Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, takis8 είπε Το έχω κάνει... Η αλλη κλασσικη τοτε επιλογη ειναι να παρεις καλυτερο gear αν δεν εχεις ηδη και να ξαναπροσπαθησεις οπως και upgrades σε οπλα και skills. Φυσικα κοιτας και video στο youtube για το πως αποφευγουν τις επιθεσεις της αλλα και τι dmg της κανουν σε σχεση με σενα.
takis8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 οσους ποντους που εχω μαζεψει εχω παρει οπλα και αναβαμισεις αλλα αυτα που βλεπω στο youtube ειναι πολυ πανω κ δεν ξερω καταποσο τα εχουν παρει κανονικα και οχι με κανενα cheat
DimosMcLaren Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως με το που ξεκινούσε η μάχη έτρεχα πάνω τους και πριν προλάβουν να κάτσουν κάτω ξεκινούσα τη μάχη έτσι τους έτρωγα μια ή δύο μπάρες ενέργειας κάνοντας τις δύο δυνατές επιθέσεις + κόμπο. Τη σούπερ επίθεση την κρατάω προς το τέλος γιατί όταν δεν είχα να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο. Πάρε και καμιά πέτρα Αναστάσης. Καλά τα Boss είναι της πλάκας αλλά οι κύριες δίνουν πολύ πόνο !!! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από DimosMcLaren
DimosMcLaren Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, takis8 είπε το παλευω φιλε αλλα τιποτα... Πάντως βγαίνουν να ξέρεις χωρίς cheating κ.λ.π. εγώ τις σκότωνα μόλις τις συναντούσα αλλά έχω φάει και 2 μέρες μαχες. Μπορείς αν δεν είσαι πολύ δυνατός να τις αφήσεις για πιο μετά αφού πάρεις πιο δυνατό εξοπλισμό.
Alastor192 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Κριμα,μονο ενα boss το ανερχομενο DLC του God of War. Φτηνες τακτικες και απτην Sony δυστυχως https://thehardtimes.net/harddrive/rip-off-god-of-war-christianity-dlc-only-has-one-boss/
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Κριμα,μονο ενα boss το ανερχομενο DLC του God of War. Φτηνες τακτικες και απτην Sony δυστυχως https://thehardtimes.net/harddrive/rip-off-god-of-war-christianity-dlc-only-has-one-boss/ Clickbaited xD 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 On 17/01/2019 at 21:35, Alastor192 said: Κριμα,μονο ενα boss το ανερχομενο DLC του God of War. Φτηνες τακτικες και απτην Sony δυστυχως https://thehardtimes.net/harddrive/rip-off-god-of-war-christianity-dlc-only-has-one-boss/ Γαμάτο. Μακάρι να έχουν τα άντερα να βάλουν setting στο επόμενο reboot την Βίβλο και να σφάζεις βιβλικά πρόσωπα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Σας δουλεύουν και δε παίρνετε πρέφα ότι είναι comedic news ;
fytotech Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Το κορυφαίο στο άρθρο είναι το όνομα του redditor. PM_ME_UR_GREEK_NUDES!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Σας δουλεύουν και δε παίρνετε πρέφα ότι είναι comedic news ; Τα emoticons στο τέλος των προτάσεων των παιδιών δεν τα βλέπεις ρε γιατρέ?! 2
kolossos_22 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Παιδιά είπα να το ξεκινήσω μιας και έχω ήδη τέρματισει τα προηγούμενα Κκ είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα αλλά έχει κάτι εξίσου μαγικό Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας με ότι εσείς έχετε ήδη ζήσει και καταλάβατε ότι κάνατε λάθος αργότερα στο χειρισμό των πόντων πχ στις αναβαθμίσεις talent tree κτλ. Επίσης μπορώ να γυρίσω πίσω με κάτι τύπου teleport ? Για να πάω στο μαγαζάκι να κάνω τα , upgrade Σας ζαλισα το ξέρω ζητώ συγνώμη και ευχαριστώ που το διαβάσατε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, kolossos_22 είπε Παιδιά είπα να το ξεκινήσω μιας και έχω ήδη τέρματισει τα προηγούμενα Κκ είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα αλλά έχει κάτι εξίσου μαγικό Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας με ότι εσείς έχετε ήδη ζήσει και καταλάβατε ότι κάνατε λάθος αργότερα στο χειρισμό των πόντων πχ στις αναβαθμίσεις talent tree κτλ. Επίσης μπορώ να γυρίσω πίσω με κάτι τύπου teleport ? Για να πάω στο μαγαζάκι να κάνω τα , upgrade Σας ζαλισα το ξέρω ζητώ συγνώμη και ευχαριστώ που το διαβάσατε Παίξε το game και οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, kolossos_22 είπε Επίσης μπορώ να γυρίσω πίσω με κάτι τύπου teleport ? Για να πάω στο μαγαζάκι να κάνω τα , upgrade Ναι
babality Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ξεκινησα το game με ιδιαιτερα μεγαλες προσδοκιες λογω του σουσουρου(κακως). παιζει να βιαζομαι πολυ να βγαλω συμπερασμα ειμαι ακομα στην μεγαλη λιμνη (3η περιοχη κατα σειρα οπως σε παει το στορι και 17% complete). Goty σε καμια περιπτωση για μενα προς το παρων. Το rdr2 με διελυσε απο το πρωτο 3ωρο κι αυτο εδω μου'σκασε μεχρι τωρα σα παιχνιδι της σειρας. Πιο πολυ με επιασε το Detroit που επαιξα προσφατα. Απο γραφικα ειχα δει καποιους να λενε οτι ειναι πολυ καλυτερα απο του read dead κι αυτο λογω του οτι ειναι background μονο και μη προσβασιμο. Γιατι ετσι παιδες? Ειχα αραξει να δω νερα και βουνα και τετοια και γελαγα με την παιδικοτητα που βγαζουν. Ειδικα το νερο απο αληθοφανεια μουφα. Να παω μεχρι τελος και αν ειναι ετσι ολο επιστρεφω με φτυαρι με κονταρι 4μιση μετρα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από babality
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα