{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 πολυ γκρινια δινει ο τυπας. Τι θελει δλδ? Το παιχνιδι φαινετε πολυ καλο και το παιζει πολυς κοσμος, εχει παρει και πολυ καλες κριτηκες. Επειδη δλδ δεν τρομαξε ο οποιοσδηποτε σε 2 σημεια ειναι κακο το game? Παλι καποιοι θα προσπαθουν να βγαλουν αχρηστο ενα game Έπαιξες το game?! Όταν το παίξεις τότε μπορείς να εκφέρεις γνώμη όπως κάνει ο παραπάνω reviewer.
noFEARgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ο παραπανω ειχε βγαλει dont buy το the witcher 3 αρα καταλαβαινεις 4
firepc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ο παραπανω ειχε βγαλει dont buy το the witcher 3 αρα καταλαβαινεις lol απιστευτος τυπος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Θα το νοίκιαζα για το σκ αλλα δεν παλεύετε με gamepad, στην αναμονή για sale.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Έπαιξες το game?! Όταν το παίξεις τότε μπορείς να εκφέρεις γνώμη όπως κάνει ο παραπάνω reviewer. Αν και καταλαβαινω εν μερη τον σκοπο που ανεβαζεις το εν λογω video,στην συγκεκριμενη περιπτωση διαφωνω καθετως. Ολα αυτα τα worth a buy/before you buy κλπ τα βρισκω πλεον ψιλο μπουρδες,ειδικα οταν μιλαμε για τοσο απλα(απο πλευρας μηχανισμων)παιχνιδια οπως το RE7. Αν και το demo δεν ειχε μεσα πιστολιδι ή bosses οπως το κανονικο παιχνιδι,και παλι εδινε μια παρα πολυ καλη κεντρικη εικονα του τι να περιμενει ο αλλος απο το εν λογω παιχνιδι. Κοινως ειμαι παντα του να δοκιμαζει ο αλλος ο ιδιος και να κρινει αν του αρεσει ή οχι.Η στην τελικη ας δει κανενα stream/walkthrough λιγο(να το προχωραει συνεχεια,μην δει ολο το παιχνιδι χωρις καν να το παιξει)να εχει μια καλυτερη ιδεα και να ξερει αν θα το αγορασει και σε τι τιμη. 2
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για οσους εχουν drop fps shuttering και αλλα τσεκαρετε εδω βοηθα https://steamcommunity.com/app/418370/discussions/0/141136086935362693/ εκτος αυτου η διαφορα μεταξυ high-medium ειναι ανυπαρκτη εκτος αν καθεστε σε 2 μονιτορ και συγκρινεται με τις ωρες μικρολεπτομερειες χωρις να ευχαρησηθειτε το παιχνιδι.. Ωστοσο ελπιζω να βγαλουν κανενα πατσακι που να fixαρει την vram γιατι ειναι λιγο γελιο με το που παει να τερματισει να γαμιεται το συμπαν χΔ και ενα διαγραμμα που ισχυει καθως αναφερουν για ατομα που εχου(με)ν gpu με 4gb μακρια απο high/v.high https://www.overclock3d.net/reviews/software/resident_evil_7_biohazard_pc_performance_review/9
dimyok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τι έχει μέσα και πιστολίδι ? Εμένα σαν Silent Hills μου φάνηκε από το demo . O Mac εχει βγαλει αχρηστα απο τα souls μεχρι τα Gears μη τον παίρνεις σοβαρά . Αλλα για τα graphics έχει δίκιο τα textures ειναι χαλια
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Έπαιξες το game?! Όταν το παίξεις τότε μπορείς να εκφέρεις γνώμη όπως κάνει ο παραπάνω reviewer. Εγώ πάντως που παίζω το παιχνίδι ένα έχω να πω. Πολύ γκρίνια δίνει ο τυπάς. 3
ADHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εχει πιστολίδι και καλο μάλιστα νομιζα δεν θα εχει σχεδον τιποτα, εγω μοιραζω headshots με mouse/kb παντως, feels like cheating.. Ενταξει προφανως δεν εχεις πολυ ammo οποτε make every shot count φαση. Γενικα ουτε εγω εχω τρομαξει παντως απο τη στιγμη που πηρα μπιστολι και αρχισα να φτιαχνω inventory καλο. Επισης ειμαι ο μονος που θελει να σκασει μυτη σε καποια φαση ο chris και να πλακωσει στα μπουνιδια αυτους τους Baker nabs.. #biceps
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Πάντως το DLC είναι τελείως ripped από το main game, μέσα σε ένα μηνα περίπου θα βγούν τα δυο από τα 3...
spartan29gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ο παραπανω ειχε βγαλει dont buy το the witcher 3 αρα καταλαβαινεις Χαχαχαχαχα. Ο συγκεκριμενος πρεπει να ειναι τελιως ασχετος με το επαγγελμα. Έπαιξες το game?! Όταν το παίξεις τότε μπορείς να εκφέρεις γνώμη όπως κάνει ο παραπάνω reviewer. Ναι το ριβιουβερ περιμεναμε εμεις που ανεβασες για να βγαλουμε αποψη αν τελικα το παιχνιδι ειναι καλο η οχι. Εγώ πάντως που παίζω το παιχνίδι ένα έχω να πω. Πολύ γκρίνια δίνει ο τυπάς. Μαλλον θα του αρεσε πιο πολυ το resident evil 6 του συγκεκριμενου.LoL 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 είναι πιο scripted από το evil within; (κάτσε να το βάλω να το παίξω,γιατί δεν το χω παίξει,ώστε μέχρι να το τελειώσω να πέσει η τιμή του re7)
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Πάντως ο τόνος του main game είναι λίγο διαφορετικός από το demo. Το demo σου έδινε την ατμόσφαιρα ενός μεταφυσικού found footage horror ενώ το κανονικό παιχνίδι είναι στα πλαίσια ενός πιο κλασικού RE τίτλου. Το gameplay επίσης, επιτέλους survival horror. Τα όπλα δίνουν ωραία "βαριά" αίσθηση και σε κάνουν να αισθάνεσαι δυνατός αλλά τα πυρομαχικά είναι περιορισμένα και απαιτούν ψάξιμο και εξερεύνηση για να τα βρεις. Τα health items επίσης περιορισμένα. Κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν: Το inventory αν και φενεται μικρό, για κάποιο περίεργο λόγο δεν με δυσκόλεψε. Μόνο μια φορά έτυχε να ήμουν γεμάτος μέχρι στιγμής ( υπολογίζω ότι είμαι στο 1/3 του παιχνιδιού). Θα ήθελα περισσότερη δυσκολία εδώ... Επιστρέφει και το κλασικό "μπαούλο" από τα παλιά! Το παιχνίδι δυστυχώς δεν έχει ούτε την ποικιλία ούτε τη δυσκολία γρίφων που περίμενα. Ίσως επειδή στην ουσία δεν υπάρχουν και πολλά μέρη για να κάτσεις ήσυχος χωρίς να υπάρχει περίπτωση να σε καταδιώκει κάποιο μέλος την οικογένειας Baker. Γενικά επέλεξαν έναν πιο αγχωτικό τόνο από τα προηγούμενα. Ίσως αρέσει αυτό σε κάποιους βέβαια. Αυτά προς το παρόν. Συνεχίζω και βλέπουμε. Ελπίζω η διάρκεια να είναι ικανοποιητική γιατί έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. 1
dimitris206 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το έχει αγοράσει κανείς απο cdkeys.com ; Δέν ξέρω τι παίζει με το site αλλά το έχει υπερβολικά φθηνά για new release..
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το έχει αγοράσει κανείς απο cdkeys.com ; Δέν ξέρω τι παίζει με το site αλλά το έχει υπερβολικά φθηνά για new release.. έχω ψωνίσει 4-5 φορές..αξιόπιστο.. η τιμή στα κλειδάδικα είναι τόση 28€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα