Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεραμε απο το πρωι οτι θα γινει απο το Hint που ειχε δωσει.Eπιστρεφει λεφτα πισω η denuvo τωρα που εσπασε τοσο γρηγορα?νομιζω δινουν οριο κατι μερες

Δημοσ.

Ηθελα να το παρω ,αλλα φοβαμαι οτι το χρεπι μου δεν θα το σηκωσει και επισης δεν ξερω αν θελω να δωσω 50 ευρω για παιχνιδι 10 ωρων...

+1 Κι εγώ μαζί με ένα φιλαράκι που λέγαμε να το πάρουμε από το steam μαζί για να το σπάσουμε το 50άρικο, τελευταία στιγμή πριν βάλει κάρτες για την ολοκλήρωση της αγοράς αλλάξαμε γνώμη για το θέμα του gameplay. Να σκάσεις 50 ευρώ για ένα 10 ωρο και ειδικά για ένα game που δεν σου δίνει και την online πινελιά για να πεις πως έχουν πιάσει τόπο τα χρήματα... ε, δεν το κάνεις εύκολα. Το φιλαράκι μου έχει το GTA5 στα 30 ευρώ προσφορά από steam και λέει χαλάλι τα λεφτά που είναι online και μένει! Δεν έχει και άδικο... 

Κατά τ`αλλα μια χαρά παιχνίδι, άψογο στα γραφικά, στους ήχους και στις λεπτομέρειες γενικότερα. Παρόλο που λάτρεψα το Resident Evil 4 συμφωνώ πως η Capcom έπρεπε να κάνει επειγόντως την αλλαγή, πράγμα που έκανε και τα πήγε περίφημα. Όσο κι αν θέλω Leon μπορώ να πω πως η αλλαγή άξιζε και με το παραπάνω. Αν τώρα θα μπορούσε να γίνει κατάσταση με Leon και Umbrella σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν ξέρω, ίσως, θα μπορούσε άλλα απ`ότι φαίνεται κάπως προσπαθεί να σβήσει τα 2 προηγούμενα τουλάχιστον και πολύ φοβάμαι πως η Umbrella και η όλη φάση της θα χαθεί μια για πάντα κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Καλά τα τσακάλια πως τα κατάφεραν και το έσπασαν τόσο γρήγορα;

Γενικά τι ακριβώς παίζει με το Denuvo και άλλα παιχνίδια θέλουν μήνες να σπάσουν και άλλα σπάνε γρήγορα (όπως έγινε με το Watch dogs 2 παράδειγμα);

anyway η νύχτα προβλέπεται μεγάλη σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Υποτιθεται την τιμωρησαν(CAPCOM) οι pc gamers επειδη δεν εβαλε VR στην PC εκδοση η επειδη το κοστολογει ακριβα, και το "εσπασαν" σε 5 μερες, εγω απο την αλλη απογοητευτηκα γιατι τι μου λεει εμενα οτι το επομενο RE δεν θα το βγαλει για pc ετσι επειδη την ξεφτυλισαν με το Denuvo?

• Like 1
Δημοσ.

Το έκαναν πάλι το "θαύμα" τους οι Ιταλοί. Γενικά πιστεύω ότι δεν είναι θέμα το πόσο δύσκολο είναι το κλείδωμα στο εκάστοτε game, άμα θέλουν το σπάνε. Απλώς τα παίρνουν από τις εταιρείες και καθυστερούν, αυτή είναι η γνώμη μου. Παράδειγμα οι 3DM που έχουν μείνει εσκεμμένα έξω από όλο το παιχνίδι. Τα πήραν και μαγκιά τους.

Και για να μην το πάμε πάλι στην πειρατεία το topic, ευτυχώς έχουμε τα κλειδαδικα θα πω εγώ.

Όσο αφορά για το VR του game, επειδή το παιζω στο PSVR, θα μπορούσαν να βάλουν και VR support στην έκδοση για PC, με ένα update patch γίνεται εύκολα. Μπορεί να έχει γίνει συμφωνία να μην γίνει άμεσα αυτό καθώς η Sony "πρέπει" να πουλήσει και κανένα VR παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δεις όλος τυχαίως πέφτουν οι τιμές και θα κυκλοφορησουν και patch . Καλά τους κάνανε πάρτε χαμπάρι οτι κονσολοport πουλάνε και πλην ελαχίστων εταιριών  μας κόβουν και content .  Kατα τα άλλα κυκλοφόρησαν και μια 

κολλεκτορς - μπεεε edision χωρις το game μέσα και σπασμένη πλαστικουρα  :-D

Δημοσ.

Το έκαναν πάλι το "θαύμα" τους οι Ιταλοί. Γενικά πιστεύω ότι δεν είναι θέμα το πόσο δύσκολο είναι το κλείδωμα στο εκάστοτε game, άμα θέλουν το σπάνε. Απλώς τα παίρνουν από τις εταιρείες και καθυστερούν, αυτή είναι η γνώμη μου. Παράδειγμα οι 3DM που έχουν μείνει εσκεμμένα έξω από όλο το παιχνίδι. Τα πήραν και μαγκιά τους.

Δεν λειτουργούν έτσι αυτές οι ομάδες. Αν σε μάθουν, σε μπουζουριάζουν κατευθείαν. Έχουν γίνει ένα κάρο επιχειρήσεις από το FBI σε συνεργασία με άλλες χώρες. Οι 3DM είναι απλά απατεώνες, άσχετοι με την ευρύτερη "σκηνή".

Οι ιταλοί βιάστηκαν και άνοιξαν το δρόμο για ακόμα χειρότερα μέτρα προστασίας, συν αυτό που λέει ο Metaksas.

Άντε λίγες ώρες ακόμα.

Δημοσ.

Ναι λογικά να περιμένουμε απάντηση της Denuvo με ακόμα πιο ισχυρά crack.

Και όσο για το VR στο Pc το είπαμε είναι timed exclusive στο Ps4 για ένα χρόνο μετά θα έρθει και στα PC.

Δημοσ.

Και κλείσε το shadow cache.

εχω κολλησει ασχημα με το παιχνιδακι !!! δε εχει υπνο σημερα !! :fear:

Βάλε επειγόντως SweetFX, με TAA δεν παλεύεται η θολούρα. Λες και δεν τρέχει με την native ανάλυσή σου δείχνει.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6791/

Και αυτό είναι καλό.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6811/

• Like 3
Δημοσ.

Έχει ένα έτοιμο φίλτρο sharpen το sweetfx με τρία preset. Μετά απ'αυτό ακολουθεί το adaptive sharpening για τις δύσκολες καταστάσεις. Κάτι άλλα σαν το luma μου φαίνεται ότι αλλοιώνουν τα χρώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...