Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ότι έδωσαν διαφορετικό demo από το προηγούμενο... Είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της (τελευταίας) PS4 έκδοσης.

Γενικά υπάρχουν πράγματα να ψάξεις και να ανακαλύψεις, εκτός αν πήρες τα κλειδιά και πήγες κατ'ευθείαν για την έξοδο. Παιδιά οι εποχές που έριχνε κάτω την πόρτα ο Chris με το πόδι και καθάριζε 20 mutants με οπλοπολυβόλο και γυριστές κλωτσιές πέρασε και ελπίζω ανεπιστρεπτί. Welcome to survival horror τώρα. Νομίζω ότι το demo σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει απλώς να σου δίνει μια γεύση από τους μηχανισμούς και όχι να σε χορταίνει αποκαλύπτωντας περιοχές και εχθρούς.

Όσο αναφορά το performance και το indoors... τι συμπέρασμα να βγει? Ή τρέχει καλά ή όχι. Απλό.

Resident Evil είναι, κυρίως indoors περιβάλλοντα θα έχει. Ούτε τα προηγούμενα είχαν κάτι το τρομερό στον τεχνικό τομέα πλην το original RE4 στο Gamecube όπου ήταν το μόνο με εντυπωσιακά γραφικά για την εποχή του.

Το θέμα είναι αν τρέχει καλά και αν ο τεχνικός τομέας είναι αρκετός για να σε βάλει στην ατμόσφαιρα. Φυσικά το τελευταίο είναι υποκειμενικό αλλά προσωπικά με έπεισε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του action θα απογοητευτούν  :-) . Για μένα ως fan της πρώτης τριλογίας (όπου η βάση ήταν η ατμόσφαιρα και η επιβίωση), αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσω σε αγορά.

Άσε που δεν βλέπω και σχόλιο του Oroku στο θέμα εδώ και καιρό. Δεν μπορεί, αυτό δίχνει ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση  :P

Γιαυτο θα περιμενω τα reviews,γιατι πολυ απλα οτι εχω δει ως τωρα δεν θυμιζει σε τιποτα το ονομα της σειρας αυτης.Το προηγουμενο 6 αν και το χειροτερο της σειρας αντικειμενικα,τουλαχιστον ειχε καποια πραγματα που σου εδειχναν γιατι λεγεται RE(βεβαια κακη εκτελεση αλλα τεσπα).Εδω παλι ειναι ολα ενα μυστηριο.

Τουλαχιστον στο 4 σου ελεγε με το καλημερα οτι παιζεις τον Leon,ειχε και την Ada και ελαχιστα τον Wesker κατι γινοταν.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ότι έδωσαν διαφορετικό demo από το προηγούμενο... Είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της (τελευταίας) PS4 έκδοσης.

Γενικά υπάρχουν πράγματα να ψάξεις και να ανακαλύψεις, εκτός αν πήρες τα κλειδιά και πήγες κατ'ευθείαν για την έξοδο. Παιδιά οι εποχές που έριχνε κάτω την πόρτα ο Chris με το πόδι και καθάριζε 20 mutants με οπλοπολυβόλο και γυριστές κλωτσιές πέρασε και ελπίζω ανεπιστρεπτί. Welcome to survival horror τώρα. Νομίζω ότι το demo σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει απλώς να σου δίνει μια γεύση από τους μηχανισμούς και όχι να σε χορταίνει αποκαλύπτωντας περιοχές και εχθρούς.

Όσο αναφορά το performance και το indoors... τι συμπέρασμα να βγει? Ή τρέχει καλά ή όχι. Απλό.

Resident Evil είναι, κυρίως indoors περιβάλλοντα θα έχει. Ούτε τα προηγούμενα είχαν κάτι το τρομερό στον τεχνικό τομέα πλην το original RE4 στο Gamecube όπου ήταν το μόνο με εντυπωσιακά γραφικά για την εποχή του.

Το θέμα είναι αν τρέχει καλά και αν ο τεχνικός τομέας είναι αρκετός για να σε βάλει στην ατμόσφαιρα. Φυσικά το τελευταίο είναι υποκειμενικό αλλά προσωπικά με έπεισε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του action θα απογοητευτούν  :-) . Για μένα ως fan της πρώτης τριλογίας (όπου η βάση ήταν η ατμόσφαιρα και η επιβίωση), αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσω σε αγορά.

Άσε που δεν βλέπω και σχόλιο του Oroku στο θέμα εδώ και καιρό. Δεν μπορεί, αυτό δίχνει ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση  :P

Εννοώ αυτό το demo:

Δημοσ.

Δεν το εχω παιξει ακομα το demo τωρα κατεβαινει αλλα απο αυτα που βλεπω δεν θα μου αρεσει καθολου. Οσοι νομιζουν οτι η σειρα ηταν horror κανουν λαθος η απλα δεν θυμούνται καλα. Tο 1 θα μπορούσες να πεις οτι ειχε καποια jump scares και ηταν mix survival horror με action, απο το 2 και μετα η σειρα πηρε μια πιο action πορεία χωρις να χανει την ταυτοτητα της μεχρι το 4(το οποιο και θεωρω ακομα το καλυτερο της σειρας). To silent hill μπορεις να πεις οτι ηταν περισσότερο horror τα resident evil παντα ειχαν αρκετα το action κομμάτι και το shooting μέσα απλα δεν μπορούσαν να το κανουν τοσο καλα με τα μεσα της εποχής.

Αυτο το πραγμα που βλέπω δεν θυμιζει σε τιποτα RE, μοιαζει με κατι horror indies των 2ε στα steam sales, γιατι πρεπει να υπερβάλουν τοσο? Ειτε θα ειναι φαση CoD ειτε τερμα horror επειδη το ζήτησαν καποιοι?? Εγω ηθελα να παιξω ενα απλο καλο RE, 3rd person camera, exploration, progression, καλο story/mechanics κτλπ δεν ειναι τοσο δυσκολο.. Να περπαταω 20 λεπτα χωρις να δω εχθρο σε first person camera μεχρι να μου πεταχτει κατι να τρομαξω sorry αλλα δεν ειναι RE, μαλιστα ειναι λιγοτερο RE αν μπορω να το πω ετσι και απο το 5/6..

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχουμε ξανά πει bud, RE=survival, το horror απλά μπαίνει γιατί έχει τέρατα και gore, λιγοστά πυρομαχικά=explore το survive, αλλα όπως λες κάθε game είχε και παραπάνω action, και αυτό φοβάμαι, σίγουρα ρίξαν τον τόνο αλλα πάλι θα έχει αρκετό action πιστεύω.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ζήλεψαν την επιτυχία του Outlast και το έκαναν παρόμοιο, παρ' όλα αυτά για μένα είναι πολύ πιο κοντά στα πρώτα RE από τα RE 5 και 6. Και τα revelations action μπούρδες ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο θα περιμενω τα reviews,γιατι πολυ απλα οτι εχω δει ως τωρα δεν θυμιζει σε τιποτα το ονομα της σειρας αυτης.Το προηγουμενο 6 αν και το χειροτερο της σειρας αντικειμενικα,τουλαχιστον ειχε καποια πραγματα που σου εδειχναν γιατι λεγεται RE(βεβαια κακη εκτελεση αλλα τεσπα).Εδω παλι ειναι ολα ενα μυστηριο.

Τουλαχιστον στο 4 σου ελεγε με το καλημερα οτι παιζεις τον Leon,ειχε και την Ada και ελαχιστα τον Wesker κατι γινοταν.

Εμένα πάντως μετά τα γεγονότα του RE6 αυτοί οι χαρακτήρες δεν μου κολλάνε πλέον για survival horror gameplay. Επισης ξέφυγε πολύ το main story με τους πολέμους, την παγκόσμια εξάπλωση βιολογικών οπλων, τους ιδιωτικούς στρατούς κλπ. Μου άρεσε καλύτερα όταν είχαν όλα ένα μυστήριο.

Εφόσον το παιχνίδι διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν, δεν αποκλείεται να δούμε κανένα cameo πάντως. Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να κόψουν όλες τις επαφές και να πάνε σε κανονικό reboot.

Τώρα τα reviews δεν νομίζω να επικεντρωθούν στο ποιος πρωταγωνιστεί. Μακάρι να βγεί ένα καλό παιχνίδι με μεγάλη διάρκεια και replay value.

• Like 1
Δημοσ.

Στο demo πάντως σε προηγούμενη έκδοση χτυπούσε το τηλέφωνο σε κάποια φάση και κάποιοι λένε ότι η γυναίκα που μιλούσε είναι η Ada Wong. Επίσης, δίπλα από το τηλέφωνο υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει ένα ελικόπτερο της Umbrella.

Δημοσ.

Θα το παιξω μονο και μονο επειδη ειναι resident evil και ας μην μου αρεσουν τα horror. Δεν εχω ασχοληθει ουτε με outlast ουτε με αλλα παρομοι παιχνιδια αλλα το συγκεκριμενο θα αγοραστει κανονικα και θα το τερματισω ! Οπως επαιξα το alien isolation επειδη τα προηγουμενα ηταν acttion και ας ηταν horror αυτο.

Δημοσ.

Resident Evil 7: Beginning Hour – 4K Screenshots

Μ' αρέσει η ατμόσφαιρα της RE Engine, τα post processing φίλτρα που έχουν βάλει μπορεί να 'ναι υπερβολικά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά σε κάποια σημεία δίνουν μεγάλη αληθοφάνεια.

20161220164618_1.jpg

Το demo του Outlast 2 ήταν μακράν καλύτερο αν και δεν μου άρεσε το game.

Το Outlast δεν έχει καθόλου δράση, ούτε exploration έχει, με μια κάμερα είσαι και προσπαθείς να βρεις τη διέξοδο χωρίς να σε πιάσουν. Το RE είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είδα στο demo. Πάντως ο Jack Baker είναι τέτοια φάση..

Δημοσ.

Βλέποντας το παραπάνω comparison video μεταξύ των 3 πλατφορμών αναρωτιέμαι, το brightness το ρυθμίζετε με βάση το ενδεικνυόμενο level, που προσφέρει και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού που έχει ο δημιουργός επιλέξει ή με βάση αυτό που ευχαριστεί/διευκολύνει εσάς, πηγαίνοντας περίπατο η original ατμόσφαιρα?

Το λέω γιατί βλέποντας της λήψεις από το PC, έχει ένα σαφέστατα φωτεινότερο/ξεπλημένο περιβάλλον σε σχέση με αυτό που βίωσα ο ίδιος με σωστά settings στο PC μου, που με το ζόρι έβλεπα πέραν του φακού. Για τις κονσόλες δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

Καλά μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε comparison yt videos, η ποιότητα είναι κακή, τώρα γιατί φαίνεται πιο σκοτεινό στις consoles idk, ίσως είναι φίλτρο να κρύψουν τις ατέλειες...

Δημοσ.

... τώρα γιατί φαίνεται πιο σκοτεινό στις consoles idk, ίσως είναι φίλτρο να κρύψουν τις ατέλειες...

Το θέμα που ανέφερα, δεν είναι στις κονσόλες. Στο δικό μου PC με σωστή ρύθμιση φωτισμού από το game, είναι αρκετά πιο σκοτεινό από αυτό του τύπου πάλι στο PC. Κυρίως το έχει full στο brightness απλά για να προδώσει τη διαφορά. Το αν έχει πειραγμένα φίλτρα στις κονσόλες, αλλού παπά ευαγγέλιο, γιατί τις έχω εκτός σύγκρισης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...