Pitsifrikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το έπαιξα και μου άρεσε.Δε ξέρω κατά πόσο θα το νιώσω ως Resident Evil αλλά αυτή η σαπιλα μου άρεσε πολύ.Το τσίμπησα στα 27,53.Φοβαμαι μην αυξηθεί η τιμή μετά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το brightness το ρυθμίζεις μέχρι το ''Not visible'' να μην φαίνεται και το ''Barely visible'' να φαίνεται αμυδρά. Μου την σπάνε τα παιχνίδια που δεν έχουν τέτοιο και πρέπει να μαντέψεις.
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το έπαιξα και μου άρεσε.Δε ξέρω κατά πόσο θα το νιώσω ως Resident Evil αλλά αυτή η σαπιλα μου άρεσε πολύ.Το τσίμπησα στα 27,53.Φοβαμαι μην αυξηθεί η τιμή μετά. Αν ειναι να φοβασαι για κατι,αυτο ειναι το Season pass του παιχνιδιου.ΕΙναι επισης ο αλλος λογος που δεν κανω Pre order σε παιχνιδι το season pass του και νομιζω δεν ειναι και τυχαιο πως η τιμη του RE7 δεν ειναι η κλασσικη των 59.99 στο steam αλλα 49.99 http://store.steampowered.com/app/540340/
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το τσίμπησα στα 27,53.Φοβαμαι μην αυξηθεί η τιμή μετά. Από που το πήρες τόσο ; Στα 30 ευρώ το βλέπω στα κλειδάδικα. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-resident-evil-7-biohazard-cd-key-compare-prices/
Pitsifrikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Από που το πήρες τόσο ; Στα 30 ευρώ το βλέπω στα κλειδάδικα. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-resident-evil-7-biohazard-cd-key-compare-prices/ cdkeys.com με κουπόνι CDKEYSXMAS10
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δουλεύει το κουπόνι σε όλους ;
Pitsifrikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δε σου δουλευει εσενα;Εμενα μου δουλεψε κανονικα οπως και σε εναν φιλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Resident Evil 7 data mining reveals full plot details and DLC plans DLC 1 is a puzzle-focused gameplay chapter that has players answering riddles. It's likely to be combat-free. DLC 2 is seemingly some kind of card game that you can play to earn rewards. DLC 3 is wave-based survival because of course it is. And finally, DLC 4 will be a new story chapter ...
Shadows Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Κριμα παντως γιατι επαιξα σερι τα remake του 1-0 και ειχα πολυ ορεξη για παλιο καλο resident,ενταξει θεμα γουστου ειναι πανω απο ολα αλλα imo οποιαδηποτε σχεση με resident ειναι απλη συμπτωση-περα απο το ονομα-. Δεν μαρεσει το first person για 2 λογους:πρωτος λογος οτι σε βαζει αμεσα στην δραση και ενταση με jump scares και στο γιατι περιοριζει πολυ την ορατοτητα και ταυτοχρονα την ικανοτητα να εξερευνησεις τον χωρο.Η μοδα με τα adventure στυλ amnesia και το hype για vr δυστυχως θα καταστρεψει την ηδη μετα re6 κατεστραμενη σειρα.Εγω παντως θεωρω οτι το παιχνιδι θα πουλησει και κρινοντας απο την λυσσα της capcom για χρημα θα σημαινει το τελος των third person resident evil.
ADHD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Επαιξα το demo, ισχυει η αρχικη μου αποψη, αυτο το πραγμα δεν ειναι resident evil ειναι milk στο brand name απλα, θα μπορουσε η capcom να κανει αλλο IP γιατι σαν παιχνιδι τετοιου ειδους δεν φαίνεται άσχημο και σε VR πρεπει να ειναι καλη εμπειρία. Απλα δεν μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια και με εκνευριζει που χρησιμοποιουν το ονομα της σειρας. Σε κανα sale 5e για τη συλλογη και τιποτα αλλο.. Οποιος λεει "το resident evil επιστρεφει στις ριζες του" κτλπ απλα δεν εχει ιδεα πραγματικα..
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Επαιξα το demo, ισχυει η αρχικη μου αποψη, αυτο το πραγμα δεν ειναι resident evil ειναι milk στο brand name απλα, θα μπορουσε η capcom να κανει αλλο IP γιατι σαν παιχνιδι τετοιου ειδους δεν φαίνεται άσχημο και σε VR πρεπει να ειναι καλη εμπειρία. Απλα δεν μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια και με εκνευριζει που χρησιμοποιουν το ονομα της σειρας. Σε κανα sale 5e για τη συλλογη και τιποτα αλλο.. Οποιος λεει "το resident evil επιστρεφει στις ριζες του" κτλπ απλα δεν εχει ιδεα πραγματικα.. Μα επιστρεφει στις ριζες του,χωρις zombie και με πρωτου προσωπου καμερα Τωρα τι σοι ριζες ειναι αυτες ενας Θεος ξερει Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα παραπανω,αλλα οπως εχει αναφερθει αυτο με οτι εχουμε δει ως τωρα Resident evil δεν ειναι,γιαυτο και εχω περιεργεια να δω πως θα ειναι τελικα το παιχνιδι με βαση κατι που αναφερθηκε πιο πισω για Umbrella. Με βαση οτι εχουμε δει ως τωρα RE παιχνιδι δεν ειναι και το ονομα το χρησιμοποιει οντως μονο για παραπανω πωλησεις αρα ειδωμεν.
Pitsifrikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σαφώς και δεν είναι resident αλλά και αλλιώς να το έλεγαν πάλι θα το τσίμπαγα.Μου άρεσε το όλο σκηνικό.
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 μάλλον πέρασε απαρατήρητο... τέσπα, αυτό πάντως φαίνεται για "επιστροφή στις ρίζες" --> Daymare 1998 1
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 μάλλον πέρασε απαρατήρητο... τέσπα, αυτό πάντως φαίνεται για "επιστροφή στις ρίζες" --> Daymare 1998 Πιο πολυ RE mod ενα πραγμα που λενε και στα σχολια βεβαια
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα θα παίζει κομπλέ και σε 4Κ/HBAO+ με 980Ti/1070 λογικά. Resident Evil 7 PC Demo Patch Changelog: Game now works on CPUs without SSE4.1 functionality (e.g. AMD Phenom, Intel Core2 series) Optimized HBAO+ performance Fixed an issue that caused the screen size to change when switching from full screen to windowed mode. In-game purchase button now correctly links to the full game store page.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα