vlasiospakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Fernandes μαγκα μου εγραψες. Αυτα τα ινφο δεν τα γνωριζα. Αρα εχει λογικη πλεον το τελος του γκειμ.
gkagg Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 5/21/2018 στις 11:27 ΠΜ, nekrik είπε Τι lv εισαι ? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προσωπικά πηγα lv 9+ με mist armour maxed κια διαφορά epic accesories οπως : Talisman of the realm και κατι αλλα enchantments απο βαλκυριες κλπ κλπ και εδωσα σημασία στο να μαθω τις κινησεις τις Sigrun ειδικά αυτές που αργεί να κανει recovery οπως μετα το τελευταιο slam που κάνει ή την οριζόντια βουτια πάνω σου. Βασικό οταν κανει αμυνα με τα φτερα, με charged heavy attack ή το executuioners cleave ,τρωει guard break που την κανει και ενα υποτυπωδες stun για ενα δυο δευτερα. Βελη απο Atreus οταν προσπαθεί να κανει Air area charged attacks καθώς και wolf summon αbility (light). Τελος το βασικότερο GIT VERY GUT AT DODGE TIMING Αυτά ! Επιτέλους τα κατάφερα!! Απο τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. 2
gsisr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 αυτή η *** η Sigrun μου βγαλε τη Παναγία! μετά από 3 ώρες το γύρισα στο easy και το μετάνιωσα. με φάνηκε πολύ εύκολη
n4sleep Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Spoiler Είμαι στη λίμνη των 9. Το παίζω στην προτελευταία δυσκολία. Έχει κάτι "μαυρες τρύπες" σε κάτι πύργους που βγαίνουν κάτι drogeur με σφυριά και με μία αν με πετύχουν με σκοτώνουν. Μήπως έχω μείνει πίσω σε level? Βλέπω κάτι βιντεάκια Online και οι τύποι σε αυτό το σημείο έχουν χρυσές πανοπλίες και κάτι τσεκούρια ΝΑ με το συμπάθιο. Και εν τω μεταξύ προσπαθώ να μαζεύω ασήμι, θησαυρούς, ότι μπορώ. Έχω κάνει αναβαθμίσεις όσες μπορώ. Μιλάμε πολύ ξύλο.
gkagg Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Spoiler Τι Level είσαι και τι Level είναι αυτά τα Draugr; (Αν θυμάμαι καλά είναι 6-7) Αν είσαι underlevelled, καλύτερα προχώρα την ιστορία και επανέρχεσαι μετά στα Realm Tears. 😁
Alastor192 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, n4sleep είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είμαι στη λίμνη των 9. Το παίζω στην προτελευταία δυσκολία. Έχει κάτι "μαυρες τρύπες" σε κάτι πύργους που βγαίνουν κάτι drogeur με σφυριά και με μία αν με πετύχουν με σκοτώνουν. Μήπως έχω μείνει πίσω σε level? Βλέπω κάτι βιντεάκια Online και οι τύποι σε αυτό το σημείο έχουν χρυσές πανοπλίες και κάτι τσεκούρια ΝΑ με το συμπάθιο. Και εν τω μεταξύ προσπαθώ να μαζεύω ασήμι, θησαυρούς, ότι μπορώ. Έχω κάνει αναβαθμίσεις όσες μπορώ. Μιλάμε πολύ ξύλο. δεν εισαι underlevelled,απλα τα συγκεκριμενα challenges ειναι δυσκολα Ουτως η αλλως η περιοχη αυτη ειναι κεντρικο hub για το παιχνιδι,θα πηγαινοερχεσαι αρκετες φορες και μολις ανεβεις lvl μπορεις να τα αντιμετωπισεις
ilos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, n4sleep είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είμαι στη λίμνη των 9. Το παίζω στην προτελευταία δυσκολία. Έχει κάτι "μαυρες τρύπες" σε κάτι πύργους που βγαίνουν κάτι drogeur με σφυριά και με μία αν με πετύχουν με σκοτώνουν. Μήπως έχω μείνει πίσω σε level? Βλέπω κάτι βιντεάκια Online και οι τύποι σε αυτό το σημείο έχουν χρυσές πανοπλίες και κάτι τσεκούρια ΝΑ με το συμπάθιο. Και εν τω μεταξύ προσπαθώ να μαζεύω ασήμι, θησαυρούς, ότι μπορώ. Έχω κάνει αναβαθμίσεις όσες μπορώ. Μιλάμε πολύ ξύλο. Βγαίνουν και level 1 με υπομονή. you just have to git gud 😅 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από ilos
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Update: God Of War New Game + on the works. E3 2018
shadowlike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ρε παιδια το map design και το navigation μόνο σε εμένα φαίνεται κάπως ; Γενικά θέλω να ξαναπαίξω το παιχνίδι αλλά όσο σκέφτομαι το backtrack στα paths του χάρτη με πιάνει μια βαρεμάρα.
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, shadowlike είπε ρε παιδια το map design και το navigation μόνο σε εμένα φαίνεται κάπως ; Γενικά θέλω να ξαναπαίξω το παιχνίδι αλλά όσο σκέφτομαι το backtrack στα paths του χάρτη με πιάνει μια βαρεμάρα. Οχι, βαρέθηκα τη ζωή μου με το backtrack για το platinum, το ειπα και βγηκα ..sony hater. 1
shadowlike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ADHD είπε Οχι, βαρέθηκα τη ζωή μου με το backtrack για το platinum, το ειπα και βγηκα ..sony hater. thank you... 👍 πάντως εγώ μετά απο πλατίνα στο fallout 3 δεν ασχολήθηκα ξανά με fallout game (και ήμουν φανατικός fallout1,2 & tactics). Για τέτοιο επίπεδο κορεσμού μιλάμε 😁 επίσης το μόνο αξιομνημόνευτο boss fight το οποίο μπορώ να σκεφτώ μετά απο κάνα μήνα που το τελείωσα, ήταν Spoiler ο δράκος ...κάτι που δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό της σκανδιναβικής μυθολογίας. τελικά ίσως το gow να ήταν σαν το last jedi, με το που βγήκα απο το σινεμά τα είχα κάνει επάνω μου, μόλις πέρασε καμιά εβδομάδα και άρχισα να συνιδητοποίω τα flaws ξενέρωσα με τη ζωή μου 😁. Απο την άλλη ίσως να φταίει και το γεγονός ότι πριν και μετά το gow έκανα το πρώτο μου playthrough στο bloodborne...άβυσσος η ψυχή του gamer. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από shadowlike
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @shadowlike Αδερφέ εγώ είχα αφήσει στα μισά το Witcher 3 για το Bloodborne.... And guess what το W3 είναι πολύ καλύτερο game από το GOW συνολικά αν εξαιρέσουμε το combat system του. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από ilos
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ADHD είπε Οχι, βαρέθηκα τη ζωή μου με το backtrack για το platinum, το ειπα και βγηκα ..sony hater. Δεν βγηκες για αυτο sony hater. Το ξερεις, αλλα το πετας ετσι για εντυπωσεις παραπονιαρη! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα