Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια το να ειναι ανεξαρτητο σεναριακα απο τα προηγουμενα με το ειναι να μην εχει ζομπι και το σεναριο να παραπεμπει σε σπλατερ δευτερης διαλογης ειναι πολυ διαφορετικα πραγματα. που κολαει μια διεστραμενη οικογενεια με γιο τον jigsaw με το σεναριο των απανταχου RE ; ακομα και το RE4 που δεν ειχε ζομπι αλλα αυτα τα κατι σαν ζομπι ειχε ξεκαθαρη συνδεση με το παιχνιδι οχι τοσο επειδη επαιζε ο Lean αλλα περισσοτερο σεναριακα στην τελικη επροκειτο παλι για πειραματα της umbrella. Εδω υπαρχει καποια συνδεση ; και εννοω καποια σοβαρη συνδεση οχι να διαβαζει καποια στιγμη ενα χαρτακι η να δειξει μια σκηνη με τον Chris αυτα ειναι απλα μ....... και ξαναλεω δεν θελω spoil απλα ναι η οχι αν υπαρχει σοβαρη συνδεση. Γιατι οκ και το Silent Hill εβγαζε ανεξαρτητες μεταξυ τους ιστοριες αλλα ουτε το gameplay αλαζε και ειχε παντα την Silent Hill να συνδεει ολες τις ιστοριες. Γιατι το κεντρικο θεμα ηταν αυτη η πολη και οσα συνεβαιναν εκει. Για να γυρισω στο θεμα παντως ,δεν με χαλαει το πρωτο προσωπο. στο demo τουλαχιστον που επαιξα μια χαρα ηταν απλα ενιωθα οτι επαιζα ενα καλο παιχνιδι τρομου-επιβιωσης αλλα οχι RE.

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε χωρίς ίχνος κακίας σου λέω ότι

αν θες οι άλλοι να διαβάζουν τις απόψεις σου στα forum 

γράφε με παραγράφους 

προσωπικά μου είναι αδύνατον να σε παρακολουθισω με αυτόν τον τρόπο γραφής σου 

over and out 

• Like 1
Δημοσ.

πειραζει τοσο πολυ που δεν ειναι το ιδιο στιλ με τα προηγουμενα RE? Γτ το λετε ολη μερα και ολη νυχτα? Ειναι ενα πολυ καλο game. Χαρειτε το.. ουφ..

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια το να ειναι ανεξαρτητο σεναριακα απο τα προηγουμενα με το ειναι να μην εχει ζομπι και το σεναριο να παραπεμπει σε σπλατερ δευτερης διαλογης ειναι πολυ διαφορετικα πραγματα. που κολαει μια διεστραμενη οικογενεια με γιο τον jigsaw με το σεναριο των απανταχου RE ; ακομα και το RE4 που δεν ειχε ζομπι αλλα αυτα τα κατι σαν ζομπι ειχε ξεκαθαρη συνδεση με το παιχνιδι οχι τοσο επειδη επαιζε ο Lean αλλα περισσοτερο σεναριακα στην τελικη επροκειτο παλι για πειραματα της umbrella. Εδω υπαρχει καποια συνδεση ; και εννοω καποια σοβαρη συνδεση οχι να διαβαζει καποια στιγμη ενα χαρτακι η να δειξει μια σκηνη με τον Chris αυτα ειναι απλα μ....... και ξαναλεω δεν θελω spoil απλα ναι η οχι αν υπαρχει σοβαρη συνδεση. Γιατι οκ και το Silent Hill εβγαζε ανεξαρτητες μεταξυ τους ιστοριες αλλα ουτε το gameplay αλαζε και ειχε παντα την Silent Hill να συνδεει ολες τις ιστοριες. Γιατι το κεντρικο θεμα ηταν αυτη η πολη και οσα συνεβαιναν εκει. Για να γυρισω στο θεμα παντως ,δεν με χαλαει το πρωτο προσωπο. στο demo τουλαχιστον που επαιξα μια χαρα ηταν απλα ενιωθα οτι επαιζα ενα καλο παιχνιδι τρομου-επιβιωσης αλλα οχι RE.

Εάν το πρόβλημα σας είναι η πλοκή και το πως συνδέεται με τα προηγούμενα RE σεναριακά, τότε καλύτερα να το ξεχάσετε το game γιατί όσο καλό και να είναι, δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείτε.

Εάν παίζετε με τον καημό να πεταχτεί από κάπου ο Chris, ο Leon ή Jill για να σας πουν "Γεια χαρά είμαστε εδώ παιδιά, αυτό είναι Resident Evil" μην κάνετε τον κόπο καν να ασχοληθείτε, ειλικρινά.

Εάν το πλησιάσετε όπως το πρώτο RE με καθαρό μυαλό που δεν ξέρατε τίποτα γι αυτό με σκοπό να εξερευνήσετε τον κόσμο του, εγώ θα σας πω ότι κρύβεται ένα πολύ καλό game από πίσω που θα σας θυμίσει λίγο τα παλιά στους μηχανισμούς του.

Για μένα η Capcom κακώς δεν πήγε κανονικά σε πλήρες reboot ώστε να εξαφανιστούν εντελώς αυτές οι προσδοκίες με τους χαρακτήρες και την Umbrella.

Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, εγώ είμαι προς το τέλος και το απολαμβάνω πραγματικά. Επειδή έχω βγάλει από το μυαλό μου ότι πάσει θυσία θα πρέπει να συναντήσω κάποια γνώριμη φάτσα, όνομα, zombi ή αναφορά σε παλιά γεγονότα για να δικαιολογήσω ότι παίζω RE. Ξέρω ότι παίζω RE εξαιτίας του gameplay και μιας πολύ γνώριμης horror ατμόσφαιρας που βγάζει η σειρά. Και RE7 να μην το έλεγαν, θα έλεγα ότι σίγουρα θα μπορούσε να είναι. 

Ξαναλέω, όσοι θέλουν παλιούς χαρακτήρες να μπουκάρουν γρήγορα μέσα στο σενάριο, ας μη το παλεύουν άλλο και ας προσπεράσουν... 

• Like 4
Δημοσ.

Το παιχνιδι θα ηταν υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας αν δεν λεγοταν resident evil 7. Ειναι ξεκαθαρο οτι η ονομασια ηταν και ειναι καθαρα λογω των πωλησεων(οπως εγινε και με το tony hawk 5).

Οκ ειναι reboot απο πλευρας ιστοριας αλλα ειναι δυνατον το τελος να ειναι τοσο Wtf?Ειναι δυνατον το ενα απο τα δυο τελη επισης να μοιαζει τελειως ασκοπο?

Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι το παιχνιδι ειναι κακο ή οτι δεν αξιζει να το παιξει ο κοσμος.Απλα ας ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι,τουλαχιστον οσοι εχουμε φαει στην μαπα και τα καλα και τα κακα παιχνιδια της σειρας.

Ειναι λεει χρονολογικα καμποσα χρονια μετα το Resident evil 6 και δεν σου λεει πουθενα τι εγινε αυτα τα χρονια. Single player παιχνιδι ειναι ρε γμτ. Και αυτο φενεται πιο εντονα απο το τελος που επιλεξανε και τι ακριβως εμφανιζεται στα τελευταια cut scenes.

Δεν ξερω αν θα βαλουν πραγμα σαν dlc,αλλα σαν κεντρικο παιχνιδι η πλοκη/ιστορια ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη, ακομα και για δεδομενα resident evil.

Βεβαια σαν οπαδος της σειρας οπως ειχα γραψει και πιο πισω,εν μερη αυτη την προχειροδουλεια στον τομεα αυτο ειμαι διατεθιμενος να την παραβλεψω,αν ειναι η αρχη να παει η σειρα σε σωστα βηματα. 

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα ηταν υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας αν δεν λεγοταν resident evil 7.

GOTY για ποιο λογο ακριβως? για τους φοβερους μηχανισμους του, τα καταπληκτικα γραφικα, το υπεροχο gameplay, τη φοβερη διάρκεια?? :P Και να το βγαλουν παντως αδιαφορο μου ειναι για εμενα δεν μπαινει καν top 10, αναλυτικές λεπτομέρειες απο αυριο που θα το εχω τελειωσει.

Δημοσ.

παρακαλώ βάζετε spoiler tags πχ @panagis13

μη μας κάνετε να μη μπαίνουμε στο θέμα..

Θες να στο σποιλαρω εγω που δεν εχω ιδεα τι έγινε, το ίδιο θα ηταν, γιατί αν διάβαζες τι είπε ο παναγής θα έβλεπες οτι ζητάει να μην του κάνουν σποιλερ

Από κεί και πέρα (αυτο δεν το λεω για σενα xtrm) αυτο το πραγμα με την νοσταλγια δουλέψτε το λίγο όλοι στον εαυτό σας και κρίνετε κάτι για το τι είναι όχι για το τι ουτοπικά μερικές φόρες φαντάζεστε οτι θα είναι 

• Like 1
Δημοσ.

GOTY για ποιο λογο ακριβως? για τους φοβερους μηχανισμους του, τα καταπληκτικα γραφικα, το υπεροχο gameplay, τη φοβερη διάρκεια?? :P Και να το βγαλουν παντως αδιαφορο μου ειναι για εμενα δεν μπαινει καν top 10, αναλυτικές λεπτομέρειες απο αυριο που θα το εχω τελειωσει.

Εδω μου βαλανε υποψηφιο παιχνιδι της χρονιας περυσι το Titanfall 2 και εν μερη το Overwatch,στο RE7 θα κολλησουμε :P

Δημοσ.

Θες να στο σποιλαρω εγω που δεν εχω ιδεα τι έγινε, το ίδιο θα ηταν, γιατί αν διάβαζες τι είπε ο παναγής θα έβλεπες οτι ζητάει να μην του κάνουν σποιλερ

Από κεί και πέρα (αυτο δεν το λεω για σενα xtrm) αυτο το πραγμα με την νοσταλγια δουλέψτε το λίγο όλοι στον εαυτό σας και κρίνετε κάτι για το τι είναι όχι για το τι ουτοπικά μερικές φόρες φαντάζεστε οτι θα είναι 

νόμιζα σε αυτό το πόστ και το προηγούμενο το,ότι έγγραφε πράματα από το παιχνίδι,αν οχι καλώς,αν έκανα λάθος σκουζάτε με!

Δημοσ.

Εχω να πω οτι τετοιο spoiler thread δεν εχω ξαναδει εδω μεσα. :(

Κριμα.. Δυστυχώς δεν εχω προλαβει να ασχοληθω πολυ και πλεον δεν τολμαω να μπω στο θεμα. Βαλτε κανα spoiler tag ρε παιδια.

Καποιος που ψαχνει να δει τι παιζει με το παιχνιδι ΠΡΙΝ το αγορασει θα διαβασει ολη την ιστορια εδω.

Δημοσ.

Τέλος από μένα.

RE7 ή RE Reboot, ήταν ένας πολύ καλός survival horror τίτλος.

Μου πηρε περίπου 13 ώρες να το τελειώσω. Πολύ ικανοποιητική διάρκεια για τέτοιου είδους παιχνίδι.

Ελπίζω η Capcom να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και να διατηρήσει τα στοιχεία που έκαναν αυτή τη σειρά διάσημη. Να μη ξαναγυρίσουμε πάλι στο bullet fest και στο χαζό παιδικό over the top action με πρησμένους πρωταγωνιστές.

Θα ήθελα περισσότερους γρίφους και λίγο καλύτερη, πιο σύνθετη πλοκή στο επόμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Το τελειωσα καπου στις 11 ωρες με αρκετο ψαξιμο και afk, κανονικα γυρω στις 8-9 πρεπει ειναι ο MO νομιζω. Δεν με τρελανε το παιχνιδι θεωρω οτι η fps camera δεν λειτουργει καθολου καλα αν δεν παιζεις σε VR και χανεις πολυ απο την εμπειρια, οκ ημουν με mouse/kb και εριχνα headshots στα 3/4 του game, αυτο ειναι κλασσικο RE back to the roots?? :P Το RE θελει 3rd person camera, scarce ammo, γριφους, exploration, καλο lore(το οποιο ηταν ελαχιστο μονο προς το τελος ειχε) αυτο δεν ειχε τιποτα απο ολα αυτα θα το ελεγα και εντελως γραμμικο και "ουδετερο" πως να το πω..

Παιζοντας ημουν συνεχεια σε στυλ "πως θα ηταν αυτο το corridon σε VR" τωρα απλα εκανα ενα fast check στο angle και εριχνα το headshot αν υπηρχε τιποτα και προχωρουσα παρακατω, κυριολεκτικα απο τη στιγμη που πηρα οπλο δεν φοβηθηκα σε κανενα σημειο, ειμαι σιγουρος οτι σε VR με τα αναλογα controls θα ειχα κανει πολλα miss τωρα παιζει να επαιξα με 99% accuracy. :P

Θεωρω οτι ειναι ενα glorified VR game για το PSVR, οσοι το παιζουν εκει κατα πασα πιθανοτητα θα το γουσταρουν πολυ περισσότερο, οσοι παιζουν pc με standard controls πρεπει να χανουν αρκετα απο την εμπειρία.

Ενα 6.5/10 ειναι για εμενα το πολυ χωρις να κρινω καθολου αν "ειναι RE η οχι" το βλεπω σαν αυτόνομο παιχνίδι, δεν ειναι κακο μου αρεσε οσο το επαιζα αλλα και τιποτα το εξαιρετικό.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω να πω οτι τετοιο spoiler thread δεν εχω ξαναδει εδω μεσα. :(

Κριμα.. Δυστυχώς δεν εχω προλαβει να ασχοληθω πολυ και πλεον δεν τολμαω να μπω στο θεμα. Βαλτε κανα spoiler tag ρε παιδια.

Καποιος που ψαχνει να δει τι παιζει με το παιχνιδι ΠΡΙΝ το αγορασει θα διαβασει ολη την ιστορια εδω.

Καποιος που ψαχνει να δει τι παιζει με το παιχνιδι πριν το αγορασει υπαρχει το demo,τι παραπανω δηλαδη να θελει να δει?Αν εχει μεσα τους παλιους χαρακτηρες ή οχι?

Demo για το παιχνιδι υπαρχει,trailer υπαρχει,walkthrough υπαρχουν,speedrun υπαρχουν,review/video review/metacritic υπαρχουν,ε τι ακριβως παραπανω να θελει να δει καποιος κοροιδευομαστε τωρα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορείτε να στέλνετε αναφορά για τα μηνύματα που περιέχουν spoilers. Είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να εξαφανιστούν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...