Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

New CPY hint

We'd love to see the Winchesters in this situation

Παιδια εγω ειμαι στο σημειο μεσα στο

καραβι

εχω πολυ ακομα για να το τερματισω?

Επισης διαλεξα

την mia να σωσω,επηρεαζει το τερμα?

• Like 1
  • Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης διαλεξα

Ναι.

Εχω να πω οτι τετοιο spoiler thread δεν εχω ξαναδει εδω μεσα. :(

Κριμα.. Δυστυχώς δεν εχω προλαβει να ασχοληθω πολυ και πλεον δεν τολμαω να μπω στο θεμα. Βαλτε κανα spoiler tag ρε παιδια.

Καποιος που ψαχνει να δει τι παιζει με το παιχνιδι ΠΡΙΝ το αγορασει θα διαβασει ολη την ιστορια εδω.

Ζητημα να εχει αναφερει ενα ατομο ποια ειναι η πραγματικη πλοκη του παιχνιδιου και τι παιζει με τους χαρακτηρες που ειναι μεσα σε αυτο,ποια ειναι τα bosses κλπ.

Δημοσ.

Για μένα η Capcom κακώς δεν πήγε κανονικά σε πλήρες reboot ώστε να εξαφανιστούν εντελώς αυτές οι προσδοκίες με τους χαρακτήρες και την Umbrella.

009D55BF10B751BC5835FDCB7A059B61F25EE086FB7E79A16B421974232BBB81FCD5C17BE9028803

RE χωρις Umbrella δεν γινεται, ειναι σαν να μου λες Alien χωρις Weyland-Yutani, Terminator χωρις Cyberdyne κλτπ. Καποια πραγματα ειναι κλασσικα τι να γινει τωρα.. :P Αν ηθελες αλλο game εντελως φανταζομαι υπαρχουν αρκετα horror, amnesia, outlast κτλπ.

Δημοσ.

009D55BF10B751BC5835FDCB7A059B61F25EE086FB7E79A16B421974232BBB81FCD5C17BE9028803

RE χωρις Umbrella δεν γινεται, ειναι σαν να μου λες Alien χωρις Weyland-Yutani, Terminator χωρις Cyberdyne κλτπ. Καποια πραγματα ειναι κλασσικα τι να γινει τωρα.. :P Αν ηθελες αλλο game εντελως φανταζομαι υπαρχουν αρκετα horror, amnesia, outlast κτλπ.

Είμαστε ήδη στο 7 της σειράς. Πόσο ζουμί έμεινε να βγάλουν από την ίδια υπόθεση; Δεν είναι η Λάμψη. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα πλήρες reboot και έναν πνευματικό διάδοχο της σειράς.

Κάτι μου λέει (όχι εσύ απαραίτητα) ότι αν το σενάριο ήταν απευθείας συνέχεια των προηγούμενων, θα ακούγαμε σχόλια περί "ξαναζεσταμενου φαγητού", copy paste" κλπ. Γενικά ο κόσμος δεν μένει ποτέ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν συνηθίζονται οι "ειδικές προσφορές" σε ΑΑΑ που δεν έχει βγει έστω και ένα dlc/patch κλπ. Ας μην το δένουμε κόμπο το RE7. Μην δούμε τίποτα tales of berseria και ξενερώσουμε.

Δημοσ.

Είμαστε ήδη στο 7 της σειράς. Πόσο ζουμί έμεινε να βγάλουν από την ίδια υπόθεση; Δεν είναι η Λάμψη. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα πλήρες reboot και έναν πνευματικό διάδοχο της σειράς.

Κάτι μου λέει (όχι εσύ απαραίτητα) ότι αν το σενάριο ήταν απευθείας συνέχεια των προηγούμενων, θα ακούγαμε σχόλια περί "ξαναζεσταμενου φαγητού", copy paste" κλπ. Γενικά ο κόσμος δεν μένει ποτέ ευχαριστημένος.

Εσυ ηθελες κατι σε στυλ dark souls>> bloodborne, το καλυτερο θα ηταν να εδιναν ενα conclusion στη σειρα και να εφτιαχναν νεο IP, απο τη στιγμη που φερει το ονομα Resident Evil θεωρω καποια πραγματα δεδομενα ομως. Εχει lore η σειρα δεν ειναι final fantasy που καθε game δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο.

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι είναι πολύ καλύτερο από τα action 5,6 και είναι το πρώτο VR παιχνίδι της προκοπής.

Της προκοπής δεν είναι το πρώτο, triple A και παράλληλα πολύ καλό ναι είναι το πρώτο.

Δημοσ.

Και η ταινία έχει "lore" αυτό δεν την κάνει καλή :lol:

Τι σχεση εχει η ταινια με αυτο που λεω?? Ασχετο εντελως ειναι αυτο που λες ποστ απλα για το ποστ..

Δημοσ.

Εσυ ηθελες κατι σε στυλ dark souls>> bloodborne, το καλυτερο θα ηταν να εδιναν ενα conclusion στη σειρα και να εφτιαχναν νεο IP, απο τη στιγμη που φερει το ονομα Resident Evil θεωρω καποια πραγματα δεδομενα ομως. Εχει lore η σειρα δεν ειναι final fantasy που καθε game δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο.

10% resident evil είναι.

Το 9% το πέρνει απλά απ το όνομα, το άλλο 1% απ τα υπόλοιπα που έχουν σχέση με τα παλιά.

Δεν πιστεύω να έχει και boss στο τέλος ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...