vste Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το έχει αγοράσει κανείς απο cdkeys.com ; Δέν ξέρω τι παίζει με το site αλλά το έχει υπερβολικά φθηνά για new release.. Εδω στα 28 και κατι ψηλα. Προς το παρων δουλευει κανονικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Θα το πάρω και 'γω σήμερα από cdkeys.com
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ελπίζω να εξηγούν στο story γιατί πολεμάς generic γλίτσες και όχι zombiez...
noFEARgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και ελπιζω να εξηγουν τι συμβαινει με το χερι του πρωταγωνιστη ( οποιος εχει παιξει μια ωρα μεσα στο παιχνιδι θα καταλαβει ) 1
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ελπίζω να εξηγούν στο story γιατί πολεμάς generic γλίτσες και όχι zombiez... Δεν χρειάζεται και πολύ εξήγηση. Τα zombies στα RE ήταν πάντα το ακούσιο αποτέλεσμα ενός ατυχήματος. Παρενέργειες. Και αυτό που συμβαίνει στο σπίτι των Baker δεν μοιάζει με ατύχημα. Τα BOWs ήταν ο λόγος που φτιάχτηκε ο ιός και το στόρυ έχει κάνει εκεί focus πλέον. 1
firepc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιδια το game ειναι αληθινη ιστορια τι να λεμε τωρα kappa Παντως στο τελος δειχνει προσωπα και καταστασεις απο real footage
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 19.7GB είναι το κατέβασμα και χρειάζεται περίπου 24GB διαθέσιμα στο δίσκο, για όσους θέλουν να ξέρουν.
dkmaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μόλις το πήρα από cdkeys.com αλλά μου ζητάνε φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου μου για να ολοκληρώσουν την παραγγελία. Τι καινούργια κόλπα είναι αυτά;
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το κάνουν οι συγκεκριμένοι για κάποιο λόγο αν αγοράσεις δύο ίδια, κάτι τέτοιο είχε γράψει ένα άλλο μέλος.
dkmaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Περίεργο. Η πρώτη μου αγορά είναι από εκεί. Τες πα, έστειλα με μαυρισμένα τα ευαίσθητα και πλέον κομπλέ.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Περιμέναμε 3 χρόνια για να τελειώσει σε 13 ώρες καθαρού παιχνιδιού,- πέταμα χρημάτων.. ..και εδώ θα συμπληρώσω "αφήστε" τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά να ακμάσει και να παρακμάσει το παιχνίδι και να έρθει και ο φυσικός θάνατος του, όταν κάποιος προσπαθεί "να επιμηκύνει" το αποτέλεσμα είναι πάντα Τραγικό όπως αυτό το παιχνίδι.. η αν θέλετε όπως οι "πλαστικές σε κάτι κυρίες 90 ετών..
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Βάλε και το season pass που θα 'χει story DLC..
ADHD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειδα να λεει καπου για story dlc εκτος αν εννοεις τα tapes, κατα τα αλλα tapes και διαφορετικα modes ειδα εγω.
spartan29gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Περιμέναμε 3 χρόνια για να τελειώσει σε 13 ώρες καθαρού παιχνιδιού,- πέταμα χρημάτων.. ..και εδώ θα συμπληρώσω "αφήστε" τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά να ακμάσει και να παρακμάσει το παιχνίδι και να έρθει και ο φυσικός θάνατος του, όταν κάποιος προσπαθεί "να επιμηκύνει" το αποτέλεσμα είναι πάντα Τραγικό όπως αυτό το παιχνίδι.. η αν θέλετε όπως οι "πλαστικές σε κάτι κυρίες 90 ετών.. Μου κανει πραγματικα εντυπωση που δεν σου αρεσε το 7.Μηπως σε πειραξε το γεγονος της αλλαγης της καμερας σε πρωτου προσωπου??Διοτι απο το αισχος του 6αριου με τον λεον να το παιζει ζαν κλοντ βανταμ στα ζομπια!!δεν μπορει να ειναι τοσο πολυ χειροτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα