Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το 4 ρε μαγκες θεωρείται με διαφορά το κορυφαίο. Μετά τα 2/3/1/0 το 5 έχει συμπαθητικό λοκαλ. Το 6 είναι για το...... Το 7 σαιλεντχιλιζει λίγο για να δουμε Απο πλευρας βαθμολογιας ναι.Απο πλευρας Survival horror παλι οχι.Υπερβολικα action το κανανε και ειδικα το Intentory εφτανες αργοτερα να χωραει ολοκληρη αποθηκη ο χαρακτηρας σου. 2
ADHD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα λογικά θα αρχίσουν να σκάνε τα πρώτα Review. Πάντως σήμερα στις 18:00 σκάει Review από τον Σάκη Καρπά από τους Unboxholics.com σύμφωνα με αυτά που είπε στην ζούλα (λόγο εμπάργκο) πρέπει να είναι απίστευτα χέσιμο το παιχνιδάκι. LEL, ο τυπος που εβριζε στο forum του αλλα μελη, κόπιαρε αλλα κανάλια του εξωτερικου και τωρα το παιζει και "reviewer", ουτε ενα view στη σαπιλα της ελληνικής gaming σκηνής.. Που ειναι το κακο να ασχολεισαι με counter? Ειναι απο τα πιο skilled multiplayer fps που μπορεις να παιξεις γιατι το λες σαν αρνητικό? Ενταξει ενα single player game ειναι το RE7 και να δουμε αν θα ειναι και καλο αμεσως να το βγαλουμε "ποιότητα" Το pre-load τελειωσε και αναμενω και εγω, τωρα η κουβεντα αν επρεπε να μοιαζει με το 6 το 5 το 4 η w/e εχει εξαντληθει, θα το δουμε σαν ενα εντελως νεο τιτλο και θα το κρινουμε ετσι.
Oroku Saki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εκεί που ρίχνω τρελό γέλιο είναι όταν οι Έλληνες gamers κοροϊδεύουμε τους ξένους που βγάζουν πρώτο το COD IW και δεν κοιτάμε τα χάλια μας... Δεν υπάρχει Ελληνικό κοινό κατά την γνώμη μου. Τόσο απλά. Η τεράστια πλειοψηφία δυστυχώς ασχολείται μόνο με LOL, Counter και αθλητικά. Υπαρχει Ελληνικο κοινο αλλα ειμαστε πολυ μικρο. Οπως ολοι εδω μεσα που ασχολουμαστε με action adventure fps action rpg third person shoters και fighters αλλα δεν μας νοιαζουν καν τα fifa nba και lol.Ολοι οι φιλοι μου gamers παιζουν και αυτοι τις κατηγοριες που αναφερω και δεν ασχολουνται με lol η αθλητικα.
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 LEL, ο τυπος που εβριζε στο forum του αλλα μελη, κόπιαρε αλλα κανάλια του εξωτερικου και τωρα το παιζει και "reviewer", ουτε ενα view στη σαπιλα της ελληνικής gaming σκηνής.. Που ειναι το κακο να ασχολεισαι με counter? Ειναι απο τα πιο skilled multiplayer fps που μπορεις να παιξεις γιατι το λες σαν αρνητικό? Ενταξει ενα single player game ειναι το RE7 και να δουμε αν θα ειναι και καλο αμεσως να το βγαλουμε "ποιότητα" Το pre-load τελειωσε και αναμενω και εγω, τωρα η κουβεντα αν επρεπε να μοιαζει με το 6 το 5 το 4 η w/e εχει εξαντληθει, θα το δουμε σαν ενα εντελως νεο τιτλο και θα το κρινουμε ετσι. Δεν το είπα σαν αρνητικό. Παίζω έτσι και αλλιώς Counter strike γιατί το γουστάρω σαν παιχνίδι. Αλλά άλλο να παίζεις Counter και άλλο να ασχολήσε αποκλειστικά και μόνο με αυτό το παιχνίδι και μερικά ακόμα όπως το Lol και να αγνοείς όλα τα υπόλοιπα. Αυτή είναι όμως η πλειοψηφία στην Ελλάδα.
ADHD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οταν παιζεις κατι σε high level δυστυχώς δεν υπαρχει αρκετος χρονος για ολα οποτε θα πρεπει να αγνοησεις καποια, αυτο δεν σε κανει λιγοτερο gamer ομως. Εγω θα παιξω και RE θα παιξω και dark souls και nioh και γενικα οτι με ενδιαφερει, δεν μπορω ομως να ασχοληθω με οτιδήποτε νεο βγει μονο οτι αξιζει πραγματικά για εμενα. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οταν παιζεις κατι σε high level δυστυχώς δεν υπαρχει αρκετος χρονος για ολα οποτε θα πρεπει να αγνοησεις καποια, αυτο δεν σε κανει λιγοτερο gamer ομως. Εγω θα παιξω και RE θα παιξω και dark souls και nioh και γενικα οτι με ενδιαφερει, δεν μπορω ομως να ασχοληθω με οτιδήποτε νεο βγει μονο οτι αξιζει πραγματικά για εμενα. Θα τα παίξεις αυτά και μάλιστα τα γνωρίζεις. Αν ρωτήσεις την πλειοψηφία που έλεγα, σου εγγυώμαι ότι δεν θα ξέρει καν τι είναι το nioh γιατί δεν τους ενδιαφέρει καν. Φυσικά δεν τους κάνει λιγότερο gamers αλλά καθιστά το Ελληνικό κοινό σαν ένα κοινό χαμηλής ποιότητας. 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Που ειναι το κακο να ασχολεισαι με counter? Ειναι απο τα πιο skilled multiplayer fps που μπορεις να παιξεις γιατι το λες σαν αρνητικό? Ενταξει ενα single player game ειναι το RE7 και να δουμε αν θα ειναι και καλο αμεσως να το βγαλουμε "ποιότητα" Ο συμφορουμιτης δεν εγραψε σωστα αυτο που θελει να πει. Οταν λεει lol και counter strike προφανως εννοει τα παιχνιδια που παιζουν οι περισσοτεροι στα internet cafe(ή γιατι το counter μπαινει σε εκπτωσεις steam στα 5ευρω,κοινως σχεδον τσαμπε παιχνιδι),γιατι σαν παρουσια στην competitive σκηνη κλασσικα μπαλες απο πλευρας Ελληνικου ενδιαφεροντος.Για call και αθλητικα προφανως και εννοει την λιστα των πιο καλοπουλημενων παιχνιδιων καθε μηνα για κονσολες που κυριαρχουν τα αθλητικα εδω και χρονια. LEL, ο τυπος που εβριζε στο forum του αλλα μελη, κόπιαρε αλλα κανάλια του εξωτερικου και τωρα το παιζει και "reviewer", ουτε ενα view στη σαπιλα της ελληνικής gaming σκηνής.. Δεν γνωριζω τα παραπανω περιστατικα αν ισχυουν αν και για μενα επαισε στα ματια μου αρκετα οταν ειδα να δινει 10ρι στο DS3 ενω ειχε ηδη δωσει 10ρι στο BB,οπως επισης και το γεγονος οτι εθαβαν το Overwatch στις υποψηφιοτητες βραβειων ενω δεν το ειχαν παιξει.... 1
vste Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 ΕΙμαι ο μονος που θεωρει σαν καλυτερο Resident Evil το Code: Veronika στο Dreamcast? Ναι το προτιμω και απο το 4. Τωρα για το 7... Εχω σπαστει απιστευτα που δεν υποστηριζει VR σε PC. Καταλαβαινω τους λογους του exclusivity (η Capcom συνεργαστηκε με την Sony στο VR κομματι), καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να σπαζομαι αλλα σπαζομαι! Οποτε με βλεπω για αγορα του χρονου. Οσοι το παρετε παντως καλα να περασετε. Τα πρωτα reviews (unofficial) ειναι αρκετα θετικα. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 ΕΙμαι ο μονος που θεωρει σαν καλυτερο Resident Evil το Code: Veronika στο Dreamcast? Ναι το προτιμω και απο το 4. Τωρα για το 7... Εχω σπαστει απιστευτα που δεν υποστηριζει VR σε PC. Καταλαβαινω τους λογους του exclusivity (η Capcom συνεργαστηκε με την Sony στο VR κομματι), καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να σπαζομαι αλλα σπαζομαι! Οποτε με βλεπω για αγορα του χρονου. Οσοι το παρετε παντως καλα να περασετε. Τα πρωτα reviews (unofficial) ειναι αρκετα θετικα. Το PSVR είναι timed exclusive. Σε κανα χρόνο περίπου θα υπάρχει και η δυνατότητα VR στο PC 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 ΕΙμαι ο μονος που θεωρει σαν καλυτερο Resident Evil το Code: Veronika στο Dreamcast? Ναι το προτιμω και απο το 4. Τωρα για το 7... Εχω σπαστει απιστευτα που δεν υποστηριζει VR σε PC. Καταλαβαινω τους λογους του exclusivity (η Capcom συνεργαστηκε με την Sony στο VR κομματι), καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να σπαζομαι αλλα σπαζομαι! Οποτε με βλεπω για αγορα του χρονου. Οσοι το παρετε παντως καλα να περασετε. Τα πρωτα reviews (unofficial) ειναι αρκετα θετικα. Κοιταξε να δεις.Το Code Veronica ειναι αρκετα περιεργη περιπτωση και σιγουρα δεν θεωρειται κακο παιχνιδι(ισα ισα θεωρειται απο τα πολυ καλα της σειρας),απλα το ολο σκηνικο στο νησι+το ασχημο μπρος πισω μεταξυ Claire και Chris,(καποιους τους ενοχλουσε και ο γνωστος πιστολερο αλα goldeneye )δεν γινεται να το βαλουν πανω απο το remake. Οποιος θυμαται/επαιξε το remake συγκεκριμενα(και ισως και το 2)οταν πρωτοβγηκε,σιγουρα καταλαβαινει πως τετοια ατμοσφαιρα απλα δεν πετυχαινεις πλεον. Πιο παλια ειχαμε βεβαια και μια αλλη γνωστη σειρα τα Alone in the Dark που την κατεστρεψαν και αυτη οπως φυσικα και τα Silent Hill. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 9/10 το PurePlaystation. Όχι μόνο επέστρεψε στις ρίζες του λένε, αλλά τελειοποιήθηκε.http://pureplaystation.com/review-resident-evil-7-ps4psvr/2017/01/ Resident Evil 7 didn't just take the series back to form, it perfected it. Sure there will be satisfying combat but not before running around for your life filled with dread. The story and plot twists were entertaining as they were interesting and all the scares that came along with it. The voice actors did a phenomenal job and so did the level designers. There was never a time where I felt safe and ready to take on the next challenge. Old schools fans of the franchise will love this outing and is a perfect opportunity for new fans to hop on board. Just don't burn the midnight oil alone.
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Στις 18:00 σύμφωνα ξανά με τον Σάκη Καρπά από τους Unboxholics λήγει το εμπάργκο άρα θα περιμένουμε σε λίγο μαζικά τα Review πλάνα από το παιχνίδι κτλ.
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 ΕΙμαι ο μονος που θεωρει σαν καλυτερο Resident Evil το Code: Veronika στο Dreamcast? Ναι το προτιμω και απο το 4. όχι δεν είσαι, αυτό είναι το καλύτερο οπως φυσικα και τα Silent Hill. το sillent hill (το πρώτο) παρέδωσε σεμινάρια στο horror και δημιούργησε ολόκληρη σχολή μάλιστα σε αντίθεση με τα re ήταν όντως τρομακτικό παιχνίδι που σε έκανε να χέζεσαι, τα re ακόμα και αν ήταν περισσότερο survival από τα νεότερα εκτρώματα είχαν ανέκαθεν το action στοιχείο και το πάμε να τους σκοτώσουμε όλους στο sillent hill ήσουν ένας κακομοίρογλου που δεν ήξερες να σημαδέψεις μες στη κόλαση χωρίς φως και στη καλύτερη με ομίχλη ΥΓ καλός ο mikami, αλλά το evil within δεν παιζόταν. απαράδεκτο παιχνίδι. επίσης τα διάφορα σύγχρονα τρόμου που βασίζονται σε jump scares και δεν παίζουν λίγο βαθύτερα με τη ψυχολογία σου δε μου λένε κάτι. ελπίζω το re να μην είναι μόνο φθηνά κόλπα αλλά να έχει και κάποια ουσία και να σου μείνει κάτι να θυμάσαι μετά από καιρό 2
SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τι ώρα ανοίγει το παιχνίδι ? , τελικά ψήθηκα να το πάρω απο σήμερα χαχα Στις 18:00 σύμφωνα ξανά με τον Σάκη Καρπά από τους Unboxholics λήγει το εμπάργκο άρα θα περιμένουμε σε λίγο μαζικά τα Review πλάνα από το παιχνίδι κτλ. Τέλεια οποτε θα έχουμε μια πρώτη εικόνα
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πάντως παίζοντας το demo του re7,μου θύμισε το silent hill PT.. εαν γυρίσει σε αυτό το είδος,το θέλω το 7.. τα προηγούμενα(4-5{ειδικά αυτό}-6) δε μου άρεσαν ιδιαίτερα,το πως εξελίχτηκαν. @SPANK το βρίσκω στα 24 αύριο ξεκλειδώνει το παιχνίδι εδώ Available: 24 January This game will unlock in approximately 14 hours http://store.steampowered.com/app/418370/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα