Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να επανέλθει ο παλιός Dante αν έχουν σκοπό να βγάλουν sequel, αλλιώς ας κάνουν ένα ωραίο remake τα πρώτα που δεν βγήκαν σε PC.

Εγώ πάλι βλέπω γλίτσες zombies και άπειρο άμμο...μακάρι να κάνω λάθος αλλα νομίζω μετά από τόσα μούφα RE τα τελευταία χρονια μάλλον έχει πέσει αρκετά ο πήχης.

Σε δύσκολο επίπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το ''άπειρο'' άμμο.

Δημοσ.

ξέρουμε τίποτα για έκδοση pc? θα υπάρχει αξιοπρέπεια; 

ΥΓ μακάρι να συνεχίσουν και το dmc από το 4 σωστά και το τελευταίο έκτρωμα να σβηστεί μια για πάντα από τις μνήμες μας 

Δημοσ.

Τι εννοείς αξιοπρέπεια ; Για το αν θα τρέχει καλά ; Από το demo ξέρουμε, ότι με το patch που βγήκε και διόρθωσε το performance του HBAO+, είναι παραπάνω από κομπλέ.

Δημοσ.

ναι αυτό εννοώ γιατί πολύ σκύβουμε το κεφάλι τώρα τελευταία οι pc gamers (κάτι dishonored κάτι mafia κάτι ψιλά το watch dogs ) 

βέβαια από τη capcom γενικά δεν είχα ποτέ παράπονα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. και η warner μια χαρά ήταν μέχρι που μας τη φόρεσε 

εμένα αυτό είναι το βασικό μου άγχος πριν συνεχίσω να με ενδιαφέρει αν είναι καλό και το παιχνίδι 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το RE7, εάν δεν ήταν δεν θα έδιναν και το demo. Όπου βλέπεις demo(Πριν βγει το final game), ξέρεις ότι δεν φοβούνται το κράξιμο και ούτε θέλουν να κρύψουν κάτι(Το κακό performance συνήθως).

• Like 3
Δημοσ.

Ο παλιος dante συμφωνώ αν και παλι cheesy θα ειναι με τα σημερινα standards, να επιστρέψει και η δυσκολία του 3 ομως και να δουμε ενα πιο τεχνικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Ανέβηκε πάντως η τιμή παλι , θα περιμένω μεχρι αυριο μήπως πέσει λιγο παντως μεχρι στιγμής ολοι μιλάνε για πολύ καλο παιχνίδι

Δημοσ.

Ο παλιος dante συμφωνώ αν και παλι cheesy θα ειναι με τα σημερινα standards, να επιστρέψει και η δυσκολία του 3 ομως και να δουμε ενα πιο τεχνικό παιχνίδι.

άλλο cheesy άλλο αντιπαθητικός και ηλίθιος έχει διαφορά

ο κλασικός dante ήταν όπως και να ΄χει συμπαθητικός τύπος, ο  νέος ήταν απλά μαλακιστήρι δύσκολα συμπαθούσες την και-καλά-γαματοσύνη. 

και ναι να επιστρέψει και το σύστημα του 3-4 (στο 4 είναι πιο βελτιωμένο) 

Δημοσ.

Ανέβηκε πάντως η τιμή παλι , θα περιμένω μεχρι αυριο μήπως πέσει λιγο παντως μεχρι στιγμής ολοι μιλάνε για πολύ καλο παιχνίδι

Που ανέβηκε η τιμή του??

Δημοσ.

το taa σε σχεση με το fxaa ειναι η μερα με την νυχτα... στο taa ειναι ολα θολα λες και παιζεις ps2 game ενω στο fxaa καθαριζει ο τοπος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...