Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρός ήταν να βάλουν μυαλό, αρκετά με τις action αηδίες. Ελπίζω να νιώσουν παρόμοια και σε ένα επόμενο DMC.

Ειδη ο ιτσουνο της καπκομ ανακοινωσε στον τουιτερ λογαριασμο του πριν απο μερικες ημερες καινουργιο τιτλο για το 2017(δημιουργος του DMC 3) ;) Η λογικη λεει οτι παμε για DMC 5 :D

Δημοσ.

Ανέβηκε πάντως η τιμή παλι , θα περιμένω μεχρι αυριο μήπως πέσει λιγο παντως μεχρι στιγμής ολοι μιλάνε για πολύ καλο παιχνίδι

όσο περνάει η ώρα θα ανεβαίνει..πάει το 24αρι..

--

όσο για τα gray market που λένε,τί περιμένατε να πει ο publisher?πάτε πάρτε από g2a?

cmon,λίγη λογική δε βλάπτει..όπως και δεν είμαστε χαζοί να ψωνίσουμε κλειδιά εκτός Ευρώπης..

Πλέον το g2a κλειδώνει τα κλειδιά στα regions τους,και όχι που τα δηλώσει ο καθένας που τα πουλάει..και για να πάρει κάποιος τα λεφτά του περιμένει 15-20 μέρες..άπειρος χρόνος για refund!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τα οσα εχω δει ως τωρα το παιχνιδι σε γενικες γραμμες ειναι αξιολογο. Ευτυχως το παθημα του RE6 εγινε μαθημα. Βεβαια βλεπω οτι περισσοτεροι survival horror ειναι το πρωτο κομματι του παιχνιδιου ενω το τελευταιο ειναι περισσοτερο action.

Σαν Vr ειναι ο καλυτερος τιτλος ως τωρα που να το αξιοποιει, αρα στο κομματι του vr πρεπει να περνει 10ρι με βαση αυτα που εχω διαβασει ως τωρα(δηλαδη σημειο αναφορας για μελλοντικα παιχνιδια).

Σαν παιχνιδι παντως το μεγαλυτερο κομματι που ειδα μου βγαζει για ενα 7.5/10 σε γενικες γραμμες. Εχει δηλαδη τις πολυ καλες στιγμες του κυριως απο πλευρας ατμοσφαιρας/inventory/ψιλο γριφων/μουσικης,αλλα εχει και καποιες στιγμες(ποικιλια εχθρων,ιστορια,και ισως bosses)που ψιλο απογοητευουν αναλογα την περισταση.

Παντως θα συμφωνησω οτι δειχνει να ειναι must τιτλος αγορας για VR κατοχους και σιγουρα πιο αξιολογο απο τα τελευταια RE5 και 6,αν και η απουσια zombies(οπως το περιμεναμε απο το trailer+demo) ειναι λυπηρη. Σιγουρα αξιζει να του ριξουν ολοι μια ματια,εκτως απο αυτους που δεν τους αρεσουν τα jump scare παιχνιδια αυτου του ειδους(κατι που εν μερη το καταλαβαινε καποιος και απο το demo)

Οσο για τα περι resident evil ονοματος,μια ενδιαφερουσα γνωμη/αποψη που διαβασα ειναι η εξης

Ι Rather have a game with familiar and memorable characters than this FPS forgettable ish, I don't even remember Ethans last name like wtf

Επισης διαβασα οτι ειχαν στην παραγωγη του παιχνιδιου ατομο απο το F.E.A.R αρα ισως και αυτο να εξηγει γιατι το παιχνιδι εχει καποια κοινα σημεια,ειδικα αργοτερα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Καιρός ήταν να βάλουν μυαλό, αρκετά με τις action αηδίες. Ελπίζω να νιώσουν παρόμοια και σε ένα επόμενο DMC.

Και επειδη απο αυτα που διαβαζω δεν ειναι action αηδια γι αυτο δεν το αγοραχω τωρα και περιμενω να πεσει η τιμη του! Η Capcom με αυτα που κανει κινδυνευει να χασει ολους εμας που θελουμε δραση!!

Δημοσ.

Και επειδη απο αυτα που διαβαζω δεν ειναι action αηδια γι αυτο δεν το αγοραχω τωρα και περιμενω να πεσει η τιμη του! Η Capcom με αυτα που κανει κινδυνευει να χασει ολους εμας που θελουμε δραση!!

Σιγά τον λαό ζήτημα να χωράτε σε ένα ασανσερ :P

• Like 7
Δημοσ.

Κακκο δικο τους. Αυτοι θα χασουν πωλησεις. Οσους φιλους μου εχω ρψτησει κανεις δεν θελει να το παρει στα 60 ευρω και λενε και αυτοι οτι θα περιμενενουν  να πεσει ητιμη γιατι δεν θελουν γριφους και ψαξιμο αλλα δραση.

Δημοσ.

Κακκο δικο τους. Αυτοι θα χασουν πωλησεις. Οσους φιλους μου εχω ρψτησει κανεις δεν θελει να το παρει στα 60 ευρω και λενε και αυτοι οτι θα περιμενενουν  να πεσει ητιμη γιατι δεν θελουν γριφους και ψαξιμο αλλα δραση.

Φαντάζομαι ότι συναντηθήκατε όλοι μαζί στο ασανσέρ  :-D

Πάντως τσάμπα το κουράζεις. Ώρα να μετακομίσεις σε ένα θέμα με κάποιο action παιχνίδι. Το RE δεν φτιάχνεται πλέον για το δικό σου γούστο.

Επίσης και να περιμένεις να πέσει η τιμή του... μάντεψε, πάλι horror θα είναι όχι action  ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Τι πωλήσεις θα χάσουν ρε μάστορα.

Μπορεί να έχασαν εσάς τους 2-3 που σας άρεσαν τα action RE αλλά έχουν κερδίσει έναν ολόκληρο λαό.

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το παιχνίδι έχει θριαμβεύσει και σε κριτικές και στις απόψεις των παικτών.

Έτσι για την ιστορία 28€ το βρίσκεις σε κλειδάδικο.

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία 28€ το βρίσκεις σε κλειδάδικο.

Καλη η τιμη αλλα ρε γαμωτο με τρομαξε η ανακοινωση της Capcom. Ισως περισσοτερο απο οτι θα με τρομαξει το παιχνιδι αν παιξω. :P

Δημοσ.

Καλη η τιμη αλλα ρε γαμωτο με τρομαξε η ανακοινωση της Capcom. Ισως περισσοτερο απο οτι θα με τρομαξει το παιχνιδι αν παιξω. :P

Εννοεις την ανακοινωση οτι θα απενεργοποιησει οσα παιχνδιαι αγοραστηκαν απο κλειδαδικο? Γι αυτο και εγω δεν αγορζω ποτε απο εκει και παντα απο steam η Public η Πλαισιο.

Φαντάζομαι ότι συναντηθήκατε όλοι μαζί στο ασανσέρ  :-D

Πάντως τσάμπα το κουράζεις. Ώρα να μετακομίσεις σε ένα θέμα με κάποιο action παιχνίδι. Το RE δεν φτιάχνεται πλέον για το δικό σου γούστο.

Επίσης και να περιμένεις να πέσει η τιμή του... μάντεψε, πάλι horror θα είναι όχι action  ^_^

horror θα ειναι αλλα θα εχω δωσει λιγοτερο απο 60 ευρω . Τα action adventure/fps κτλ τα αγοραζω αμεσως μολις βγουν στ 60 ευρω ομως ενα horror σν το re 7 επειδη ξερω πως δεν θα μου αρεσει και τοσο ειπα να περιμενω να πεσει η τιμη του.

Δημοσ.

Εννοεις την ανακοινωση οτι θα απενεργοποιησει οσα παιχνδιαι αγοραστηκαν απο κλειδαδικο? Γι αυτο και εγω δεν αγορζω ποτε απο εκει και παντα απο steam η Public η Πλαισιο.

horror θα ειναι αλλα θα εχω δωσει λιγοτερο απο 60 ευρω . Τα action adventure/fps κτλ τα αγοραζω αμεσως μολις βγουν στ 60 ευρω ομως ενα horror σν το re 7 επειδη ξερω πως δεν θα μου αρεσει και τοσο ειπα να περιμενω να πεσει η τιμη του.

Ωραία οποτε οταν πέσει η τιμή του το ξανα κοιτάς και αποφασίζεις :) , οσο για τα κλειδάδικα χρόνια αγοράζω απο εκει ποτε δεν ειχα κανενα πρόβλημα απο εκει και πέρα υπάρχουν και τα καταστήματα +  το steam αν δε τα εμπιστεύεσαι οπως και πολύ καλά κάνεις

Ας κλείσουμε αυτην την κουβέντα εδώ και ας μπούμε στην ουσία του παιχνιδιού τώρα πείτε οσοι το έπαιξαν εντυπώσεις κτλπ , απο performance πως τα πάει στο pc ?

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσει κάτι αλλά παρ' όλα αυτά το αγοράζεις... Μάλιστα.

Εμ γι αυτό γεμίσαμε με μισοφτιαγμένα παιχνίδια και dlc's. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...