Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχει αγοράσει κανείς απο cdkeys.com ; Δέν ξέρω τι παίζει με το site αλλά το έχει υπερβολικά φθηνά για  new release..

Εδω στα 28 και κατι ψηλα. Προς το παρων δουλευει κανονικα.

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ελπιζω να εξηγουν τι συμβαινει με το χερι του πρωταγωνιστη ( οποιος εχει παιξει μια ωρα μεσα στο παιχνιδι θα καταλαβει ) 

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να εξηγούν στο story γιατί πολεμάς generic γλίτσες και όχι zombiez...

Δεν χρειάζεται και πολύ εξήγηση. Τα zombies στα RE ήταν πάντα το ακούσιο αποτέλεσμα ενός ατυχήματος. Παρενέργειες. Και αυτό που συμβαίνει στο σπίτι των Baker δεν μοιάζει με ατύχημα.

Τα BOWs ήταν ο λόγος που φτιάχτηκε ο ιός και το στόρυ έχει κάνει εκεί focus πλέον. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το game ειναι αληθινη ιστορια τι να λεμε τωρα :) kappa

Παντως στο τελος δειχνει προσωπα και καταστασεις απο real footage

Δημοσ.

Μόλις το πήρα από cdkeys.com αλλά μου ζητάνε φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου μου για να ολοκληρώσουν την παραγγελία. Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά;

Δημοσ.

Περιμέναμε 3 χρόνια για να τελειώσει σε 13 ώρες καθαρού παιχνιδιού,- πέταμα χρημάτων..

..και εδώ θα συμπληρώσω "αφήστε" τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά να ακμάσει και να παρακμάσει το παιχνίδι και να έρθει και ο φυσικός θάνατος του,

όταν κάποιος προσπαθεί "να επιμηκύνει" το αποτέλεσμα είναι πάντα Τραγικό όπως αυτό το παιχνίδι.. η αν θέλετε όπως οι "πλαστικές σε κάτι κυρίες 90 ετών.. 

Δημοσ.

Δεν ειδα να λεει καπου για story dlc εκτος αν εννοεις τα tapes, κατα τα αλλα tapes και διαφορετικα modes ειδα εγω.

Δημοσ.

Περιμέναμε 3 χρόνια για να τελειώσει σε 13 ώρες καθαρού παιχνιδιού,- πέταμα χρημάτων..

..και εδώ θα συμπληρώσω "αφήστε" τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά να ακμάσει και να παρακμάσει το παιχνίδι και να έρθει και ο φυσικός θάνατος του,

όταν κάποιος προσπαθεί "να επιμηκύνει" το αποτέλεσμα είναι πάντα Τραγικό όπως αυτό το παιχνίδι.. η αν θέλετε όπως οι "πλαστικές σε κάτι κυρίες 90 ετών.. 

Μου κανει πραγματικα εντυπωση που δεν σου αρεσε το 7.Μηπως σε πειραξε το γεγονος της αλλαγης της καμερας σε πρωτου προσωπου??Διοτι απο το αισχος του 6αριου με τον λεον να το παιζει ζαν κλοντ βανταμ  στα ζομπια!!δεν μπορει να ειναι τοσο πολυ χειροτερο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...