Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν το έπαιξα ακόμα αλλα από τα video που έχω δει συνεχίζω και βλέπω generic enemies copy paste από το 5, ammo scattered σε τελείως άσχετα μέρη (inside fuckin barrels?! Rly?!) αντί να είναι σε specific locations και αρκετά arcade combat/healing system.

OK όσο αναφορά το που βρίσκεις ammo, τουλάχιστον δεν υπάρχει η αθλειότητα των προηγούμενων που οι εχθροί γεννούσαν σφαίρες και items. Αυτό και αν ήταν arcade... Πήγαινε όλο το immersion στα σκουπίδια.

Έτσι κι αλλιώς όπως είπε και ο Fulgore και στα πρώτα RE σε άσχετα μέρη ήταν. Παιχνίδι είναι, κάπου πρέπει να βρεθεί ammo...

Για τους εχθρούς γενικά, ναι κι εγώ συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο ως προς την ποικιλία.

Για το combat system θα διαφωνίσω. Πολύ πιο ρεαλιστικό από τις γυριστές κλωτσιές που έκοβαν κεφάλια στα προηγούμενα ή το stomp που πολτοποιούσε σώματα. 

Για το healing... Απλώς είναι real-time και δεν χρειάζεται να μπεις σε μενού το οποίο στην ουσία σου έδεινε χρόνο για καφέ και τσιγάρο όπως τα πρώτα. Αυτό μου άρεσε γιατί δίνει έξτρα άγχος κατά τη διάρκεια μιας μάχης. 

• Like 2
Δημοσ.
Για το combat system θα διαφωνίσω. Πολύ πιο ρεαλιστικό από τις γυριστές κλωτσιές που έκοβαν κεφάλια στα προηγούμενα ή το stomp που πολτοποιούσε σώματα.

Εννοείτε δεν το σύγκρινα με την καμια με τα παλιά, απλά κανεις block με τα χερια τσεκούρια (evade is better)...εκεί κόλλησα λίγο γιατί το όλο game προσπαθεί να είναι ρεαλιστικό. Το wound system μια χαρά πολύ καλο αλλα περίμενα κάτι πιο FarCry φάση animation από το να ρίχνεις holy water :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έλεγε το "You can now play as Chris" ήμουν έτοιμος να το τσεκάρω αν ισχύει. Χαχαχαχα. Ρε μπαγάσα, δεν ντρέπεσαι; Παιζεις με τον πόνο τους;

Added 3rd person camera support

Increased ammo

Added new weapons

You can now play as Chris

χαχααχ εγω παντως το πιστεψα και εψαχνα κανενα 5λεπτο για 3rd person camera support :P αν και δεν με νοιαζει γτ μαρεσει 1ου προσωπου σε horror :D

Δημοσ.

Το demo ήταν αρκετά αντιπροσωπευτικό, σαν horror walking simulator φάση P.T. το παρουσίασαν...έπρεπε να κάνουν ένα ξεχωριστό ή έστω αλλαγμένο level με μερικά στοιχεια από core gameplay.

Δημοσ.

Παιδια μια ειναι η απορια μου. Ειναι RE ; εγω βλεπω απλα ενα τρομαχτικο παιχνιδι με κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα που παραπεμπει σε house of thoushand copses με λιγο απο texas chainsaw massacre και για γαρνιτουρα λιγο saw με τον γιο της διεστραμενης οικογενειας αλλα jigsaw. Προσεξτε δεν με νοιαζει αν ειναι πιο syrvival απο τις αιδιες Re 5 και 6. Ουτε αν ειναι πολυ τρομακτικο η εχει κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα. Εχει πολλα τετοια παιχνιδια αλωστε. Εγω λατρευω τα παλια RE (1,2,3,CVX και φυσικα τα remaster και το zero) λογω της ατμοσφαιρας τους της μουσικης τους και του σεναριου τους. Υπαρχει καποια συνδεση της psyco οικογενειας με το σεναριο του resident evil ; προσοχη δεν ζητω spoil. Απλα πειτε μου αν υπαρχει οχι ποια ειναι. Εχω διαβασει κατι περι "αναφορων" στα παιχνιδια re κλπ τι να το κανω αυτο ; και ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχουν ζομπι ; αν ναι πως μπορει να λεγεται resident evil ;;; τελος αυτο με την εμφανιση του chris στο τελος μονο σε μενα κανει ενα πραγμα οκ πως θα τους κανουμε να παιξουν το επομενο ετσι που τα καναμε σκατα ; ας πεταξουμε μαι σκηνη με τον chris μπας και τσιμπησει κανεις και παρει και το επομενο.  Για να μην παρεξηγηθω μου αρεσει η εποχη των ζομπι. Η εποχη ομως που τα βλεπαμε και λεγαμε  πως θα τα ριξω τωρα και μου μετραγαμε τις σφαιρες και πολλες φορες καναμε ελιγμους αποφυγης για να εχουμε σφαιρες για αργοτερα και οχι η εποχη το παιζαμε βαν νταμ και ροκυ στα ζομπι.. Πειρμενω με αγωνια τις απαντησεις σας ελπιζωντας να με πεισετε οτι προκειτα για re προσεξτε οχι αν αξιζει να παιξω το game σαν game αλλα αν αξιζει να το παιξω ως RE και οχι σαν καποιο game που επρεπε να εχει αλλο ονομα και απλα του δωσανε το συγκεκριμενο για να πουλησει παραπανω.

Δημοσ.

Αρχικά να πω για όποιον ενδιαφέρεται στο σύστημά μου i7 920, 6gb ddr3 με 280x σε 1920χ1080 απενεργοποιημένο το v-sync και το motion blur, shadows medium και τα υπόλοιπα very high πάει πολύ καλά. 100+ fps

Η αναφορά γίνεται για όσους θέλουν να το πάρουν και έχουν παρόμοιο σύστημα και διστάζουν.

Λίγο που έπαιξα μπορώ να πω ότι δείχνει να είναι πολύ καλό παιχνίδι. Καταλαβαίνω γιατί λέει ο panagis αυτά που λέει και εφόσον δεν το τελείωσα δεν μπορώ να του απαντήσω αν είναι ή όχι RE το παιχνίδι αλλά καλώς κακώς τα χρόνια περνάνε και τα παιχνίδια εξελίσσονται και ίσως όχι όπως θα θέλαμε. Δυστυχώς το ηλικιακό target group των εταιριών δεν είναι οι πρώην πιτσιρικάδες αλλά οι νυν, οπότε δεν θα βλέπουμε πάντα αυτά που περιμένουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Αρχικά να πω για όποιον ενδιαφέρεται στο σύστημά μου i7 920, 6gb ddr3 με 280x σε 1920χ1080 απενεργοποιημένο το v-sync και το motion blur, shadows medium και τα υπόλοιπα very high πάει πολύ καλά. 100+ fps

Η αναφορά γίνεται για όσους θέλουν να το πάρουν και έχουν παρόμοιο σύστημα και διστάζουν.

Λίγο που έπαιξα μπορώ να πω ότι δείχνει να είναι πολύ καλό παιχνίδι. Καταλαβαίνω γιατί λέει ο panagis αυτά που λέει και εφόσον δεν το τελείωσα δεν μπορώ να του απαντήσω αν είναι ή όχι RE το παιχνίδι αλλά καλώς κακώς τα χρόνια περνάνε και τα παιχνίδια εξελίσσονται και ίσως όχι όπως θα θέλαμε. Δυστυχώς το ηλικιακό target group των εταιριών δεν είναι οι πρώην πιτσιρικάδες αλλά οι νυν, οπότε δεν θα βλέπουμε πάντα αυτά που περιμένουμε.

Στην αρχη δε δειχνει την ταυτοτητα του το παιχνιδι.Προχωροντας γινεται καθαρο resident αν εξαιρεσεις βεβαια το first person.Το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο.

YΓ.Σε καποια σχολια βλεπω οτι το TAA ειναι καλυτερο απο το smaa και σε αλλα οχι.Εγω εχω βαλει smaa και το mod που ποσταρε ο Psycho.Ειναι καλυτερος καποιος αλλος συνδυασμος?

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να το ανεβάσεις και άλλο http://www.pcgameshardware.de/Resident-Evil-7-Biohazard-Spiel-57353/Specials/Benchmark-PC-Anforderungen-1219005/

Πάντως φένεται παιχνιδάρα. Επειδή δεν έχω παίξει κάποιο Resident Evil υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να καταλάβω το σενάριο; Επίσης αν δεν κανω λάθος είναι το πρώτο Resident Evil σε fps mode;;

Δημοσ.

Πάντως φένεται παιχνιδάρα. Επειδή δεν έχω παίξει κάποιο Resident Evil υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να καταλάβω το σενάριο; Επίσης αν δεν κανω λάθος είναι το πρώτο Resident Evil σε fps mode;;

Το σενάριο του 7 είναι ανεξάρτητο από την υπόλοιπη σειρά οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Είναι το πρώτο "καθαρό" RE σε fps mode. Είχαν βγει παλαιότερα κάτι spin-offs σε στυλ on-rails shooter με light gun όπως το RE Survivor αλλά αυτά δεν μετράνε.

Κατά την άποψη μου είναι παιχνιδάρα. Μπορεί να διχάζει για άλλη μια φορά τους φανατικούς της σειράς που ξεκίνησαν από τα παλαιότερα και περίμεναν επιστροφή αγαπημένων χαρακτήρων αλλά για έναν καινούργιο όπως εσύ θα είναι μια χαρά. Καλύτερα κιόλας που δεν έπαιξες την action trilogy ώστε η σειρά να σου μείνει ως survival horror. 

Γνώμη μου, αν το τελειώσεις και σου αρέσει, κάποια στιγμή δες και τα 2 remasters που βγήκαν στο PC (Resident Evil 1 και 0). Προσοχή βέβαια γιατί μπορεί να σε ξενίσουν πάρα πολύ σε θέμα χειρισμού...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...