Tzini_Gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και κλείσε το shadow cache. Βάλε επειγόντως SweetFX, με TAA δεν παλεύεται η θολούρα. Λες και δεν τρέχει με την native ανάλυσή σου δείχνει. https://sfx.thelazy.net/games/preset/6791/ Και αυτό είναι καλό. https://sfx.thelazy.net/games/preset/6811/ ποιος ο λογος να βαλει sweetfx την στιγμη που το fxaa αλλα και το smaa διορθωνει την θολουρα; τουλαχιστον σε εμενα αυτο το αποτελεσμα εχει... taa εχω θολουρα αλλα με fxaa ή με smaa η εικονα γινεται πεντακαθαρη εχω κολλησει ασχημα με το παιχνιδακι !!! δε εχει υπνο σημερα !! εγω μολις το παρατησα γτ ιδρωσαν τα αυτια μου απο τα ακουστικα με το αγχος και την νευρικοτητα ειμαι κατω στο υπογειο που βρισκω τον σκορπιο για να μπει στην πορτα και φευγοντας εξερευνω κιολας το λεβιτοστασιο αποσα καταφερα να διακρινω,παρακατω δεν προλαβα γτ με κανανε κιμα και τα 2 ''πλασματα''
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ποιος ο λογος να βαλει sweetfx την στιγμη που το fxaa αλλα και το smaa διορθωνει την θολουρα; τουλαχιστον σε εμενα αυτο το αποτελεσμα εχει... taa εχω θολουρα αλλα με fxaa ή με smaa η εικονα γινεται πεντακαθαρη Γιατί το ΤΑΑ είναι καλύτερο από τα FXAA/SMAA και σε συνδυασμό με sharpening σπέρνει. εγω μολις το παρατησα γτ ιδρωσαν τα αυτια μου απο τα ακουστικα με το αγχος και την νευρικοτητα ειμαι κατω στο υπογειο που βρισκω τον σκορπιο για να μπει στην πορτα και φευγοντας εξερευνω κιολας το λεβιτοστασιο αποσα καταφερα να διακρινω,παρακατω δεν προλαβα γτ με κανανε κιμα και τα 2 ''πλασματα'' Όσο έχω παίξει είναι παιδική χαρά μπροστά στο Outlast, καμία σχέση σε θέμα άγχους, γιατί εκεί δεν ένιωθες την ασφάλεια του όπλου. Οι σφαίρες πάντως, φαίνονται πολλές αλλά αν δεν σημαδεύεις κεφάλι μένεις για πλάκα.
pirmen56 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μόνο το TAA διορθώνει το crawling. Και στο deus ex είχαν TAA μαζί με sharpening.
Tzini_Gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 προφανως οτι ειναι καλυτερο θα αναφερεσαι στην απεικονηση της εικονας.. νομιζω βεβαια ομως οτι το taa ειναι πιο ''βαρυ'' απο το fxaa (?) σιγουρα παιδικη χαρα εδω στο outlast 2 δεν καταφερα να παιξω ουτε 5 λεπτα,φαντασου τι χεστης ειμαι και το outlast 1 που ειχα τελειωσει με χιλια ζορια απο το χεζοβολιο χΔ
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μόνο το TAA διορθώνει το crawling. Και στο deus ex είχαν TAA μαζί με sharpening. Δεν τους είναι καθόλου δύσκολο να βάλουν sharpening απλά δεν ενδιαφέρονται. 1
pirmen56 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 προφανως οτι ειναι καλυτερο θα αναφερεσαι στην απεικονηση της εικονας.. Crawling είναι όταν βλέπεις jaggies στις άκρες και τις επιφάνειες των αντικειμένων να κινούνται όσο κινείσαι. Ή όταν τέλος πάντων κινείται το αντικέιμενο. edit: Απ'όσα έχω δει(από τρίτους) το game θυμίζει έντονα alien isolation σε gameplay. Καλά τα λέω;
johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Με το shadow cache off εφτιαξε και τρεχει νερο!Ευχαριστω πολυ!!
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εγω με r9 290 και ολα φουλ με fxaa εχω αρκετo lag..Γιατι? Το lag εχει σχεση με την συνδεση του Internet οχι με το πως τρεχει το παιχνιδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δυςτηχως έσπασε πολύ γρήγορα... Έχεις μετοχές και δεν μας το λες?!
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το lag εχει σχεση με την συνδεση του Internet οχι με το πως τρεχει το παιχνιδι. Ε προφανώς εννοεί ότι έχει stuttering.
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ελπιζω να μην σπασει συντομα και μετανιωσω τα 28 ευρω χΔ ε βεβαια, μην υποστηριξουμε τα παιχνιδια που το αξιζουν. ζητω η τζαμπαρια. 1
Jastonas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ελπιζω να μην σπασει συντομα και μετανιωσω τα 28 ευρω χΔ ε βεβαια, μην υποστηριξουμε τα παιχνιδια που το αξιζουν. ζητω η τζαμπαρια. Ένα αστειάκι έκανε ο άνθρωπος... και στην τελική... τουλάχιστον αυτός το αγόρασε και στήριξε.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ένα αστειάκι έκανε ο άνθρωπος... και στην τελική... τουλάχιστον αυτός το αγόρασε και στήριξε. Ο συγκεκριμενος ενα αστειο μπορει να εκανε αλλα καποιοι αλλοι βλεπω και το εννοουν αυτο που γραφουν. Αρα η παραπανω απαντηση μια χαρα ευστοχη ηταν απλα για λαθος ατομο. 1
vste Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Περιμενω να δω σε λιγο καιρο, τωρα που τρυπησε τελειως το Denuvo απο οτι φαινεται, παραπονα παλι γιατι δεν βγαινουν παιχνιδια σε PC αλλα μονο σε κονσολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα