Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Κλείσε το CA και το motion blur. Επίσης, το render mode σε interlace δίνει κάμποσα frames. 1
Anastazio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες ξερει κανεις αν εχει VR support το demo η ειναι exclusive για psvr?
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Όλα τα FPS μπορείς να τα παίξεις με VR στο PC αν δεν κάνω λάθος.
Anastazio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Όλα τα FPS μπορείς να τα παίξεις με VR στο PC αν δεν κάνω λάθος. Με injector τυπου vorpx μπορεις αλλα αν δεν ειναι native το αποτελεσμα δεν ειναι παντα καλο εκτως και αν γινει καποιo mod,απλα επειδη σιγουρα παιζει native στο psvr γιαυτο ρωταω,μηπως εχει κλειδωθει κατα καποιον τροπο το feature γιατι καπου ειδα οτι ειναι timed exclusive το support.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για το VR, ψάξτο στο reddit. Κάτι παίζει με το HBAO+ μάλλον, έχει 30FPS λιγότερα από το SSAO.
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για το VR, ψάξτο στο reddit. Κάτι παίζει με το HBAO+ μάλλον, έχει 30FPS λιγότερα από το SSAO. Και κλασικά η διαφορά με το απλό SSAO είναι μηδαμινή. Αντιμετωπίζει κανείς performance problems? Σε εμένα τρέχει locked στα 60, όλα τερμα με TAA+FXAA και δεν παρατήρησα ούτε κάποιο stuttering ούτε frame pacing. Νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό port. Από την άλλη ο φωτισμός μου φάνηκε γενικά λίγο πιο μουντός από την PS4 εκδοση με αδύναμα highlights. Δεν ξέρω αν φταίει το χαμηλότερο contrast της οθόνης μου σε σχέση με την TV μου ή αν επίτηδες πήγαν για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα στο PC. Εκεί που είδα μεγάλη διαφορά υπέρ της PC έκδοσης παντως ήταν στις αντανακλάσεις.
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι κατα ποσο η demo εκδοση θα τρεχει ακριβως οπως και στο τελικο παιχνιδι.
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι κατα ποσο η demo εκδοση θα τρεχει ακριβως οπως και στο τελικο παιχνιδι. Συνήθως η Capcom κάνει καλή δουλειά στο PC όσο αναφορά το performance. Θα δούμε βέβαια αλλά εγώ θα εκπλαγώ πολύ αν το RE7 βγει με προβλήματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι 1440P πάει αέρας(Με HBAO+), μόλις βάλεις 4K και render mode Normal αντί για Interlaced παίζεις με 25-30FPS σε 980Ti/1070. Πάντως πάει για αγορά απ' ότι φαίνεται, the horror is back.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Demo my ass, απίστευτα μικρό και τελείως άδειο από οτιδήποτε, γιατί μας δώσαν διαφορετικό demo από το προηγούμενο?! Όσο αφορά το performance ναι ok τρέχει άψογα αλλα δεν βγαίνει συμπέρασμα όταν κάνει render μονο indoors μερικά τετραγωνικά και τα graphs δεν λένε κάτι ιδιαίτερο tbh. Τώρα για horror δεν ξέρω, πιο πολύ για αηδία και jump scares το κόβω, θα δείξει.
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα αν δεν βγουν review δεν κανω pre order με την καμια. Ηδη η πρωτη σφαλιαρα για τους κατοχους VR headset ηρθε πριν λιγους μηνες οταν επιβεβαιωθηκε οτι το VR του παιχνιδιου θα ειναι διαθεσιμο τον πρωτο χρονο αποκλειστικα για το ps4 http://www.gamesradar.com/resident-evil-7-will-be-a-vr-exclusive-on-ps4-for-a-year/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Pre-order ούτε για πλακα, day1 θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και όπως λέει και ο Cartman : 1
D.Luffy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Demo my ass, απίστευτα μικρό και τελείως άδειο από οτιδήποτε, γιατί μας δώσαν διαφορετικό demo από το προηγούμενο?! Όσο αφορά το performance ναι ok τρέχει άψογα αλλα δεν βγαίνει συμπέρασμα όταν κάνει render μονο indoors μερικά τετραγωνικά και τα graphs δεν λένε κάτι ιδιαίτερο tbh. Τώρα για horror δεν ξέρω, πιο πολύ για αηδία και jump scares το κόβω, θα δείξει. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ότι έδωσαν διαφορετικό demo από το προηγούμενο... Είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της (τελευταίας) PS4 έκδοσης. Γενικά υπάρχουν πράγματα να ψάξεις και να ανακαλύψεις, εκτός αν πήρες τα κλειδιά και πήγες κατ'ευθείαν για την έξοδο. Παιδιά οι εποχές που έριχνε κάτω την πόρτα ο Chris με το πόδι και καθάριζε 20 mutants με οπλοπολυβόλο και γυριστές κλωτσιές πέρασε και ελπίζω ανεπιστρεπτί. Welcome to survival horror τώρα. Νομίζω ότι το demo σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει απλώς να σου δίνει μια γεύση από τους μηχανισμούς και όχι να σε χορταίνει αποκαλύπτωντας περιοχές και εχθρούς. Όσο αναφορά το performance και το indoors... τι συμπέρασμα να βγει? Ή τρέχει καλά ή όχι. Απλό. Resident Evil είναι, κυρίως indoors περιβάλλοντα θα έχει. Ούτε τα προηγούμενα είχαν κάτι το τρομερό στον τεχνικό τομέα πλην το original RE4 στο Gamecube όπου ήταν το μόνο με εντυπωσιακά γραφικά για την εποχή του. Το θέμα είναι αν τρέχει καλά και αν ο τεχνικός τομέας είναι αρκετός για να σε βάλει στην ατμόσφαιρα. Φυσικά το τελευταίο είναι υποκειμενικό αλλά προσωπικά με έπεισε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του action θα απογοητευτούν . Για μένα ως fan της πρώτης τριλογίας (όπου η βάση ήταν η ατμόσφαιρα και η επιβίωση), αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσω σε αγορά. Άσε που δεν βλέπω και σχόλιο του Oroku στο θέμα εδώ και καιρό. Δεν μπορεί, αυτό δίχνει ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση
Anastazio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο με το exclusivity στα headset με ξεπερνάει...θα μου πεις πληρωνει η σονυ τι τους νοιαζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα