Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κλείσουμε αυτην την κουβέντα εδώ και ας μπούμε στην ουσία του παιχνιδιού τώρα πείτε οσοι το έπαιξαν εντυπώσεις κτλπ , απο performance πως τα πάει στο pc ?

Σε 3 ωρες περιπου θα σου πω. :) Αν τρεχει καλα σε μενα με τον i3-6098 Και την 1060 θα τρεχει σχεδον σε ολους οποτε ορματε!

• Like 1
Δημοσ.

Ολα φουλ 60αρι σταθερο,σε FHD και smaa,dynamic shadows hbao+ ktl ολα στο τερμα,αυτο με τα textures δεν ξερω τι κανει,το rendring method.To εχω interlaced

Με το interlaced η εικόνα γίνεται rendering σε χαμηλότερη ανάλυση και μετά τρώει upscale στην ανάλυση που έχεις βάλει. Σκέψου το σαν τις reconstruction techniques των Quantum Break, Watch_Dogs 2, κλπ.

Επίσης να βάλετε τα Reflections στο Variable (στο On υπάρχουν artifacts στα σκοτεινά σημεία).

• Like 2
Δημοσ.

Οποτε καλυτερα να το εχω στο normal ε?λιγο που παρατηρησα στο normal μου ετρωγε πιο πολυ vram.To βραδυ ετσι κ αλλιως θα το λιωσω,λιγο το εβαλα λογω δουλειας

Δημοσ.

Τελειωσε το DL.. Λοιπον με τα ακολουθα settings σταθερο 60fps χωρις καμια πτωση, τουλαχιστον στην αρχικη περιοχη (5 λεπτα το ειδα). Ειμαι σε ολα σχεδον τερματισμενος.

Ναι το ξερω οτι μπορει να ξενιζει το 720p και το Vsync on αλλα ετσι ρυθμιζω τα παιχνιδια. :) Σαν 1η εικονα εχει γινει εξαιρετικη δουλεια απο θεμα optimisation! Να χε και το VR. :(

RE7_settings.jpg

Δημοσ.

Ολα φουλ 60αρι σταθερο,σε FHD και smaa,dynamic shadows hbao+ ktl ολα στο τερμα,αυτο με τα textures δεν ξερω τι κανει,το rendring method.To εχω interlaced

Βγαλε το interlaced και βαλτο 1440p(με DSR αν δεν εχεις 1440p οθονη). Θα εχεις πολυ καλυτερη ποιοττηα εικονας/γραφικων.

Δημοσ.

ενεργοποιημενο το interlaced σε σχεση με τον νορμαλ μην σου πω οτι δεν εχει καν διαφορα στα γραφικα..

κανεις και ενα upscale γυρω στω 1.3-1.5 και τρεχει ποπα κολλημενο στα 60 fps το game

Δημοσ.

Παιδιά το deluxe edition για PS4 (όχι digital) ξέρετε που μπορώ να το αγοράσω. Έχω ρωτήσει σχεδόν σε όλα τα καταστήματα που βγαίνουν στο skroutz αλλά δεν το έχει κανείς.

Δημοσ.

1ες εντυπωσεις μετα απο μια ωρα.

Εξαιρετικος ηχος καταρχην! Σε surround σε τσιτωνει πραγματικα. Πιστευω οτι και με ακουστικα θα ειναι φοβερος.

Τα γραφικα, ενω δεν ειναι αντικειμενικα και τα καλυτερα (μου φαινονται χειροτερα απο του Ρ. Τ. και ναι γνωριζω οτι εκεινο ειναι απλα ενα demo) εχουν εναν ρεαλισμο που πολυ μου αρεσει. Μπορεις να αισθανθεις την βρωμια και την εγκαταλειψη του χωρου. Θα ηθελα ομως λιγο περισσοτερο saturation στο χρωμα. Σε πολλα σημεια φαινεται σχεδον ασπρομαυρο.

Για optimization τα ειπαμε και πριν. Σταθερο 60αρι με σχεδον ολα τερματισμενα. Το εβαλα και σε 1080 για λιγο χωρις να αλλαξει κατι. Πολυ καλη δουλεια.

Ο χειρισμος ειναι καλος αν και λογο VR σχεδιασμου μαλλον ο χαρακτηρας φαινεται οτι προχωραει λιγο αργα, η μαλλον πιο ρεαλιστικα απο τα περισσοτερα αλλα fps. Ενταξει δεν ειναι Doom το παιχνιδι να με χαλασει, αλλα πηγαινει σαφως ρεαλιστικοτερα απο το Outlast πχ.

Αυτα τα ολιγα. Επιστροφη στο σπιτι.

• Like 1
Δημοσ.

''Σταθερο 60αρι με σχεδον ολα τερματισμενα''. Και αν θυμάμαι καλά έχεις mid-range GPU και παλιά..Αυτά είναι τα ''καλά'' του PC Gaming τα τελευταία χρόνια, τερματίζεις τα γκέιμς με mid-range κάρτες επειδή έχουν χαμηλά γραφικά. Στο συγκεκριμένο δεν τα λες άσχημα, αλλά κάποια textures είναι για κλωτσιές. Όσο για το χρώμα, διορθώνεται με SweetFX.

Δημοσ.

''Σταθερο 60αρι με σχεδον ολα τερματισμενα''. Και αν θυμάμαι καλά έχεις mid-range GPU και παλιά..Αυτά είναι τα ''καλά'' του PC Gaming τα τελευταία χρόνια, τερματίζεις τα γκέιμς με mid-range κάρτες επειδή έχουν χαμηλά γραφικά. Στο συγκεκριμένο δεν τα λες άσχημα, αλλά κάποια textures είναι για κλωτσιές. Όσο για το χρώμα, διορθώνεται με SweetFX.

Καλα παλια δεν λες την 1060. :) Αλλα η cpu μου ειναι οντως χαμηλη (i3-6098).

Αυτο το SweetFX πρεπει να το τσεκαρω καποια στιγμη.

Edit: Και αρχισε να γινεται πραγματικα τρομακτικο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...