Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιχνιδαρα λενε τα reviews αλλα δεν εχει μπολικη δραση σαν το 5 και το 6 δεν θα μου αρεσει γι αυτο θα το αγορασω μετα απο μηνες οταν πεσει η τιμη του απο steam

Δημοσ.

Προσωπικά για εμένα μου αρέσει που ειναι fps καθώς ειναι στα γούστα μου και μου αρέσει που εχει εξερεύνηση κτλπ οποτε πάει για αγορά σήμερα κιολας , ελπίζω να με ανταμείψει

Δημοσ.

Παιχνιδαρα λενε τα reviews αλλα δεν εχει μπολικη δραση σαν το 5 και το 6 δεν θα μου αρεσει γι αυτο θα το αγορασω μετα απο μηνες οταν πεσει η τιμη του απο steam

Τι να την κάνεις την δράση όταν το παιχνίδι είναι γελοίο; (όπως ήταν το 6 δηλαδή)

Τουλάχιστον τώρα έχουμε ένα τρομαχτικό παιχνίδι σοβαρό, σε αντίθεση με το 6 που υπήρχαν zombie που οδηγούσαν μηχανάκια...

• Like 1
Δημοσ.

Και στα Doom υπαρχουν ζομπι  στρατιωτες με πολυβολα και τουφεκια. Τι παει να πει αυτο οτι το Doom ειναι γελοιο?

Δημοσ.

Και στα Doom υπαρχουν ζομπι  στρατιωτες με πολυβολα και τουφεκια. Τι παει να πει αυτο οτι το Doom ειναι γελοιο?

Όχι αλλά το Doom είναι Doom, είναι ένα κάφρο παίχνιδο με έναν γ@μιά πρωταγωνιστή που κόβει κώλους.

Το RE από την άλλη ξεκίνησε σαν ένας Horror τίτλος όπου σιγά σιγά έγινε Shooter και έφτασε στο τίτλο "Μπουρδέλο" που ήταν το 6.

• Like 2
Δημοσ.

Καιρός ήταν να βάλουν μυαλό, αρκετά με τις action αηδίες. Ελπίζω να νιώσουν παρόμοια και σε ένα επόμενο DMC.

Τι να το κανουν horror και αυτο σαν το πρωτο DMC??  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...