Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Resident Evil 7 officially announced, coming in January 24th H Capcom ανακοίνωσε το Resident Evil 7, λένε ότι επιτέλους γυρνάει στις ρίζες του και ότι θα έχει τον τρόμο που πρόσφεραν τα πρώτα Resident Evil παιχνίδια. Θα είναι πρώτου-προσώπου και θα χρησιμοποιεί την νέα μηχανή γραφικών της Capcom. Το παιχνίδι λαμβάνει μέρος στα γεγονότα μετά το Resident Evil 6. Για να δούμε αν αυτή τη φορά, θα αξίζει να ασχοληθεί ένας παλιός fan των Resident Evil με το παιχνίδι. Εικόνες: Announcement trailer: 2
noFEARgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 απο τα πιο χαλια trailer στην e3 . Επισης η μουσικη δεν ταιριαζει καθολου . 2
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Η μεγαλυτερη απογοητευση της χρονιας για μενα με διαφορα. ''Για να δούμε αν αυτή τη φορά, θα αξίζει να ασχοληθεί ένας παλιός fan των Resident Evil με το παιχνίδι.'' Ε οχι ευχαριστουμε οταν με το καλο ερθει το RE 2 remake ξυπνηστε μας. Απλα η εν λογω εταιρια απο οταν εφυγε ο Mikami εχασε τον δρομο της και ιδου τα αποτελεσματα. Trailer παιχνιδιου που λεγεται Resident evil και αν το εδειχνες στον οποιοδηποτε μονο Resident evil δεν θα σου ελεγε οτι μοιαζει αυτο. 4
Sprou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το μόνο θετικό που βλέπω είναι το mansion που θυμίζει μακρινές καλές εποχές..βέβαια ρημαδι είναι εδώ που τα λέμε..επίσης resident evil χωρίς zombies..μάλιστα.
devilmanson Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Στοιχειωμενο σπιτι τερατα.... το μπερδεψαν με κανα silent hill η ειναι προμο του conjuring! Μας δουλευουν φαινεται ψιλο γαζι no zombie no resident evil! 2
xaerialtwistx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 εντελως αδιαφορη σειρα απο τοτε που αλλαξε οπτικη με το re4. (αν και το 4 αντικειμενικα λενε πως ειναι καλό, εγω δεν αντεξα να ασχοληθω για πολυ ωρα). από ότι φαινεται θα συνεχισει να μου είναι αδιάφορη. 3
Sprou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Κατά τη γνώμη μου μετά το δεύτερο της σειράς δεν άξιζε να ασχοληθείς.. 1
noFEARgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 προσωπικα το 4 ηταν το τελευταιο καλο resident evil . Με μπολικο περιεχομενο επισης . Μετα απο αυτο απογοητευση . 3
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μοιαζει πιο πολυ με το resident evil επειδη και εκεινο ηταν σε επαυλη αλλα αν δεν εχει ζμπι και μονο τερτα ε τοτε δεν ειναι resident evil. Τι στοιχωμενο σπιτι και βλακειες. Εκτος αν δεν ειναι ακριβως στοιχειωμενο σπιτι αλλα εχει μολυνθει απο τον t virus της umbrella.
pirate79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τελιωνοντας το παιχνιδι, στο καπακι μετα ενα dead racing να δουμε και κανα ζομπι να ανοιξει το ματι.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ποιος σας είπε βρε παιδιά ότι δεν θα έχει zombies και τρελαθήκατε? Συνεχεια κανονικά της σειράς είναι... Απλά το γυρίζουν σε fps.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ θέλω να δω τρόμο, δεν πάει να το κάνουν και RTS..Το θέμα είναι να επιστρέψει το horror στοιχείο. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οποιος θελει τρομο σε Resident evil ας ξαναπαιξει τα RE 1 και Zero Hd remastered. Αυτη ειναι η καλυτερη ατμοσφαιρα που εχει βγαλει αυτη η σειρα. Ολα τα αλλα περι πρωτου προσωπου και Virtual Reality που ειπανε πηγαινει αλλου η σειρα και χανει δυστηχως την ταυτοτητα της. Για διαβαστε απο κατω τα σχολια του παραπανω trailer στο youtube και θα καταλαβετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα