nekrik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 1/30/2018 στις 12:25 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Καλά μη συγκρίνουμε τώρα το τερατώδες downgrade του W3 με αυτό.. Άσε που δεν βλέπω να υπάρχει downgrade απλά αλλαγή στο color correction - tone mapping και ίσως στα time of day και sun direction λόγω αλλαγων αισθητικής φύσεως . Από και και πέρα από ότι βλέπω πολυπλοκότητα γεωμετρίας , textures και shaders είναι άθικτα και ίσα ίσα πιο καθαρό φαίνεται κατά την άποψη μου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλά οι συγκρίσεις μεταξύ compressed youtube videos είναι πολύ σχετικές, παρόλα αυτά η κλασσική άσπρη θολούρα φαίνεται λιγότερο στο last build.
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δεν ξερω αν εχει μπει ,ειναι σχετικο με την μυθολογια που βρισκεται πισω απο το god of war 4 1
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Grim Ripper
GioTech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Άλλο ένα υπερπαιχνίδι. Έχει γράψει ιστορία το Game και οι προκάτοχοι του. Ειδικότερα το 3 με μάγεψε. Περιμένω το 4 να το ξεπεράσει !!
JohnVani18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Έχει αλλάξει ριζικά το παιχνίδι και φαίνεται. Μην περιμένεις κάτι αντίστοιχο του 3, παραέχει στοιχεία RPG.
Alastor192 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εντωμεταξυ θα εψηνα να παρω την limited,αλλα εχει αρκετα μεγαλη διαφορα ρε γμτ. 50 η κανονικη εκδοση και 77 η special
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μπορούσαν να φτιάξουν πολύ πιο ωραία κονσόλα πάντως..
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, JohnVani18 είπε Έχει αλλάξει ριζικά το παιχνίδι και φαίνεται. Μην περιμένεις κάτι αντίστοιχο του 3, παραέχει στοιχεία RPG. Αυτο κατα την γνωμη μου ειναι θετικο αν τα εχουν ενσωματωσει ωστε να ταιριαζουν με το υφος της σειρας νομιζω πως θα δουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα .
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Θα ήθελα λίγο βία όπως έγινε με το 3.. Δε νομίζω να φτάνει σε τέτοια επίπεδα, πόσο μάλλον όταν θα νταντεύει και τον γιό του. @Psycho Ω ναί!!
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν είχα παίξει κανένα GoW, αγόρασα το 3 remastered στο PS4 Pro για να δώ έστω το 3ο μέρος αυτής της επικής σειράς, ετοιμάζοντας τον εαυτό μου για το 4ο. Ξεκινάω να βλέπω βίντεο και Wiki για την ιστορία μέχρι το 3ο, και αφού έμαθα απ'εξω και ανακατωτά τα πάθη και την οργή του Κράτος αρχίζω να παίζω όλο ενθουσιασμό το GoW 3. 3 ώρες μετά έχω αποφασίσει ότι το gameplay του το βρίσκω απίστευτα βαρετό , οπότε το παιχνίδι, θα κάνει παρέα με τον Κράτος στον Άδη όπου τον άφησα. Εν κατακλείδι, χαίρομαι που το GoW 4 θα είναι διαφορετικού gameplay παιχνίδι. Το 3 θα το δώ σε βίντεο....... 1
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Το 3 έχει φανταστικά boss fights. Παίξ'το καλύτερα.
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Κακασχημη η κονσολα για ενα και μονο λογο.Ενας ο οποιος δεν εχει παιξει το god of war πως στο καλο θα καταλαβει οτι η κονσολα ειναι limited απο αυτο το παιχνιδι περαν του controller? Δειτε πχ του Uncharted ή του batman ποσο πιο θεματικες ηταν. 12 ώρες πριν, Alastor192 είπε Εντωμεταξυ θα εψηνα να παρω την limited,αλλα εχει αρκετα μεγαλη διαφορα ρε γμτ. 50 η κανονικη εκδοση και 77 η special Ολες αυτες οι limited παντα τοση διαφορα ειχαν στην τιμη και στο horizon και στο uncharted στο last of us και παει λεγοντας,επειδη ακριβως δεν σου δινουν μονο 1 steelbook και τελος.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 hours ago, panther_512 said: Δεν είχα παίξει κανένα GoW, αγόρασα το 3 remastered στο PS4 Pro για να δώ έστω το 3ο μέρος αυτής της επικής σειράς, ετοιμάζοντας τον εαυτό μου για το 4ο. Ξεκινάω να βλέπω βίντεο και Wiki για την ιστορία μέχρι το 3ο, και αφού έμαθα απ'εξω και ανακατωτά τα πάθη και την οργή του Κράτος αρχίζω να παίζω όλο ενθουσιασμό το GoW 3. 3 ώρες μετά έχω αποφασίσει ότι το gameplay του το βρίσκω απίστευτα βαρετό , οπότε το παιχνίδι, θα κάνει παρέα με τον Κράτος στον Άδη όπου τον άφησα. Εν κατακλείδι, χαίρομαι που το GoW 4 θα είναι διαφορετικού gameplay παιχνίδι. Το 3 θα το δώ σε βίντεο....... Εγώ είμαι στην εντελώς αντίπερα όχθη: βρίσκω το God of War III (και τα προγενέστερα φυσικά) από τα καλύτερα του είδους του και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει η στροφή στην «ποιότητα» που πάνε να κάνουν με το επόμενο GoW. Πάντα ήταν τίτλοι που έμπαινες να παίξεις και δεν έμενε δόντι. Τώρα μου φαίνεται πολύ serious και πιο πολύπλοκο σε gameplay, ελπίζω να μη χαλαστώ. Ίσως να μην έπρεπε να το μπασταρδέψουν τόσο και να το κυκλοφορούσαν με άλλον main char. Τέσπα θα δείξει.
Alastor192 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κακασχημη η κονσολα για ενα και μονο λογο.Ενας ο οποιος δεν εχει παιξει το god of war πως στο καλο θα καταλαβει οτι η κονσολα ειναι limited απο αυτο το παιχνιδι περαν του controller? Δειτε πχ του Uncharted ή του batman ποσο πιο θεματικες ηταν. Ολες αυτες οι limited παντα τοση διαφορα ειχαν στην τιμη και στο horizon και στο uncharted στο last of us και παει λεγοντας,επειδη ακριβως δεν σου δινουν μονο 1 steelbook και τελος. Στο Horizon η διαφορα ηταν γυρω στα 10-15 € αν θυμαμαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα