονηση της εικονας..

νομιζω βεβαια ομως οτι το taa ειναι πιο ''βαρυ'' απο το fxaa (?)

σιγουρα παιδικη χαρα εδω στο outlast 2 δεν καταφερα να παιξω ουτε 5 λεπτα,φαντασου τι χεστης ειμαι ^_^ και το outlast 1 που ειχα τελειωσει με χιλια ζορια απο το χεζοβολιο χΔ

Δημοσ.

Μόνο το TAA διορθώνει το crawling. Και στο deus ex είχαν TAA μαζί με sharpening.

Δεν τους είναι καθόλου δύσκολο να βάλουν sharpening απλά δεν ενδιαφέρονται.

• Like 1
Δημοσ.

προφανως οτι ειναι καλυτερο θα αναφερεσαι στην απεικονηση της εικονας..

Crawling είναι όταν βλέπεις jaggies στις άκρες και τις επιφάνειες των αντικειμένων να κινούνται όσο κινείσαι. Ή όταν τέλος πάντων κινείται το αντικέιμενο. 

edit: Απ'όσα έχω δει(από τρίτους) το game θυμίζει έντονα alien isolation σε gameplay. Καλά τα λέω;

Δημοσ.

Παιδια εγω με r9 290 και ολα φουλ με fxaa εχω αρκετo lag..Γιατι?

Το lag εχει σχεση με την συνδεση του Internet οχι με το πως τρεχει το παιχνιδι.

Δημοσ.

ελπιζω να μην σπασει συντομα και μετανιωσω τα 28 ευρω χΔ

ε βεβαια, μην υποστηριξουμε τα παιχνιδια που το αξιζουν. ζητω η τζαμπαρια. 

• Like 1
Δημοσ.

ελπιζω να μην σπασει συντομα και μετανιωσω τα 28 ευρω χΔ

ε βεβαια, μην υποστηριξουμε τα παιχνιδια που το αξιζουν. ζητω η τζαμπαρια. 

Ένα αστειάκι έκανε ο άνθρωπος... και στην τελική... τουλάχιστον αυτός το αγόρασε και στήριξε.

Δημοσ.

Ένα αστειάκι έκανε ο άνθρωπος... και στην τελική... τουλάχιστον αυτός το αγόρασε και στήριξε.

Ο συγκεκριμενος ενα αστειο μπορει να εκανε αλλα καποιοι αλλοι βλεπω και το εννοουν αυτο που γραφουν.

Αρα η παραπανω απαντηση μια χαρα ευστοχη ηταν απλα για λαθος ατομο.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενω να δω σε λιγο καιρο, τωρα που τρυπησε τελειως το Denuvo απο οτι φαινεται, παραπονα παλι γιατι δεν βγαινουν παιχνιδια σε PC αλλα μονο σε κονσολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...