Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γι αυτο απλα το παιρνεις για ps4 η xbox βαζεις το δισκακι και απο λαμβανεις τη παιχνιδαρα και δεν ασχολείσαι με ολα αυτα τα ανουσια πραματα ξεχνοντας το ιδιο το παιχνιδι...

• Like 1
Δημοσ.

συζητησεις περι αλλων gamez και αν θα αγοραστει νεα καρτα και οτιδηποτε αλλο που δεν αφορα το game,πηγαινετε ανοιξτε ενα νεο thread και συζητηστε εκει..

κατι πιο ουσιωδης..

στο anti aliasing ειχα βαλει fxaa.. φαινεται καθαρη εικονα,αλλα οταν συναντησα την μια και ειδα τα μαλλια,το αλλαξα σε taa και τα μαλλια φαινοντουσαν ποπα,οπως και στην σκηνη στον δειπνο αλλα η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη...

εσεις τι προτεινετε? fxaa? fxaa+taa ή taa?

Εγώ smaa έχω βάλει.Δεν είναι καλύτερο αυτό;
  • Like 1
Δημοσ.

κατι πιο ουσιωδης..

στο anti aliasing ειχα βαλει fxaa.. φαινεται καθαρη εικονα,αλλα οταν συναντησα την μια και ειδα τα μαλλια,το αλλαξα σε taa και τα μαλλια φαινοντουσαν ποπα,οπως και στην σκηνη στον δειπνο αλλα η εικονα δεν ειναι τοσο καθαρη...

εσεις τι προτεινετε? fxaa? fxaa+taa ή taa?

Θα βαλεις οτι σου καλυπτει καλυτερα την εικονα στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου.Την mia την αγνοεις γιατι δεν θα την πολυβλεπεις ουτως ή αλλως.

• Like 1
Δημοσ.

γι αυτο απλα το παιρνεις για ps4 η xbox βαζεις το δισκακι και απο λαμβανεις τη παιχνιδαρα και δεν ασχολείσαι με ολα αυτα τα ανουσια πραματα ξεχνοντας το ιδιο το παιχνιδι...

Με εχει βοηθησει πολυ η κονσολαδικη νοοτροπια μου στο PC. Ουτε Control Panel της GPU, ουτε overclock, ουτε τιποτα. Ξεκιναω απο τα Ultra και κατεβαινω μεχρι να τρεχει αποδεκτα απο εμενα. :) Μετα δεν ξανασχολουμαι.

Βεβαια χαιρομαι και αυτους που κανουν συνεχεια optimize και ψαχνονται. Ειναι ωραια ασχολια.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ smaa έχω βάλει.Δεν είναι καλύτερο αυτό;

κοιτα δεν ξερω σε nvidia αλλα τουλαχιστον στην ati και συγκεκριμενα στην καρτα που εχω,ειτε βαλω smaa ειτε fxaa την ιδια απεικονηση εικονας εχω

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να το τσιμπήσω αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα το πάρω digital, τι μέγεθος έχει το παιχνίδι όσοι το πήραν digital;

19 gb download ειναι.

Δημοσ.

Στο δικό μου ποστ το ''derail'' ήταν ότι το παιχνίδι χρειάζεται 8GB VRAM για 4Κ ;

Καλα και δικο μου ασχετο ποστ πηγε υπερ πατριδος.. Τι να κανουμε;

Ερωτηση: Απο framerate πως τα παει σε 4k?

Δημοσ.

πολυ γκρινια δινει ο τυπας. Τι θελει δλδ? Το παιχνιδι φαινετε πολυ καλο και το παιζει πολυς κοσμος, εχει παρει και πολυ καλες κριτηκες.

Επειδη δλδ δεν τρομαξε ο οποιοσδηποτε σε 2 σημεια ειναι κακο το game?

Παλι καποιοι θα προσπαθουν να βγαλουν αχρηστο ενα game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...