Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κανει πραγματικα εντυπωση που δεν σου αρεσε το 7.Μηπως σε πειραξε το γεγονος της αλλαγης της καμερας σε πρωτου προσωπου??Διοτι απο το αισχος του 6αριου με τον λεον να το παιζει ζαν κλοντ βανταμ  στα ζομπια!!δεν μπορει να ειναι τοσο πολυ χειροτερο. :P

To 6 ειχε οντως πολλα προβληματα(με ενα απο αυτα που κακως το χωρισανε σε τοσα μικροτερα campaign για να καλυψουν ολα τα γουστα μη χεσω,οπως φυσικα και τα qte)αλλα τουλαχιστον ειχε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας.

Το 7 επρεπε να το προμοταρουν σαν reboot της σειρας γιατι αυτο ακριβως ειναι. Δεν υπαρχει

καμια απολυτως σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια(ειναι καμποσα χρονια μετα το 6 χωρις να μας λεει τι εγινε στο ενδιαμεσο),resident evil χωρις καποιο απο τους κεντρικους χαρακτηρες(παρα μονο μια εμφανιση ενος Redfield στο τελος που πιο πολλα ερωτηματικα δημιουργει,παρα κατι αλλο),και τα zombie εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας για να εχουμε τωρα τις χλαπατσες του Revelations.

Ο κοσμος του δινει pass μονο και μονο επειδη ειναι περισσοτερο survival horror απο το προηγουμενο 6,και επειδη ειναι επισης το καλυτερο PSVR παιχνιδι αυτη την στιγμη αλλιως εχει τα θεματακια του το RE 7.

Η απουσια του Mikami ειναι αισθητη δυστηχως.

• Like 1
Δημοσ.

Μου κανει πραγματικα εντυπωση που δεν σου αρεσε το 7.Μηπως σε πειραξε το γεγονος της αλλαγης της καμερας σε πρωτου προσωπου??Διοτι απο το αισχος του 6αριου με τον λεον να το παιζει ζαν κλοντ βανταμ  στα ζομπια!!δεν μπορει να ειναι τοσο πολυ χειροτερο. :P

Κάθε πράγμα το κρίνεις σύμφωνα με τις προσδοκίες που αυτό σου έχει χτίσει και σύμφωνα με τις προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Το παιχνίδι προφανώς έχει παρακμάσει πριν το 7 άρα αν "δεν μπορείς" να δικαιώσεις τις προσδοκίες που έχει χτίσει το ίδιο το προϊών τοτε τα παράτας,και δεν κάνεις 3 χρόνια να κυκλοφορήσεις ένα remake που σου προσφέρει ελάχιστες ώρες παιγνιδιού,και να σου πω και κατι για παιχνίδι του 2017 παιζομενο με 980Τι και 2.5κ ήταν πραγματικά για γέλια..

Αλλα οπως λέμε εμείς οι κιν/φιστες ολα ξεκινάνε απο το σενάριο,και αν ο δημιουργός έχει κάτι να πει μέσα από την οπτική του,να περάσει μηνύματα,η τουλάχιστον να έχει μια τεχνική αρτιότητα..

Αυτό δείχνει να στήθηκε απλά για να δικαιώσει μια μερίδα χρηστών που ήθελαν την επιστροφή στο Horror και να κάνει ο τίτλος και μόνο την τελευταία "αρπαχτή"..

Για εμενα αυτο λοιπόν είναι το χειρότερο όλων των resident evil.. έπρεπε να το δίνουν expansion αν έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα ωστε να διασώσουν τον τιτλο μέχρι να τους έρθει δημιουργικά ενα σενάριο που μπορεί να τον δικαιώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πρώτα games ήταν πιο μικρά σε διάρκεια, από το 3 και μετά έφτασαν τις 10+ ώρες gameplay, οποτε σε διάρκεια είναι περίπου το ίδιο και μην ξεχνάς ζούμε σε εποχές που κυκλοφορούν games με διάρκεια λιγότερη από 3 ώρες.

Το story DLC είναι το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει που λογικά αφού δεν έχει release date ακόμα δεν θα είναι τελείως ripped από το main game. Μάλλον θα περιμένω μέχρι τότε για το "complete experience".

Δημοσ.

Έχω παίξει όλα μα όλα τα παιχνίδια της σειράς αρα οτι λέω το λέω σύμφωνα με την δική μου εμπειρία και φυσικά υποκειμενικότητα,

"δεν υποχρεώνω" κανένα να ασπαστεί την άποψη μου,αλλα κατά την γνώμη μου τα 30 ευρώ που έδωσα και τον χρόνο που περίμενα να κυκλοφορήσει το παιχνίδι δεν δικαιώθηκαν ούτε στο ελάχιστο.. κατά την δική μου γνώμη συνολικά ήταν το χειρότερο όλων.

Δημοσ.

Λογικα σημερα το πολυ η αυριο αναλογα θα το τελειωσω(πρεπει να ειμαι στα 2/3) και θα πω full εντυπωσεις, απλα seriously αυτο το game πηρε αυτα τα reviews?? Εχω παιξει και εγω ολα τα παιχνιδια της σειρας ακομα και τα spin offs ειμαι commited στο lore οποτε θα επαιζα οτι βλακεια εβγαζε ετσι και αλλιως.

Δεν λεω οτι ειναι κακο σαν game παντως αλλα αναλυτικα οταν το τελειωσω.

Δημοσ.

Hey whatever floats your boat Moviemaker αλλα άμα έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα το λογικό θα ήταν να ήσουν ok με οτιδήποτε μετά το εμετικό 6. Προσωπικά δεν το έπαιξα ακόμα αλλα από τα video που έχω δει συνεχίζω και βλέπω generic enemies copy paste από το 5, ammo scattered σε τελείως άσχετα μέρη (inside fuckin barrels?! Rly?!) αντί να είναι σε specific locations και αρκετά arcade combat/healing system. Auto που μου αρέσει είναι το "ρεαλιστικό" movement/aiming του χαρακτήρα. Anyways είπα θα περιμένω και το story DLC και μετά. till then :)

Δημοσ.

το παιχνίδι απευθείνεται σε πολυ περιορισμένο κοινό. Δεν είναι γιαυτούς που παίζουν re για το lore (κατα τη γνώμη μου αστείο και εντελώς b movie). Αλλα για όποιον του αρέσει το survival στοιχειο και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιου. Η ατμόσφαιρα είναι κλειστοφοβική και πολυ "σωστη" για resident evil. τωρα για τον φίλο που ξενέρωσε με τις σφαίρες και τα άκυρα σημεία που αυτές βρίσκονται, θα συμφωνήσω οτι είναι όντως άκυρα, αλλα resident evil παιζεις... απο το 1 μεχρι και το code veronica ολοι οι γρίφοι κλπ είναι εντελώς αντιρεαλιστικοί αλλα δεν ενοχλει νομίζω κανέναν. τωρα για τον τεχνικό τομέα που αναφέρθηκε παραπάνω εμενα προσωπικά μου φάνηκε εξαιρετικος! τωρα αν μερικα textures αίναι λιγο θολά σιγα τα αυγα!

• Like 2
Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου, ως βετεράνος του RE και αφού το τελείωσα εχθές στο PC.

συνολικά μου πήρε 10 ώρες & 25 mins με μέτριο ψάξιμο κτλπ.

Το παιχνίδι μου άφησε πολύ καλή αίσθηση και επιτέλους για εμένα, γύρισε στις ρίζες του.

Φανατικός του RE μέχρι και το Code Veronica, τα έχω παίξει όλα, αλλά πάντα η καρδιά ήταν στα πρώτα.

Σκόπιμα νομίζω μετέφεραν αυτούσια πολλά απο τα mechanics των πρώτων παιχνιδιών, limited ammo - inventory management - βρες το κλειδί που ξεκλειδώνει την υπόλοιπη πίστα κτλπ.

Μου έβγαλε αυτή την νοσταλγία των παλιών games, και μπορεί να το βλέπω και sentimental.

To παιχνίδι αδιαμφισβήτητα πατάει στην τρομερή του ατμόσφαιρα.Δυνατά jump scares με διάρκεια όμως (το πρώτο fight με την Mia, όλα τα λεφτά), φοβερή δουλειά στο level design καθώς και στις λεπτομέρειες στο σπίτι, και στον ήχο! 

Πολλές παραβολές στα παλιότερα παιχνίδια της σειράς ("pure deputy" στην σκηνή με τον μαύρο νεκρό αστυνομικό), B horror movies, Silent Hill (μπανιέρα :P) και Saw (Jigsaw).

To mechanic με τα tapes πάρα πολύ καλή ιδέα, η οποία προσωπικά μου άρεσε.

H οικογένεια, καθώς και ο τρόπος που συμπεριφέρονται, επιτίθενται προσωπικά μου άρεσε πάρα πάρα πολύ (εκτός από τον ηλίθιο γιό τους- τον οποίο θεωρώ ότι μπορούσαν να κάνουν λίγο πιο πρωτότυπη δουλειά, απο το να αντιγράψουν τον Jigsaw..)

Παράπονο όμως για το τελευταίο 20% του game, το οποίο κατ΄εμέ έκανε κοιλιά.

Σαν να θέλανε να δέσουν την ιστορία με την Umbrella και τα πέταξαν όλα μαζί μέσα,μαζί με αρκετά ανούσια fights στις τελευταίες 2 ώρες.

Επίσης, τα λίγα σε ποικιλία τέρατα με χάλασαν λίγο.. άλλα τέσπα. Η προοπτική πρώτου προσώπου δεν με χάλασε προσωπικά, αλλά θα ήθελα ένα mode στο παιχνίδι, σε 3d person view έτσι για την απόλυτη εμπειρία σε σχέση με τα παλιά games!

Για τους fan των παλιών, και την νοσταλγία που βγάζει, το game είναι έπος!

Για τους νέους που δεν έχουν ασχοληθεί με τα παλιότερα, νομίζω θα περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Για τους καρδιακούς, ΜΑΚΡΥΑ :P

Νομίζω ότι αυτό το reboot η σειρά το είχε ανάγκη..

άντε και σε VR -Oculus.. ήδη stack-άρω xanax :D

• Like 1
Δημοσ.

μου εκανε ενα update 107 mb,σας το εκανε; ξερουμε τι ειναι;

Added 3rd person camera support

Increased ammo

Added new weapons

You can now play as Chris

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν έλεγε το "You can now play as Chris" ήμουν έτοιμος να το τσεκάρω αν ισχύει. Χαχαχαχα. Ρε μπαγάσα, δεν ντρέπεσαι; Παιζεις με τον πόνο τους;

Δημοσ.

ammo scattered σε τελείως άσχετα μέρη (inside fuckin barrels?! Rly?!) αντί να είναι σε specific locations 

Για να λεμε την αληθεια ουτε στο αρχικο resident evil δεν ισχυε αυτο εκτως αν θεωρεις λογικο να βρισκεις σφαιρες μεσα σε μια επαυλη πεταμενες ή μεσα σε νοσοκομειο,ή μεσα στο ταμειο και παει λεγοντας. 

το παιχνίδι απευθείνεται σε πολυ περιορισμένο κοινό. Δεν είναι γιαυτούς που παίζουν re για το lore (κατα τη γνώμη μου αστείο και εντελώς b movie).

Οχι εδω εισαι λαθος.Το παιχνιδι λεγεται Resident evil 7(αρα συνεχεια του resident evil 6). Υποχρεωτικο ειναι να υπαρχει συνεχεια απο τα προηγουμενα παιχνιδια απο πλευρας ιστοριας και οχι οτι να ναι.Ελπιζω τουλαχιστον στα dlc να δουμε τιποτα .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αντιλέγω παρόλα αυτά είχε μερικά πιο λογικά σημεία όπως στα πτώματα των STARS, lockers κτλ, απλά πάτησα στο 4 που έβρισκες μέσα σε βαρέλια, τουλάχιστον δεν γεννάν ammo οι εχθροί, κάτι είναι και αυτό :)

p.s. πάντως σε σχέση με την τελευταία ταινία το game είναι GOTY of the century :D καιρός να κάνουν "reboot" και εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...